فوری **حمله انتحاری به سازمان سنجش و کنکور....**
-
gowli در فوری **حمله انتحاری به سازمان سنجش و کنکور....** گفته است:
@javadm328
آخه با ی قاطعیت تمام اظهار فضل کردین گفتم شاید دستی در میان دست ها دارین.
بر اساس تجربه گفتین پس؟چه ربطی داره
من همیشه قاطع صحبت میکنم
ولی ربطی به اینکه مرکز داریم یا ندارم نداشتااا
بر اساس تجربیات خودم و خیلی از دوستای دیگم که اتفاقا در مراکز مشاوره فعالیت دارن
بازم میگم همچین مهم نیستاین حرفا از کجا اومده
مهم اینه فکر کنید ببینید واقعا نتیجه بخشه به نظرتون؟ اگه هست استفاده کنید
:)) -
gowli
تنها ربطش شاید اینه که
آدم همیشه دوست داره پول خرج کنه برای چیزی
مفت باشه فکر میکنه مشکلی هس
-
@پرهام-صادقی در فوری **حمله انتحاری به سازمان سنجش و کنکور....** گفته است:
میتونست تاپیک با دسته بندی قسمت های مختلف A)قابل هضم تر B ) و جذاب تر .. باشه
راست میگی.
ببخشید در این حد از توانم بود ولی حرفت درسته شاید این کار رو که میگید کردم -
gowli در فوری **حمله انتحاری به سازمان سنجش و کنکور....** گفته است:
@javadm328
اخه کسی تجربه به این مهمیو رایگان در اختیار دیگران قرار نمیدهمگر اینکه من باشم
-
من واقعیتش یکم این قسمتو نفهمیدم گیج شدم رف.نوشتید کل درسای کنکور بعد تو تایم یک رب تا چهل دقیقه هر درس و کل درسای کنکوروبخونیم؟چجوری
؟اصولا اینه که روزی چهار درس چیزی هونده بشه اونم مثلن چند ساعت بعد تو کمتر از یک ساعت واسه هر درس پیش بریم با تجه به اینکه بعضی درسا خیلی زمان میخوان چجوری آخه با این روش بخونیم؟تموم میشه؟ممنون میشم توضیح بدید .یا فک میکنم البته من اشتباه فهمیدم .در هر حال خدا قوت .مچکرم.
-
من واقعیتش یکم این قسمتو نفهمیدم گیج شدم رف.نوشتید کل درسای کنکور بعد تو تایم یک رب تا چهل دقیقه هر درس و کل درسای کنکوروبخونیم؟چجوری
؟اصولا اینه که روزی چهار درس چیزی هونده بشه اونم مثلن چند ساعت بعد تو کمتر از یک ساعت واسه هر درس پیش بریم با تجه به اینکه بعضی درسا خیلی زمان میخوان چجوری آخه با این روش بخونیم؟تموم میشه؟ممنون میشم توضیح بدید .یا فک میکنم البته من اشتباه فهمیدم .در هر حال خدا قوت .مچکرم.
faaa31 در فوری **حمله انتحاری به سازمان سنجش و کنکور....** گفته است:
اصولا اینه که روزی چهار درس چیزی هونده بشه اونم مثلن چند ساعت بعد تو کمتر از یک ساعت واسه هر درس پیش بریم
جسارتا کی گفته این اصول هستش؟؟
به تعداد کنکوری ها ی هر سال روش برای خوندن وجود داره.
در این حالت به علت تعداد بالای مرور و تیکه تیکه خونده شدن .مطالب هم یادگرفته میشه و هم وارد حافظه بلند مدت میشه
نظریه آقای نمیدونم یادم رفت بود که میگفت اگه میخوایید کاری رو بکنید اونو به قسمت های کوچیک تقسیم کنید
و مثال معروفش همون تیر اندازی سرباز ها بود که تعمیم داده شد به درس خوندن
تموم میشه؟ اره دیگه چه فرقی داشت مثلا؟ -
faaa31 در فوری **حمله انتحاری به سازمان سنجش و کنکور....** گفته است:
اصولا اینه که روزی چهار درس چیزی هونده بشه اونم مثلن چند ساعت بعد تو کمتر از یک ساعت واسه هر درس پیش بریم
جسارتا کی گفته این اصول هستش؟؟
به تعداد کنکوری ها ی هر سال روش برای خوندن وجود داره.
