انگيزه
-
سلام .من بخاطر مشکلاتم مثل نداشتن پدر و مادرم هم که رهام کرده و زندگی یکنواخت و خسته از روزمرگی و... و فکر کردن زیاد بهشون دارم کمکم دچار افت تحصیلی میشم و ساعت مطالعه ام بشدت اومده پایین و به روزی دوساعت رسیده . دیگه نمیدونم باید چیکارکنم دارن دیونه میشم . ترخدا یکم راهنماییم کنید .
محمدجواد صالحی با توکل بر خدا به جلو حرکت کن و باور داشته باش که خداود خودش مراقبته..
انسانهای زیادی بودن که شرایط سختی مثل شما داشتن ولی تونستن غلبه کنن بر اون.
اگه ب عظمت خداوند ایمان داری پس تسلیم نشو و در مسیر زیبایی ها قدم بردار..
مطمئنم هدفی زیبا پشت تمام اتفاقات هستی بیکران در حال جریانه... فقط ب اون تکیه کن
-
سلام .من بخاطر مشکلاتم مثل نداشتن پدر و مادرم هم که رهام کرده و زندگی یکنواخت و خسته از روزمرگی و... و فکر کردن زیاد بهشون دارم کمکم دچار افت تحصیلی میشم و ساعت مطالعه ام بشدت اومده پایین و به روزی دوساعت رسیده . دیگه نمیدونم باید چیکارکنم دارن دیونه میشم . ترخدا یکم راهنماییم کنید .
محمدجواد صالحی
سلام دوست عزیز
این کلیپ به من خیلی انگیزه داد
امیدوارم براش شما هم مفید باشه
فقط یک زندگی داریانشاالله با توکل به خدا در مسیر موفقیت قرار میگیرید.
یا حق -
مجبوری واسه اون چیزی که میخوای بجنگی چون اون چیزی که میخوای واست نمیجنگه.
-
@خانوم-وكيل در انگيزه گفته است:
 -
هرکی هدفی داره و همچنین علاقه ای داره که تلاش کنه: بهش میرسه اما یه چیزی یادتون رفت شرایطش میاد که تلاش کنم یا نه .میخوام چند لحظه وقتتون رو بگیرم: عاشق فوتبالم یه جوری که تو دوره ی خودم بهترین همسن و سالام بودم تا نهم معدلم 20 بود تابستونش رفتم فوتبال تا تست بدم تو اکادمی مهدوی کیا و قبول هم شدم یه 2 روز اونجا تمرین کردم و بابام دیگه اجازه نداد فوتبال بازی کنم ( اجازه ندادنش در حد حرف نبود و کتک میزد بد جور) حالا چرا اجازه نداد: واسه اینکه بازیکنای تیم کیا از بچگی حرفه ای تمرین میکردن و من فقط هفته ای 2 بار تفریحی بازی کیردم خلاصه بابام به زور مجبورم کرد درس بخونم با کتک و اینا دهم معدلم 18 شد و یازدهم 17 هیچئ علاقه ای به درس نداشتم اما به زور کتک درس میخوندم دوازدهم مدرسه ام رو عوض کرد ( بد ترین کار ممکن برای کنکوریا) معدلم 14 شد تو سن 18 سالگی چنان منو زد که جای سالم رو بدم نبود توجه کنید 18 سالگی) الانم حالم از درس بهم میخوره با اینکه اگه از همین الان شروع کنم میتونم تو دانشگاه دولتی درس بخونم تو تهران99/1/1) اما اصلا انگیزه ای برای درس خوندن حتی زندگی ندارم ببخشید سرتون رو درد اوردم فقط میخواستم یکم درد و دل کنم ایشالله همیشه موفق باشید.
Mohamad Amin 18 اول که شروع به خوندن پیامت کردم فکر میکردم مال چند سال پیشه.و منتظر بودم آخرش با یه پایان خوب تموم بشه.چه میدونم مثلا اینکه به درس علاقه من شده باشی یا تونسته باشی فوتبالت رو ادامه بدی.اما آخرش دیدم که اصلا پایان نداره.من منتظر پایان خوشی که تصورش کرده بودم میمونم.سه ماه دیگه بیا و این داستانو کامل کن با پایان خوشش.