سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
علامت زدن پاسخنامه
-
سلام
سوال من اینه ک چجور سر جلسه کنکور پاسخنامه رو علامت بزنم
شاید در نگاه اول مسخره بنظر بیاد ولی واقعا مهمه و الان برای من مشکل بزرگیه
تو ازمونایی ک دادم روشای متفاوتی انجام دادم ولی ب راه قطعی نرسیدم
بدترین راه این بود : بعد از اینکه دفترچه سوالات رو تموم کردم بخوام بشینم پاسخنامه رو علامت بزنم
بدترین راهه چون اون موقع من وقت نیاوردم بخوام جواب هارو علامت بزنم عملاااا ادم ب خاک میشینه اینطور خب
راه بعدی این بود ک درس ب درس اقدام کنم اونم باز خیلی وقت گیر بود از وقت درس بعدیم زده میشد
و راه اخر : سوال ب سوال علامت بزنم ک باعث حواس پرتیم میشد
راهی ک تو ذهنمه اینه ک درس ب درس فقط یه نقطه یه علامت کوچیک تو پاسخنامه بزنم ک اخر سر بخوام همه جواب هارو پررنگ کنم
نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟ راهتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
sh.kh
سلام دوست عزیز .به نظر من اینکار اشتباهو نکن .همون لحظه که تستو میزنی همون لحظه پاسخنامه رو پرکن .اینجوری ممکنه وقتتو از دست بدی و تا و علاوه تا اخر ازمون حواست بدتر پرت این میشه که وقت میکنم پاسخناممو که اونایی که علامت زدمو پر کنم ؟و حواست پرت پر شدن پاسخنامه میشه .همون لحظه که تستو حل میکنی همون لحظه سریع و تند پرش کن این که کاری نداره برای چی خودتو تا اخر ازمون آزار بدی و شاید وقت پر کرنشو پیدا نکنی .اینکارت اشتباهه مطمئن باش اگه اونجوری کنی حواست بیشتر پرت میشه تا همین کاری که من گفتم . -
faaa31 در علامت زدن پاسخنامه گفته است:
sh.kh
سلام دوست عزیز .به نظر من اینکار اشتباهو نکن .همون لحظه که تستو میزنی همون لحظه پاسخنامه رو پرکن .اینجوری ممکنه وقتتو از دست بدی و تا و علاوه تا اخر ازمون حواست بدتر پرت این میشه که وقت میکنم پاسخناممو که اونایی که علامت زدمو پر کنم ؟و حواست پرت پر شدن پاسخنامه میشه .همون لحظه که تستو حل میکنی همون لحظه سریع و تند پرش کن این که کاری نداره برای چی خودتو تا اخر ازمون آزار بدی و شاید وقت پر کرنشو پیدا نکنی .اینکارت اشتباهه مطمئن باش اگه اونجوری کنی حواست بیشتر پرت میشه تا همین کاری که من گفتم . -
بنظر من که باید همون موقع که سوالو حل کردی بزنی تو پاسخنامه تازه شماره سوالو هم تو دلت بخونی و چک کنی من که از پنجم ابتدایی راه های مختلفو امتحان کردم این بهتر از همه بود الانم دیگه ناخودآگاه شماره سوالو هم چک میکنم
اگه آخرش بزنی هم ممکنه وقت نکنی هم این که ممکنه اشتباه وارد کنی -
soroushABD تشکررر
-
sh.kh من یادمه کنکور سال پیش ، بغل دستیم گزینه هارو کامل پر نکرده بود زمانی که متوجه شد آزمون تموم شد نشست ب پر رنگ کردن گزینه ها ... خدا بش رحم کرد مراقبه بهش اجازه داد وگرنه یکی دیگه بود ازش میگرفت! اینکارو اصلا نکن .... همون موقع که به جواب رسیدی گزینه رو پر کن حداقل خیالت راحت ترهه .... مداد آزمون گاج بگیر گزینه زود پر میشه.
-
sh.kh بهترین راه فک کنم همون موقع باشه
به دو دلیل:1اخر وقت نیاری دیگه...
2-وقتی یکجا بشه بخوای پر کنی ممکنه سوال 2 جوابش بری تو 3 پر کنی
این اتفاقات زیاد پیش اومده!بازم با تجربه های کنکور بگن مرسی@ادمین
-
@پشمک2 @moosavi21 ببینید من این دو تا رو سر آزمون میبرم ... تو خونه هم بخوام تست بزنم با این دو تا کار میکنم! از الان باید عادت کنین تو فضای کم محاسبات و وقت محدود باهاشون کار کنین
مداد آزمون رو هم دو بار به صورت چب ب راست رو گزینه بکشید پر میشه ... وسواس داشته باشین رو قسمت وسط گزینه با یخورده فشار بیشتر بکشین -
-
AMIR_HOSSEIN1378 مرسی از شما