در این حالت به علت تعداد بالای مرور و تیکه تیکه خونده شدن .مطالب هم یادگرفته میشه و هم وارد حافظه بلند مدت میشه
نظریه آقای نمیدونم یادم رفت بود که میگفت اگه میخوایید کاری رو بکنید اونو به قسمت های کوچیک تقسیم کنید
و مثال معروفش همون تیر اندازی سرباز ها بود که تعمیم داده شد به درس خوندن
تموم میشه؟ اره دیگه چه فرقی داشت مثلا؟@javadm328
نه بابا این چه حرفیه .
من الان مشکلی که دارم سردرگم شدم ینی این روشو خوب نفهمیدم ینی چی اون قسمتی که ساعت ۵ صبح شروع میکنی ینی تو برنامت باید تمام درسا ی کنکور باشه؟و هر درسو انگار یه بار در روز به مدت چهل دقیقه خونده میشه ؟یا البته بیشتر هم که اگه بازه زمانی بیشتری باشه .
ینی الان منظور ایشون هم اینه ؟
حرفتون صحیح ولی خوب این روش اگه اینجوری که من متوجه شدم خیلی صبر میخواد
من باز میگم متاسفانه روشو درست متوجه نشدم این قسمتو . -
@javadm328
نه بابا این چه حرفیه .
من الان مشکلی که دارم سردرگم شدم ینی این روشو خوب نفهمیدم ینی چی اون قسمتی که ساعت ۵ صبح شروع میکنی ینی تو برنامت باید تمام درسا ی کنکور باشه؟و هر درسو انگار یه بار در روز به مدت چهل دقیقه خونده میشه ؟یا البته بیشتر هم که اگه بازه زمانی بیشتری باشه .
ینی الان منظور ایشون هم اینه ؟
حرفتون صحیح ولی خوب این روش اگه اینجوری که من متوجه شدم خیلی صبر میخواد
من باز میگم متاسفانه روشو درست متوجه نشدم این قسمتو .faaa31
نه نه
ببینید
مثلا شما اول مییاد عربی میخونید
بین یه ربع تا 45 دقیقه عربی میخونید بعدش دینی بعدش ریاضی و اینا
منظورم این بود
که کل درسای کنکور یعنی عربی.ادبیات معارف و ...
نه اینکه مثلا برای زیست هر سه تا کتاب رو باید بین یه ربع و چهل و پنج دقیقه بخونید متوجه هستید؟
صبرش کجا بود بابا
تنها روشی که خود به خود جلو میره همینه .چون میزان زمان مطالعه کم شده تمرکز بالاست . -
faaa31
نه نه
ببینید
مثلا شما اول مییاد عربی میخونید
بین یه ربع تا 45 دقیقه عربی میخونید بعدش دینی بعدش ریاضی و اینا
منظورم این بود
که کل درسای کنکور یعنی عربی.ادبیات معارف و ...
نه اینکه مثلا برای زیست هر سه تا کتاب رو باید بین یه ربع و چهل و پنج دقیقه بخونید متوجه هستید؟
صبرش کجا بود بابا
تنها روشی که خود به خود جلو میره همینه .چون میزان زمان مطالعه کم شده تمرکز بالاست .@javadm328
امتحانش کنم ببینم چجوریه
اصلا نمیتونم خوب برنامه ریزی کنم و ...
میخوام روشمو عوض کنم که این روشو دیدم .انشاءالله بتونم خوب باهاش پیش برم.
