Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. علامت زدن پاسخنامه
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای
بعد از 22 سال می‌خوام کنکور بدم
3
سلام 22 سال پیش دیپلم تجربی گرفتم و بعدش اصلا درس نخوندم از همون اولش دوست داشتم ادامه تحصیل بدم ولی شرایطم جور نبود، الان هم جور نیست ولی می‌خوام به زور جورش کنم چه درسی وکدوم مبحث رو بخونم که حد اقل 2 -3 تا جواب درست بتونم بدم
سوال مشاوره ای
زیست‌شناسی سلولی مولکولی
F ArmanF
میخواستم بدونم برا زیست شناسی سلولی ملکولی چه ترازی لازمه..اگه ازاد یا غیر انتفاعی هم باشه مهم نیس فقط میخوام تهران باشه
سوال مشاوره ای
مشاوره کنکوری😉
Zahra.HDZ
سلام سلام حالتون چطوره کنکوری ها؟ خب قضیه چیه؟ قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم. خب حالا چطوری؟ بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین و بنده حقیر() در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم. سوالاتون قراره حول مشکلات مشاوره‌ای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه. چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربه‌ش هستیم. https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو درضمن حواستون باشه: ️اسپم ممنوعه ️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه️ ️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم️ و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سوال مشاوره ای

علامت زدن پاسخنامه

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
24 دیدگاه‌ها 10 کاربران 1.2k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • S آفلاین
    S آفلاین
    sh.kh
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام
    سوال من اینه ک چجور سر جلسه کنکور پاسخنامه رو علامت بزنم
    شاید در نگاه اول مسخره بنظر بیاد ولی واقعا مهمه و الان برای من مشکل بزرگیه
    تو ازمونایی ک دادم روشای متفاوتی انجام دادم ولی ب راه قطعی نرسیدم
    بدترین راه این بود : بعد از اینکه دفترچه سوالات رو تموم کردم بخوام بشینم پاسخنامه رو علامت بزنم
    بدترین راهه چون اون موقع من وقت نیاوردم بخوام جواب هارو علامت بزنم عملاااا ادم ب خاک میشینه اینطور خب
    راه بعدی این بود ک درس ب درس اقدام کنم اونم باز خیلی وقت گیر بود از وقت درس بعدیم زده میشد
    و راه اخر : سوال ب سوال علامت بزنم ک باعث حواس پرتیم میشد
    راهی ک تو ذهنمه اینه ک درس ب درس فقط یه نقطه یه علامت کوچیک تو پاسخنامه بزنم ک اخر سر بخوام همه جواب هارو پررنگ کنم
    نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟ راهتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

faaa31F A dlrmD 3 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • پ آفلاین
      پ آفلاین
      پشمک

اول تست هارو حل میکنی همون موقع هم یه خط میزنی تو گزینه بعد پنج دقیقه اخر ازمون تند با مداد تست زنی پر میکنی ^_^

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • S sh.kh

سلام
        بدترین راه این بود : بعد از اینکه دفترچه سوالات رو تموم کردم بخوام بشینم پاسخنامه رو علامت بزنم
        بدترین راهه چون اون موقع من وقت نیاوردم بخوام جواب هارو علامت بزنم عملاااا ادم ب خاک میشینه اینطور خب
        راه بعدی این بود ک درس ب درس اقدام کنم اونم باز خیلی وقت گیر بود از وقت درس بعدیم زده میشد
        راهی ک تو ذهنمه اینه ک درس ب درس فقط یه نقطه یه علامت کوچیک تو پاسخنامه بزنم ک اخر سر بخوام همه جواب هارو پررنگ کنم

faaa31F آفلاین
        faaa31F آفلاین
        faaa31
        دانش آموزان آلاء

@sh-kh
        سلام دوست عزیز .به نظر من اینکار اشتباهو نکن .همون لحظه که تستو میزنی همون لحظه پاسخنامه رو پرکن .اینجوری ممکنه وقتتو از دست بدی و تا و علاوه تا اخر ازمون حواست بدتر پرت این میشه که وقت میکنم پاسخناممو که اونایی که علامت زدمو پر کنم ؟و حواست پرت پر شدن پاسخنامه میشه .همون لحظه که تستو حل میکنی همون لحظه سریع و تند پرش کن این که کاری نداره برای چی خودتو تا اخر ازمون آزار بدی و شاید وقت پر کرنشو پیدا نکنی .اینکارت اشتباهه مطمئن باش اگه اونجوری کنی حواست بیشتر پرت میشه تا همین کاری که من گفتم .

