انگيزه
-
اگر ایده ای به ذهنتان رسیده است، شما ۱۰% شانس موفقیت دارید.
اگر آگاهانه بخواهید ایده تان را به اجرا در بیاورید، تا ۲۵% شانس موفقیت دارید.
اگر برنامه زمانبندی شده برای ایده تان داشته باشید تا ۴۰% شانس موفقیت دارید.
اگر برنامه گامبهگام و اجرایی برای ایده تان داشته باشید تا ۵۰% شانس موفقیت دارید.
اگر به خودتان یا کسی قول دهید که ایده تان را به سرانجام برسانید تا ۶۵% شانس موفقیت دارید.
اگر مربی و فرد باتجربهای کنارتان قرار بگیرد و شما را یاری دهد تا ۹۵% شانس موفقیت خواهید داشت.
-
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جورِ دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود ..! فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص، اما حقیقت ندارد ...!
اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرتِ تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگیمان به بعد را مىساختيم ...!"آنتوان دوسن اگزوپری"
-
-
-
-
-
-
برای اثر گذاشتن روی دیگران اخم نکن
پیشانیت چروک میشود ...از لبخندت استفاده کن !
زیبائی دندانهایت تاثیر بیشتری دارند
-
خوشبختی یعنی :
بدانیم هر چه داریم از رحمت خداست
و هرچه نداریم از حکمت خدا
خوشبختی رسیدن به خواستهها نیست،
بلکه لذت بردن از داشتههاست ...
-
قرار نیست من طوری زندگی کنم که دنیا دوست داره
خب طبعا قرار هم نیست دنیا همونجوری بچرخه که من دوست دارماین به اون در.. خیالی نیست
-
زندگی سخت نیست،
زندگی تلخ نیست،
زندگی همچون نتهای موسیقی، بالا و پایین دارد…
گاهی آرام و دلنواز،
گاهی سخت و خشن،
گاهی شاد و رقص آور،
گاهی پر از غم…
زندگی را باید احساس کرد …
-
-
همیشه یادت باشه امیدواری جایی معنا پیدا میکنه که واقعا گرفتار شده باشی
اگه حتی میبینی نمیشه کاری کرد و حس میکنی ک نمیتونی اینو بدون ک تو باید هرچی که داری بزاری...راه دیگه ای نیست
بالاخره اینهمه زحمت کشیدی نوبت توکل ب خداست
این تویی ک تصمیم میگیری چیکار کنی
حرف هیچکس برات مهم نباشه
من باورت دارم و میدونم ک تو اگه فقط ب خودت متکی باشه میترکونی!
از هیچ چی نترس...تو شجاع تر ازین حرفایی!
خیلیا الان نا امیدن خیلیا روزاشون الکی میگذره!
ولی تو خودتو با هیچکی مقایسه نکن سرت تو کار خودت باشه
ببین دقیقا کدوم مبحثارو تسلط داری کدومارو نداری
بجنگ و سرعتتو زیاد کن
میدونم اگه بخوای میتونی وقتای پرتو بکشی!
تو فرمانروای مغزتی!
چ امتحانای ترم چ آزمونا تو از پس همشون بر میای
فقط کافیه یکم تمرین کنی!
یواش یواش میری بالا
و روز کنکور
روزیه ک تو به اون مبحثایی ک میخواستی رسیدی
و میتونی اون درصدایی ک انتظارشونو داشتی رو بدست بیاری
کاراتو نیمه تموم نزار
تو میتونی کسی باشی ک تصورشو میکنی!
موفق باشی:)
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء -
️ با پدرش در کنار دریا بود. پدرش از او خواست امتحان کند دمای آب خوب است یا نه. فقط 5سالش بود و از این که میتوانست کمک کند, شگفت زده بود. به کنار دریا رفت و پاهایش را خیس کرد. گفت: پاهایم را در آب فرو کردم، سرد است. پدرش او را در آغوش گرفت و با او به کنار دریا رفت و بدون هیچ هشداری او را به درون آب پرتاب کرد. ترسید، اما بعد احساس لذت کرد. پدرش پرسید: آب چطور است؟ پاسخ داد: خوب است. پس از حالا به بعد، هر وقت خواستی چیزی را بشناسی، خودت را به طرف آن پرتاب کن. ترس باعث می شود که واقعیتها را درست درک نکنیم. بترس و اقدام کن...