مرسی از پاسخگوییتون. -
@javadm328
امتحانش کنم ببینم چجوریه
اصلا نمیتونم خوب برنامه ریزی کنم و ...
میخوام روشمو عوض کنم که این روشو دیدم .انشاءالله بتونم خوب باهاش پیش برم.
مرسی از پاسخگوییتون.faaa31 سلام این روش میگه مثلا اگه روزی سه ساعت زیست میخونید این سه ساعت رو تو کل روز پخش کنید و همشو یهو پشت سر هم نخونین مثلا صبح یه ساعت زیست ،ظهر یه ساعت ،عصرم یه ساعت
واسه درسای دیگ هم همینطور بین هم پخش کنید و همه رو پشت سر هم نخونین بهش میگن روش پومودورو -
faaa31 سلام این روش میگه مثلا اگه روزی سه ساعت زیست میخونید این سه ساعت رو تو کل روز پخش کنید و همشو یهو پشت سر هم نخونین مثلا صبح یه ساعت زیست ،ظهر یه ساعت ،عصرم یه ساعت
واسه درسای دیگ هم همینطور بین هم پخش کنید و همه رو پشت سر هم نخونین بهش میگن روش پومودورو -
روزی شخص سخنران در میان گروهی از عوام، درفواید سحرخیزی سخن می راند که:
ای مردم همانند من که همواره صبح زود از خواب برمی خیزم عمل کنید که فواید بسیاری بر آن است.بهلول که در آن جمع بود گفت؛
ای خواجه؟
«تو از خواب بر نمی خیزی، از رختخواب بر می خیزی
و میان این دو، تفاوت از زمین است تا آسمان.بیایدازامروز از خواب برخیزیم
نه از رختخواب- @javadm328 گفتم شاید مرتبط باشه
- @javadm328 گفتم شاید مرتبط باشه
-
ای مردم همانند من که همواره صبح زود از خواب برمی خیزم عمل کنید که فواید بسیاری بر آن است.بهلول که در آن جمع بود گفت؛
ای خواجه؟
@Saahaar در فوری **حمله انتحاری به سازمان سنجش و کنکور....** گفته است:
ای خواجه؟
عالی بود
چیزی بود که الان واقعا نیاز داشتم - @javadm328 گفتم شاید مرتبط باشه
-
سلام.چند روش رو خودم امتحان کردم و دارم نتیجهشو میبینم،اگه دوس دارین بخونین،شاید ب دردتون خورد:)
استفاده از کرنومتر میتونه مفید باشه،اگه با دیدن ساعت مطالعهمون انگیزه بگیریم برای افزایشش نه استرس!
اگه تو درسی مشکل حاد:/ داریم هر شب یه ربع/نیم ساعت براش وقت بذاریم بعد از چنــد روز تاثیر فوق العادشو خواهیم دید
یا مثلا الان خیلیا عمومی رو درست حسابی نخوندن از جمله من:/ بعد به حرف این و اون گوش میدن ک دیره و از الان نمیشه خوند و بقیه تموم کردن و فلان ... اول اینکه گوش ندید:/ بعدم هر روز بین دروس اختصاصی براشون وقت بذارین.من عمومیام همه رو هم انباشته بودن حتی دینی:/ولی الان دارم میخونم و مطمئنم همشون تا یه ماه - یه ماه و نیم دیگه تموم میشن با مرور ...کلا این روزا خیلی حرف از نشدن و دیر شدن و ایناس،اگه گوش بدین مث من پشت کنکور میمونینبخدا بعدش فقط حسرت میخورین و دیگر هیچ!
.
.
.
حالا یه سوال:/
من از ساعت 8 شب به بعد،احساس میکنم کشتی گرفتم انقد که خسته میشم:/ میگن بخاطر کم خونیه ولی کم خونی ندارم :| ینی شبا که میرم بخوابم 1 ساعت بخاطر خستگی خوابم نمیبره:/
قرصی،موادیچیزی نمیشناسین برای رفع خستگی؟:/ معرفی کنید لطفا:)