زیست فصل ۷ سال دوم
-
سلام...کسی واسه مواد دفعی جانوران،یه رمزی یا هر روشی ک دیگه یادمون نره،،بلده بگه...همش یادم میرن
@alihoseini @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء
-
سلام...کسی واسه مواد دفعی جانوران،یه رمزی یا هر روشی ک دیگه یادمون نره،،بلده بگه...همش یادم میرن
@alihoseini در زیست فصل ۷ سال دوم گفته است:
درود.سال نو هم مبارک
حفظ کردن جانوران برای هر نوع ماده دفعی که ساده است،دو گروه که برایتان ساده تر است را حفظ کنید گروه سوم جانورانی غیر از حفظیات شماستمثلا جانوران ابزی و بیشتر ماهی ها امونیاک و پرنده و حشره و خزنده و حلزون خشکی اوریک اسید،هر چه غیر اینها میشود اوره
یک راهکار به خاطر سپاری هم اینه که بپذریدبه طور کلی امونیاک مخصوص اب است (ابزیان) ،اوریک اسید مخصوص خشکی است ولی اوره هم در ابزیان هم خشکی زیان هم دوزیستان دیده میشود.مثلا اگر گفتند پرنده یا خزنده یاد خشکی بیفت و بگو اوریک اسید
یا حق -
jana در زیست فصل ۷ سال دوم گفته است:
کاش یه رمز برای لوله های نفرون و ترشح و بازجذب بود من اونارو همیشه یادم میره:(
سلام و تبریک سال نو
باور کنید برای حک کردن زیست در حافظه باید نقاشی کنید و اطلاعات را بار ها روی نقاشی پیاده.کنید تا تصویر شکل های کتاب و جزئیات انها روی ذهنتان نقش ببندد .
در مورد لوله نفرون و مواد در قسمت های مختلف ان بارها نقاشی کنید
در ضمن در حین نقاشی تحلیل هم کنید مثلا بگویید نمک سدیم کلرید در همه قسمت های نفرون و لوله جمع کننده ادرار بازجذب فعال دارد به جز قسمتِ باریکِ بالاروِ هنله که غیر فعاله
یا این که اب همواره بازجذبش غیر فعاله
.....
یا حق -
jana در زیست فصل ۷ سال دوم گفته است:
کاش یه رمز برای لوله های نفرون و ترشح و بازجذب بود من اونارو همیشه یادم میره:(
سلام و تبریک سال نو
باور کنید برای حک کردن زیست در حافظه باید نقاشی کنید و اطلاعات را بار ها روی نقاشی پیاده.کنید تا تصویر شکل های کتاب و جزئیات انها روی ذهنتان نقش ببندد .
در مورد لوله نفرون و مواد در قسمت های مختلف ان بارها نقاشی کنید
در ضمن در حین نقاشی تحلیل هم کنید مثلا بگویید نمک سدیم کلرید در همه قسمت های نفرون و لوله جمع کننده ادرار بازجذب فعال دارد به جز قسمتِ باریکِ بالاروِ هنله که غیر فعاله
یا این که اب همواره بازجذبش غیر فعاله
.....
یا حقDrfariborz ممنون از لطفتون سال نو شماهم مبارک
بله اینو امتحان کردم اما یه مدت مرور نکنم یادم میره..که البته طبیعی هم هست
خواستم اگه راه اسونی هست امتحان کنم:smiling_face_with_open_mouth: