انگيزه
-
سلام
اوضاع خوب پيش ميره؟
ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست
انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه
حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم -
سلام
اوضاع خوب پيش ميره؟
حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم -
-
+بنظرتون یه کیلو سنگینه؟
-خب معلومه نه
+حالا بیایین یه جور دیگه فرض کنیم
فرض کنین یه وزنه بردار ۳۷۰ کیلو رو بلند میکنه و قهرمان المپیک میشه ولی نمیتونه تو ثبت رکورد ۳۷۱ کیلو رو بلند کنه خب آیا این فرد ضعیفه؟
-معلومه که نه
+حالا بشینه فک کنه من خیلی ضعیفم زورم به یه کیلو هم نرسید؟
در واقع این یک کیلو نیس،این یک کیلو بیشتر از توان اون آدمه. یه وقتایی یه کار خیلی کوچیک رو نمیتونید انجام بدید ولی این دلیل ضعف نیس. -
-
-
-
-
از 70 هزار تا رتبه 10 کشور...
ماه قبل به دلایلی من مجبور شدم یکی دو روز بیمارستان بستری بشم که به گفته دکتر(از نظر من این نبود:/) یکی از دلایلش استرس بود خلاصه اونجا بودیم که به یک نحوی به گوش یکی از دکترا رسیده بود که یک کنکوری اینجا بستریهیهو دیدم دکتر اومد تو و سلام کرد و گفت کنکوریمون تویی؟
من هم گفتم بله دکتر
...گفت اصلا نگران نباش به نظرت کنکوری که دادی تلاشتو کرده بودی؟ گفتم اصلا
...گفت پس اصلا نگران نباش و تلاشت رو بکن ان شاءالله امسال موفق میشی
بعدش گفت بزار داستان قبولی خودمو بهت بگم سال اولی که کنکور دادم به دلایلی نتونستم بخونم و هم مجبور شدم انتخاب رشته کنم که با هفتاد هزار شیمی رو زدم و بعد دیدم واقعا برام عذاب آوره
انصراف دادم و مجبور شدم سربازی برم
بعد سربازی برگشتم و دیدم واقعا به اون چیزی که میخواستم نرسیدم و تصمیم گرفتم بعد اینهمه فاصله دوباره برای کنکور بخونم
رفتم طبقه پایین خونمون که فقط مادربزرگم زندگی میکرد و یه اتاق رو ازش به عنوان اتاق مطالعه استفاده کردم
شب و روز اونجا بودم و فقط درس میخوندم و درس میخوندم تا اینکه کنکور رو دادم و جوابش اومد و دیدم رتبه 10 کشور شدم...خدا هیچ زحمت و تلاشی رو بی ثمر نمیذاره!!
بعد از این صداش کردن و رفت...بعدا فهمیدم ایشون یکی از بهترین متخصص های داخلی استانمون بودن و شخصیت عالی هم داشتن که برای من وقت صرف کردن...
هنوز دیر نیست که ما هم داستان خودمون رو بسازیم و نذاریم حسرتش تو دلمون بمونه... -
-
-
سلام
اوضاع خوب پيش ميره؟
من و خدا سوار دوچرخه شدیم.... من اشتباه کردم و جلو نشستم و خدا عقب
فرمان دست من بود و سر دو راهی هادلهره مرا می گرفت.....تا اینکه جایمان را
عوض کردیم...حالا آرام شدم و هر وقت از او می پرسم که کجا میرویم؟
بر میگردد.... لبخند میزند.... و میگوید: تو فقط رکاب بزن@M-an
-
من و خدا سوار دوچرخه شدیم.... من اشتباه کردم و جلو نشستم و خدا عقب
فرمان دست من بود و سر دو راهی هادلهره مرا می گرفت.....تا اینکه جایمان را
عوض کردیم...حالا آرام شدم و هر وقت از او می پرسم که کجا میرویم؟
بر میگردد.... لبخند میزند.... و میگوید: تو فقط رکاب بزن@M-a این متن خیلی حس خوبی داشت