انگيزه
-
پزشک: متاسفم لئو! تو مشکلی جدی تو ترشح هورمون رشد داری و هزینه درمانش خیلی بالاتر از توان مالی خانواده ات هست. احتمالا هرگز دیگه نمیتونی فوتبال بازی کنی...
لئوی 13 ساله: ولی من تازه امروز یه کفش ورزشی خریدم...
سال ها بعد
لیونل مسی
برترین بازیکن تمام ادوار فوتبال... -
یک مصاحبه قدیمی:- صدام از بچگی نازک بود و خوشم هم نمیومد ازش. دلم نمیخواست خواننده بشم چون بنظرم آهنگسازی برام جذاب تر بود. یه بار تو همین پروسه فروش ترانه و موزیک، برای اینکه مشتری متوجه ملودی بشه خودم خوندم و براش فرستادم...تعجب کرد و بهم گفت داداش صدای خودتم خوبه..چرا خودت نمیخونی؟ همین انگیزه شد برام و یه مدت رو صدام کار کردم تا علاوه بر آهنگسازی، تنظیم و ترانه سرایی به خوانندگی هم رو بیارم و بتونم کار هام رو خودم بخونم...آدم بلندپروازی نیستم و همین که تو مارکت موسیقی یه جایگاه نسبتا خوب داشته باشم برام کافیه...حالا ببینیم چی میشه
چند سال بعد او به عنوان یک چهره جهانی برنده معتبرترین جایزه دنیای موسیقی(گرمی) شد...اجرایی که ترانه سرایش مردم ایران بودند در صفحه شخصی او در عرض 24 ساعت حدود 40 میلیون بازدید خورد (نصف جمعیت ایران)...در پایان سال 2023 او توسط مجله نیویورک تایمز به عنوان یکی از 100 شخص تاثیرگذار جهان شناخته شد....
-
“موفقیت عبارت است از رفتن از شکست به شکست دیگر بدون از دست دادن اشتیاق”
__وینستون چرچیل“هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود”
__جک ما“مسولیت زندگیتان را به عهده بگیرید.
این را بدانید … فقط شما هستید که میتوانید خودتان را به جایی که میخواهید برسانید، نه هیچکس دیگری”
__لِس براون“راه حل صحیح موفقیت این است که اشتیاق شما به پیروزی بیشتر از ترس شما از شکست باشد.”
__انیشتین“مشکلات را نمی توان با همان طرز فکری که آن ها را به وجود آورده حل کرد“
__آلبرت انیشتین“شجاعت مقابله با ترس و سلطه بر آن است نه فقدان ترس“
__مارک تواین“اگر آماده اشتباه کردن نباشید هیچ فکر نابی به ذهنتان نخواهد رسید.”
__کن رابینسون“چه فکر کنید میتوانید و چه فکر کنید نمیتوانید، در هر دو صورت حق با شماست”
__هنری فورد“افراد موفق دائما در حال رشد و یادگیری هستند. در حالیکه افراد معمولی این ذهنیت را دارند که همه چیز را می دانند”
__ تی هارو اکر -
یک مصاحبه قدیمی:- صدام از بچگی نازک بود و خوشم هم نمیومد ازش. دلم نمیخواست خواننده بشم چون بنظرم آهنگسازی برام جذاب تر بود. یه بار تو همین پروسه فروش ترانه و موزیک، برای اینکه مشتری متوجه ملودی بشه خودم خوندم و براش فرستادم...تعجب کرد و بهم گفت داداش صدای خودتم خوبه..چرا خودت نمیخونی؟ همین انگیزه شد برام و یه مدت رو صدام کار کردم تا علاوه بر آهنگسازی، تنظیم و ترانه سرایی به خوانندگی هم رو بیارم و بتونم کار هام رو خودم بخونم...آدم بلندپروازی نیستم و همین که تو مارکت موسیقی یه جایگاه نسبتا خوب داشته باشم برام کافیه...حالا ببینیم چی میشه
چند سال بعد او به عنوان یک چهره جهانی برنده معتبرترین جایزه دنیای موسیقی(گرمی) شد...اجرایی که ترانه سرایش مردم ایران بودند در صفحه شخصی او در عرض 24 ساعت حدود 40 میلیون بازدید خورد (نصف جمعیت ایران)...در پایان سال 2023 او توسط مجله نیویورک تایمز به عنوان یکی از 100 شخص تاثیرگذار جهان شناخته شد....
