انگيزه
-
-
-
-
-
از 70 هزار تا رتبه 10 کشور...
ماه قبل به دلایلی من مجبور شدم یکی دو روز بیمارستان بستری بشم که به گفته دکتر(از نظر من این نبود:/) یکی از دلایلش استرس بود خلاصه اونجا بودیم که به یک نحوی به گوش یکی از دکترا رسیده بود که یک کنکوری اینجا بستریهیهو دیدم دکتر اومد تو و سلام کرد و گفت کنکوریمون تویی؟
من هم گفتم بله دکتر
...گفت اصلا نگران نباش به نظرت کنکوری که دادی تلاشتو کرده بودی؟ گفتم اصلا
...گفت پس اصلا نگران نباش و تلاشت رو بکن ان شاءالله امسال موفق میشی
بعدش گفت بزار داستان قبولی خودمو بهت بگم سال اولی که کنکور دادم به دلایلی نتونستم بخونم و هم مجبور شدم انتخاب رشته کنم که با هفتاد هزار شیمی رو زدم و بعد دیدم واقعا برام عذاب آوره
انصراف دادم و مجبور شدم سربازی برم
بعد سربازی برگشتم و دیدم واقعا به اون چیزی که میخواستم نرسیدم و تصمیم گرفتم بعد اینهمه فاصله دوباره برای کنکور بخونم
رفتم طبقه پایین خونمون که فقط مادربزرگم زندگی میکرد و یه اتاق رو ازش به عنوان اتاق مطالعه استفاده کردم
شب و روز اونجا بودم و فقط درس میخوندم و درس میخوندم تا اینکه کنکور رو دادم و جوابش اومد و دیدم رتبه 10 کشور شدم...خدا هیچ زحمت و تلاشی رو بی ثمر نمیذاره!!
بعد از این صداش کردن و رفت...بعدا فهمیدم ایشون یکی از بهترین متخصص های داخلی استانمون بودن و شخصیت عالی هم داشتن که برای من وقت صرف کردن...
هنوز دیر نیست که ما هم داستان خودمون رو بسازیم و نذاریم حسرتش تو دلمون بمونه... -
-
-
سلام
اوضاع خوب پيش ميره؟
ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست
انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه
حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم -
من و خدا سوار دوچرخه شدیم.... من اشتباه کردم و جلو نشستم و خدا عقب
فرمان دست من بود و سر دو راهی هادلهره مرا می گرفت.....تا اینکه جایمان را
عوض کردیم...حالا آرام شدم و هر وقت از او می پرسم که کجا میرویم؟
بر میگردد.... لبخند میزند.... و میگوید: تو فقط رکاب بزن@M-an
-
من و خدا سوار دوچرخه شدیم.... من اشتباه کردم و جلو نشستم و خدا عقب
فرمان دست من بود و سر دو راهی هادلهره مرا می گرفت.....تا اینکه جایمان را
عوض کردیم...حالا آرام شدم و هر وقت از او می پرسم که کجا میرویم؟
بر میگردد.... لبخند میزند.... و میگوید: تو فقط رکاب بزن@M-a این متن خیلی حس خوبی داشت
-
سلام
اوضاع خوب پيش ميره؟
ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست
انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه
حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم@M-an
-
@محمد-مهدی-کاووسی
انشاءالله که بهش می رسید
-
@محمد-مهدی-کاووسی
انشاءالله که بهش می رسید
پرستو بابایی ممنونم
-
مکن ز غصه شکایت که در طریق طلب / به راحتی نرسید آنکه زحمتی نکشید