انگيزه
-
-
سلام .من بخاطر مشکلاتم مثل نداشتن پدر و مادرم هم که رهام کرده و زندگی یکنواخت و خسته از روزمرگی و... و فکر کردن زیاد بهشون دارم کمکم دچار افت تحصیلی میشم و ساعت مطالعه ام بشدت اومده پایین و به روزی دوساعت رسیده . دیگه نمیدونم باید چیکارکنم دارن دیونه میشم . ترخدا یکم راهنماییم کنید .
محمدجواد صالحی با توکل بر خدا به جلو حرکت کن و باور داشته باش که خداود خودش مراقبته..
انسانهای زیادی بودن که شرایط سختی مثل شما داشتن ولی تونستن غلبه کنن بر اون.
اگه ب عظمت خداوند ایمان داری پس تسلیم نشو و در مسیر زیبایی ها قدم بردار..
مطمئنم هدفی زیبا پشت تمام اتفاقات هستی بیکران در حال جریانه... فقط ب اون تکیه کن
-
سلام .من بخاطر مشکلاتم مثل نداشتن پدر و مادرم هم که رهام کرده و زندگی یکنواخت و خسته از روزمرگی و... و فکر کردن زیاد بهشون دارم کمکم دچار افت تحصیلی میشم و ساعت مطالعه ام بشدت اومده پایین و به روزی دوساعت رسیده . دیگه نمیدونم باید چیکارکنم دارن دیونه میشم . ترخدا یکم راهنماییم کنید .
محمدجواد صالحی
سلام دوست عزیز
این کلیپ به من خیلی انگیزه داد
امیدوارم براش شما هم مفید باشه
فقط یک زندگی داریانشاالله با توکل به خدا در مسیر موفقیت قرار میگیرید.
یا حق -
مجبوری واسه اون چیزی که میخوای بجنگی چون اون چیزی که میخوای واست نمیجنگه.
-
@خانوم-وكيل در انگيزه گفته است:
![متن جایگزین](
Sirvan_Khosravi_Xaniar_Khosravi_Nemiram_Aghab_128.mp3 سلام من اومدم با یه اهنگ فوق العاده انگیزشی از سیروان خسروی حتما گوش کنید
#دانش_اموزان_الایی -
زمان اعلام نتایج کنکور رو تصور کن.... تصور کن که رتبت خیلی بد شده و آرزو میکنی ای کاش بر میگشتی به همین زمان الانت... و حالا تصور کن آرزوت برآورده شده.... بسم الله ببینم چیکار میکنی.
این پست پاک شده!