دانشجو: استاد پلانک! یک مقاله استثنایی توسط یه فیزیکدان نوشته شده. آوردم بخونیدش...فوق العادس، درک ما از از زمان که فکر میکردیم یک مفهوم بدیهی هست رو کاملا به چالش میکشه و رد میکنه!
ماکس پلانک: خب حالا همچین با آب و تاب تعریف کردی فکر کردم چی شده! کی نوشته حالا؟
دانشجو: یه یارویی به اسم آلبرت اینشتین...تو زوریخ هستش
ماکس پلانک: گرفتی مارو؟ من همین هفته پیش اونجا سخنرانی داشتم.. کسی به اسم پروفسور اینشتین ندیدم...
دانشجو: استاد ایشون پروفسور نیستن...طوری که از مقاله متوجه شدم انگار کارمند یه اداره درجه سه هست...اداره ثبت اختراع
ماکس پلانک: خخخ تو واقعا یه چیزی زدی امروز...اوکی بده مقاله رو ببینم چی نوشته این جوونک...سال ها بعد از انتشار مقاله استثنایی "نسبیت خاص"، آلبرت اینشتین جایزه نوبل فیزیک خود را دریافت کرد. همچنین او مقالات و نظریه های انقلابی بسیار دیگری در فیزیک از جمله نسبیت عام، هم ارزی جرم و انرژی، توجیه پدیده فتوالکتریک(آغاز کوانتوم) و ... منتشر کرده است.
از او به عنوان یکی از برترین دانشمندان تمام ادوار علم یاد میشود... مقام علمی او تنها با دانشمندانی چون نیوتن و داروین قابل قیاس است.
پ.ن: دیالوگ ها بر اساس خاطرات اینشتین با کمی تصرف(!) نوشته شده... -
هرگز در زندگی ات نگو وقت کافی برای موفقیت نداری. تو همان تعداد ساعت در روز زمان داری که به هلن کلر، پاستور، میکل آنژ، مادر ترزا، لئوناردو داوینچی، توماس جفرسون و آلبرت انیشتین داده شده است
-
لینکلن شکستهای زیاد و عمیقی را در زندگی تجربه کرده بود. با درجه فرماندهی به جنگ رفتن و با نشان سرباز بازگشتن شکست است دیگر، نیست؟ تلاشهای آبراهام در زمینه کسبوکار نیز در مقطعی از زندگیاش به شکستهای شدید منجر شده بود؛ اما تلاش و امید بالاخره نتیجه میدهد.
آبراهام لینکلن با تلاشهای زیادش توانست وکیل شود و به کنگره آمریکا راه یابد. حضور مثبت و پررنگ او در دنیای سیاست به انتخابش در جایگاه ریاستجمهوری آمریکا منجر شد و دستاوردهای مهمی برای خود و کشورش رقم زد: حفظ قانون الغای بردگی، تقویت اقتصاد و… .
من بهکندی قدم برمیدارم؛ اما هیچگاه به عقب برنمیگردم. ( آبراهام لینکلن )
-
1692931058655-4791ab8f5a2b4b33843a97ac65d71745_t1.mp4
مین یونگی =)) -
ههیچیییی گفتم بهت یاد آوری یادت نره..همین دیگه خوددانی هانی
-
-
-
ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺑﻤﺎﻧﯽ، ﺳﺮﺍﺳﺮ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﭘﺮ ﺍﺯ
ﺭﻧﺞ ﻭ ﺑﺪﺑﺨﺘﯽ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ...
تغییر را از خودت شروع کن... -
« زندگی را بپذیر و با آن هم مسیر شو و ببین که چطور عشق و شادی بر تو میبارد.
»
لازم نیست تو چیزی به جهان بدهی،
یا کاری برایش انجام دهی،
فقط هممسیر شدن را بیاموز،
و باقی را به این جریان خیر بسپار.#رها_صابر
-
نمی دونم چقدر درسته. یا غلط
اینو تازگی شنیدم.
ترسیدن تلف کردن وقته. -
هیچ کس نمیتونه از داستان خودش بکشه بیرون!
Rango 2011 -
Professor.mp4
Money heist -
((((((((((((((: