انگيزه
-
پرستو بابایی
خیلییییییییییییییییییییییییییییی قشنگ بود((((((((: -
موفقیت یعنی رفتن به شکست از شکستی دیگر
%(#ff0000)[وینسنت چرچیل] -
ریسک یعنی آگاهی نداشتن نسبت به کاری که انجام میدهید
%(#565500)[وارن بافت] -
وزیر همون سربازیه که تا ته خط تلاش کرد
%(#ff0000)[خودم] -
وزیر همون سربازیه که تا ته خط تلاش کرد
%(#ff0000)[خودم]Amin Oveici ایولا به خودت :)))))
-
Amin Oveici ایولا به خودت :)))))
Amir ali Nikfard مخلصیم
️
-
من یاد گرفتم که راه %(#ff0000)[پیشرفت] نه %(#ff0000)[سریع] و نه %(#ff0000)[آسان] است
ماری کوری -
سلام
اوضاع خوب پيش ميره؟
ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست
انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه
حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديماسم کسایی که موقع شکست ترکت کردن رو بنویس...
واسه جشن پیروزیت دعوتشون کن ؛) -
از جات بلند شو و بهترینِ خودت باش.
️مهم نیست که چقدر مونده تا رسیدن به هدفت.
🦚مهم نیست که چقدر از دیگران عقب افتادی.
️
اصلا مهم نیست که چه جایگاهی در مقایسه با مردم داری.
🫀زندگی که مسابقه دادن نیست.
زندگی همین لحظست.
پس همین حالا بلند شو و بهترین کاری را که میتونی انجام بده.
پر انرژی روی کارِت تمرکز کن و انجامش بده.
🤌
بخند، شاد باش، بدرخش و از اینکه فرصت زندگی به تو داده شده.
لذت ببر . . . -
داشتم تقویم رو ورق می زدم و مناسب ها و روزهای مختلف رو نگاه می کردم که متوجه شدم خیلی از روزها نامگذاری شدن تا توی اون روز از یک گروه از افراد تقدیر بشه ؛ روز دانشجو ، روز پزشک ، روز پرستار ، روز کشاورزی ، روز کودک و . . .
اما هیچ روزی برای ما کنکوری ها توی تقویم ثبت نشده . . .
خوب که دقت کردم دیدم فقط تقویم این مشکل رو نداره . . .
خیلی ها توی همین جامعه هستن که هنوز نمی فهمن کنکوری بودن چه کار سخت و پر زحمتی هست … حق هم دارن ؛ شاید هیچکس ما رو توی این چاردیواری و لا به لای این همه کتاب و جزوه نمی بینه … 🤏
سلامتی کسایی که بهترین روزهای عمرشون رو صرف پیدا کردن “ایکس” از بین هزارتا رادیکال و قدر مطلق می کنن
سلامتی کسایی که زودتر از همه بیدار میشن و دیر تر از همه می خوابن و زیر سرشون به جای بالش ، “کتاب” هست
سلامتی کسایی که اگه خواب هم باشن کابوس “کنکور” ولشون نمی کنه
سلامتی کسایی که یک سال تلاش می کنن تا سرنوشتشون رو توی چهار ساعت رقم بزنن
سلامتی کسایی که تو اوج نیاز ، همه بهشون به چشم “کیسه پول” نگاه می کنن
سلامتی کسایی که برای رسیدن به آرزوهاشون ” پشت کنکور ” می مونن اما کنکور بی رحمانه سخت تر میشه
سلامتی کسایی که “دقت و سرعتشون” باید از یک ورزشکار هم بیشتر باشه ، اطلاعاتشون هم از ده تا معلم
سلامتی کسایی که طبیعت گردیشون شده “خیلی سبز” ، مسافرتشون شده “دور دنیا در چهار ساعت”
سلامتی کسایی که دوستاشون همش مهمونی و تفریح میرن ، اما اونا می مونن خونه تا یک “تست” بیشتر حل کنن
سلامتی کسایی که باید حواسشون به هر سه جا باشه ؛ گذشته ی بد ، حال سخت و آینده روشن
سلامتی کسایی که برای حل همه مشکلاتشون ، همیشه چهارتا گزینه دارن که فقط یکیش درسته
سلامتی کسایی که کارهای درستشون به خاطر زدن یک تست اشتباه ، “منفی” میشه
سلامتی شماهایی که بعدا بدنه این تقویم رو میسازید ؛ دانشجو میشید ، پزشک میشید ، مهندس میشید ، وکیل میشید ، پرستار میشید و . . .🪐
️
اما این روزها رو هیچوقت فراموش نمی کنیم . . .
