فیلم ها و همایش های مفید برای یک دهمی!
-
بچه ها سلام؛
از اونجایی که از فردا آلاء یه کمپین تخفیفی داره، میخواستم ببینم به نظر شما همایشی، چیزی هست که برای من که دهم تجربی هستم مفید باشه؟ (طبعا منظورم محصولات فروشیه). جزوه علوم پایه و زیست آقای موقاری و همچنین فیزیک آقای کارزانیان رو هم قبلا خریدم و دارم. -
-
خب نه دیگه . همایش ها برای کنکوریاس . همونایی که تهیه کردی خوبه
-
بگیرین خوبه ...
هم دهمو دارین این یکی دو ماه مونده از دهم استفاده میکنین هم برای سال کنکور دارین . ..
هم اینکه تابستون میتونین از مباحث یازدهمش استفاده کنین ... ( : -
@parniyan-k ، Mr_true ، @m__sadra__b ممنون از نظراتتون. اما @m__sadra__b منم میخوام بگیرم، اما چی بگیرم؟؟!!
-
بچه ها سلام؛
از اونجایی که از فردا آلاء یه کمپین تخفیفی داره، میخواستم ببینم به نظر شما همایشی، چیزی هست که برای من که دهم تجربی هستم مفید باشه؟ (طبعا منظورم محصولات فروشیه). جزوه علوم پایه و زیست آقای موقاری و همچنین فیزیک آقای کارزانیان رو هم قبلا خریدم و دارم.ehsankarami سلام
ب نظرم بهتره همایشایی رو بخرین ک ب دردتون بخوره.
مثلا اگه تو درس ریاضی ضعف دارین بهتره ک همایش اونو بخرین تا هم تابستون ازش استفاده کنین و هم برای سال کنکورتون.
یا میتونین همایشایی رو ک بچه ها استفاده کردن و ازش راضی بودن رو تو تاپیکای مختلف جستجو کنین و اون همایش رو خریداری کنین.
موفق باشین -
@Saahaar در فیلم ها و همایش های مفید برای یک دهمی! گفته است:
همایش اونو بخرین تا هم تابستون ازش استفاده کنین و هم برای سال کنکورتون.
یا میتونین همایشایی رو ک بچه ها استفاده کردن و ازش راضی بودن رو تو تاپیکای مختلف جستجو کنین و اون همایش رو خریداری کنین.
موفق باشینخیلی ممنون