@دانش-آموزان-آلاء -
ﻣﺮﺩﯼ ﻗﻮﯼ ﻫﯿﮑﻞ ﺩﺭ ﭼﻮﺏ ﺑﺮﯼ ﺍﺳﺘﺨﺪﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﺮﻓﺖ ﺧﻮﺏ ﮐﺎﺭ ﮐﻨﺪ. ﺭﻭﺯ ﺍﻭﻝ ۱۸ ﺩﺭﺧﺖ ﺑﺮﯾﺪ، ﮐﺎﺭﻓﺮﻣﺎﯾﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﮔﻔﺖ ﻭ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﮐﺎﺭ ﺗﺸﻮﯾﻖ ﮐﺮﺩ. ﺭﻭﺯ ﺑﻌﺪ ﺑﺎ ﺍﻧﮕﯿﺰﻩ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﮐﺎﺭ ﮐﺮﺩ، ﻭﻟﯽ ۱۵ ﺩﺭﺧﺖ ﺑﺮﯾﺪ. ﺭﻭﺯ ﺳﻮﻡ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﮐﺎﺭ ﮐﺮﺩ، ﺍﻣﺎ ﻓﻘﻂ ۱۰ ﺩﺭﺧﺖ ﺑﺮﯾﺪ. ﺑﻪ ﻧﻈﺮﺵ ﺁﻣﺪ ﮐﻪ ﺿﻌﯿﻒ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ. ﭘﯿﺶ ﮐﺎﺭﻓﺮﻣﺎﯾﺶ ﺭﻓﺖ، ﻋﺬﺭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ : ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﻢ ﭼﺮﺍ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺗﻼﺵ می ﮐﻨﻢ، ﺩﺭﺧﺖ ﮐﻤﺘﺮﯼ ﻣﯽ ﺑﺮﻡ. ﮐﺎﺭﻓﺮﻣﺎﯾﺶ ﭘﺮﺳﯿﺪ: ﺁﺧﺮﯾﻦ ﺑﺎﺭ ﮐﯽ ﺗﺒﺮﺕ ﺭﺍ ﺗﯿﺰ ﮐﺮﺩﯼ؟ ﺍﻭ ﮔﻔﺖ : ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﻭﻗﺖ ﻧﺪﺍﺷﺘﻢ، ﺗﻤﺎﻡ ﻣﺪﺕ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺑﺮﯾﺪﻥ ﺩﺭﺧﺘﺎﻥ ﺑﻮﺩﻡ. ﺭﺍﺯ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﻫﻤﻴﻦ ﻧﻜﺘﻪ ﻫﺎﻱ ﻇﺮﻳﻒ ﺍﺳﺖ، ﻓﻜﺮ، ﺟﺴﻢ، ﺭﻭﺡ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﻪ ﺭﻭﺯ ﺷﻮﻧﺪ. در هیاهوی زندگی وقتی رو برای مطالعه، آرامش، در کنار خانواده بودن و تفریح قرار بدیم.
دوست عزیز هر چند وقت تبر زندگیتو تیز کن -
دکتر احمد حلت:
هرجا میروی ،همانجا باش!
امیروالاجان!
شاید از این جملهای که گفتم خندهات بگیرد و مثل همیشه بگویی:"اینکه معلومه!"
درسته حق با توست . کاملا معلوم و مشخص و روشن است که انسان هرجا که میرود جسم خودش را هم میبرد . اما منظور من فقط جسم نبود .
منظورم این است که در ساعات شبانه روز هرجا هستی، کل هوش و حواس و فکر و ذکرت همانجا باشد . اگر سرکار هستی فقط در کاری که انجام میدهی حضور داشته باش . موقع رانندگی حواست به جاده باشد و وقتی در خانه هستی حضورت را به خانه بیاور .
آدمهای زیادی نزد من آمدهاند و از همسر و همدم و دوست و شریک خود نالیدهاند که وقتی کنارشان هستند،انگار کنارشان نیستند!
این بیحضوری در جاهایی که هستیم اصلا چیز خوبی نیست . دنیا فقط زمان به حرف ما گوش میدهد که یکپارچه و کامل با آن رو در رو شویم .
آدمهای حواس پرت و بیحضور هرگز موفق نمیشوند .دلنوشتهاحمدبهامیروالا
-
وقتی خدا هس همه چی خوبه همه چی...
دلت قرص قرصه به بودنش به نگاهش اونم از نوع ویژه اش
وقتی خدا هس یعنی به هیچ چی فک نکن یعنی سرتو بکن تو لاک خودتو فقط بروووووووو جلووو
وقتی ارزو هس خدا هس تلاش هس جنگیدن هس ...
جنگیدن فقط و فقط واسه اون لحظه ای که نتیجه ها میاد و تو از شدت خوشحالی نمیدونی باید چیکار کنی
پس اروم و بی دغدغه برو جلو حتی یه ثانیه ام وانیسا نذار هیچ کس و هیچ چیز جلوتو بگیره
مطمئن باش تهش همونی میشه که از ته دلت میخوایش -
-
پیرمردی نارنجی پوش در حالی که کودک را در آغوش داشت با سرعت وارد بيمارستان شد و به پرستار گفت:خواهش می کنم به داد این بچه برسید. بچه ماشین بهش زد و فرار کرد. بلافاصله پرستار گفت: این بچه نیاز به عمل داره باید پولشو پرداخت کنید.
پیرمرد: اما من پولی ندارم. پدر و مادر این بچه رو هم نمی شناسم. خواهش می کنم عملش کنید من هرجور شده پول رو تا شب براتون میارم. پس پرستار گفت با دکتری که قراره بچه رو عمل کنه صحبت کنید.
پيش دكتر رفت اما دکتر بدون اینکه به کودک نگاهی بیندازد گفت: این قانون بیمارستانه. باید پول قبل از عمل پرداخت بشه.
صبح روز بعد… همان دکتر سر مزار دختر کوچکش ماتش برده بود و به دیروزش می اندیشید.
خوب است کمے انسان باشیم.
پست 3561 از 4347