روزهایی که بین ما و رسیدن به چیزی که می خواستیم، دویست و اندی تست با ربط و بی ربط وجود داشت !
️
-
داشتم تقویم رو ورق می زدم و مناسب ها و روزهای مختلف رو نگاه می کردم که متوجه شدم خیلی از روزها نامگذاری شدن تا توی اون روز از یک گروه از افراد تقدیر بشه ؛ روز دانشجو ، روز پزشک ، روز پرستار ، روز کشاورزی ، روز کودک و . . .
اما هیچ روزی برای ما کنکوری ها توی تقویم ثبت نشده . . .
خوب که دقت کردم دیدم فقط تقویم این مشکل رو نداره . . .
خیلی ها توی همین جامعه هستن که هنوز نمی فهمن کنکوری بودن چه کار سخت و پر زحمتی هست … حق هم دارن ؛ شاید هیچکس ما رو توی این چاردیواری و لا به لای این همه کتاب و جزوه نمی بینه … 🤏
سلامتی کسایی که بهترین روزهای عمرشون رو صرف پیدا کردن “ایکس” از بین هزارتا رادیکال و قدر مطلق می کنن
سلامتی کسایی که زودتر از همه بیدار میشن و دیر تر از همه می خوابن و زیر سرشون به جای بالش ، “کتاب” هست
سلامتی کسایی که اگه خواب هم باشن کابوس “کنکور” ولشون نمی کنه
سلامتی کسایی که یک سال تلاش می کنن تا سرنوشتشون رو توی چهار ساعت رقم بزنن
سلامتی کسایی که تو اوج نیاز ، همه بهشون به چشم “کیسه پول” نگاه می کنن
سلامتی کسایی که برای رسیدن به آرزوهاشون ” پشت کنکور ” می مونن اما کنکور بی رحمانه سخت تر میشه
سلامتی کسایی که “دقت و سرعتشون” باید از یک ورزشکار هم بیشتر باشه ، اطلاعاتشون هم از ده تا معلم
سلامتی کسایی که طبیعت گردیشون شده “خیلی سبز” ، مسافرتشون شده “دور دنیا در چهار ساعت”
سلامتی کسایی که دوستاشون همش مهمونی و تفریح میرن ، اما اونا می مونن خونه تا یک “تست” بیشتر حل کنن
سلامتی کسایی که باید حواسشون به هر سه جا باشه ؛ گذشته ی بد ، حال سخت و آینده روشن
سلامتی کسایی که برای حل همه مشکلاتشون ، همیشه چهارتا گزینه دارن که فقط یکیش درسته
سلامتی کسایی که کارهای درستشون به خاطر زدن یک تست اشتباه ، “منفی” میشه
سلامتی شماهایی که بعدا بدنه این تقویم رو میسازید ؛ دانشجو میشید ، پزشک میشید ، مهندس میشید ، وکیل میشید ، پرستار میشید و . . .🪐
️
اما این روزها رو هیچوقت فراموش نمی کنیم . . .
روزهایی که بین ما و رسیدن به چیزی که می خواستیم، دویست و اندی تست با ربط و بی ربط وجود داشت !
️
پرستو بابایی بسی زیبا ...
-
دوستان ، چه ریاضی چه تجربی بهتون پیشنهاد میکنم اگر راه ابریشم گرفتید حتما فیلم حس خوب زیست آقای مغاری ببینید ( بینظیره حرفاشون )
-
پرستو بابایی بسی زیبا ...
-
حرفای انگیزشی و اینارو ولش اینا تهش تا یه ساعت نه یه روز دووم میارن
بشین قشنگ فک کنم چیه ک تورو به ذوق میاره
چیه که دوس داری انجامش بدی
6،7 سال دیگه صبح با ذوق چه کاری بلند میشی میری سرکار
اصلا اومدی اینجا رسالتت چیه؟! مطمعن باش رسالتت خوردن خوابیدن نی
بگرد پیداش کنخلاصه این که انگیزه ای ک درونی باشه ب درد میخوره