حرفی ک تاثیر گذاره....
-
سلام....ی چیزی ب ذهنم اومده....نمیدونم بگم...نگم....بذارین میگم.....
بعضی کارا....مث ی مداده....ینی میش اگ چیز بدی نوشت پاکش کرد.....ولی بعضی کارا مث خودکاره....درسته ک اونم با غلط گیر پاک میشه....ولی آخرش اثرش هس....بعضی کارا و گناهها هم هستن ک اینجورین......آخرش اثرش رو دل میمونه....
ولی بعضی کارا مث مداد رنگیه....اگ کار خوبی بود....اگ پاکشم کنی...اثرش بازم هس.....اینو گفتم تا تلنگری باشه اول برا خودم بعد برای بقیه.....دوستان خدا مارو پاک آفریدن....مث ی کاغذ تمیز سفید....این ب ما بستگی داره ک چ شکلیش کنیم.....
....#از_طرف_یک_دوست_دلسوز.... -
بخونید و نظر بدید
ممنون میشم
-
بعضی کارا....مث ی مداده....ینی میش اگ چیز بدی نوشت پاکش کرد.....ولی بعضی کارا مث خودکاره....درسته ک اونم با غلط گیر پاک میشه....ولی آخرش اثرش هس....بعضی کارا و گناهها هم هستن ک اینجورین......آخرش اثرش رو دل میمونه....
ولی بعضی کارا مث مداد رنگیه....اگ کار خوبی بود....اگ پاکشم کنی...اثرش بازم هس.....اینو گفتم تا تلنگری باشه اول برا خودم بعد برای بقیه.....دوستان خدا مارو پاک آفریدن....مث ی کاغذ تمیز سفید....این ب ما بستگی داره ک چ شکلیش کنیم.....
....#از_طرف_یک_دوست_دلسوز....@محمد-حسین-81
خیلی زیبا بود . سعی کنیم طرحای رنگی رنگی و زیبا از خودمون بجا بزاریم -
چقدر خوب میشه نوشته ای که خوش خط باشه ولی با خودکار نوشته شده باشه که کسی نتونه پاکش کنه.....
-
چقدر خوب میشه نوشته ای که خوش خط باشه ولی با خودکار نوشته شده باشه که کسی نتونه پاکش کنه.....
moein_alizadeh
منظور؟؟؟؟؟
-
moein_alizadeh
منظور؟؟؟؟؟
@محمد-حسین-81 اصولا هر چیزی که خودکار می نویسه بد نیست
-
@محمد-حسین-81 اصولا هر چیزی که خودکار می نویسه بد نیست
moein_alizadeh
منظورم اعمال انسانها بود -
moein_alizadeh
منظورم اعمال انسانها بود@محمد-حسین-81
آره گرفتم چی گفتی
منم منظورم پاک نشدن خودکار بود... -
سلام همشری دلسوز...
نوشتت خیلی تاثیر گذار بود.. -
....#از_طرف_یک_دوست_دلسوز....