وقتی خدا رو دارم تموم دنیا تو مشتمه.

S S 2 پاسخ آخرین پاسخ
        4
        • faaa31F faaa31

@sh-kh
          سلام دوست عزیز .به نظر من اینکار اشتباهو نکن .همون لحظه که تستو میزنی همون لحظه پاسخنامه رو پرکن .اینجوری ممکنه وقتتو از دست بدی و تا و علاوه تا اخر ازمون حواست بدتر پرت این میشه که وقت میکنم پاسخناممو که اونایی که علامت زدمو پر کنم ؟و حواست پرت پر شدن پاسخنامه میشه .همون لحظه که تستو حل میکنی همون لحظه سریع و تند پرش کن این که کاری نداره برای چی خودتو تا اخر ازمون آزار بدی و شاید وقت پر کرنشو پیدا نکنی .اینکارت اشتباهه مطمئن باش اگه اونجوری کنی حواست بیشتر پرت میشه تا همین کاری که من گفتم .

S آفلاین
          S آفلاین
          sh.kh

faaa31 مرسی عزیز

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • پ پشمک

اول تست هارو حل میکنی همون موقع هم یه خط میزنی تو گزینه بعد پنج دقیقه اخر ازمون تند با مداد تست زنی پر میکنی ^_^

S آفلاین
            S آفلاین
            sh.kh

@پشمک2 تشکررر

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • faaa31F faaa31

@sh-kh

S آفلاین
              S آفلاین
              soroushABD
              دانش آموزان آلاء

faaa31 در علامت زدن پاسخنامه گفته است:

@sh-kh

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • K99_DrK آفلاین
                K99_DrK آفلاین
                K99_Dr

بنظر من که باید همون موقع که سوالو حل کردی بزنی تو پاسخنامه تازه شماره سوالو هم تو دلت بخونی و چک کنی من که از پنجم ابتدایی راه های مختلفو امتحان کردم این بهتر از همه بود الانم دیگه ناخودآگاه شماره سوالو هم چک میکنم
                اگه آخرش بزنی هم ممکنه وقت نکنی هم این که ممکنه اشتباه وارد کنی

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • S soroushABD

faaa31 در علامت زدن پاسخنامه گفته است:

@sh-kh

S آفلاین
                  S آفلاین
                  sh.kh

soroushABD تشکررر

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • K99_DrK K99_Dr

بنظر من که باید همون موقع که سوالو حل کردی بزنی تو پاسخنامه تازه شماره سوالو هم تو دلت بخونی و چک کنی من که از پنجم ابتدایی راه های مختلفو امتحان کردم این بهتر از همه بود الانم دیگه ناخودآگاه شماره سوالو هم چک میکنم
                    اگه آخرش بزنی هم ممکنه وقت نکنی هم این که ممکنه اشتباه وارد کنی

S آفلاین
                    S آفلاین
                    sh.kh

@moosavi21 تشکررر

ElimoonE 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • S sh.kh

@moosavi21 تشکررر

ElimoonE آفلاین
                      ElimoonE آفلاین
                      Elimoon
                      دانش آموزان آلاء

@sh-kh من یادمه کنکور سال پیش ، بغل دستیم گزینه هارو کامل پر نکرده بود زمانی که متوجه شد آزمون تموم شد نشست ب پر رنگ کردن گزینه ها ... خدا بش رحم کرد مراقبه بهش اجازه داد وگرنه یکی دیگه بود ازش میگرفت! اینکارو اصلا نکن .... همون موقع که به جواب رسیدی گزینه رو پر کن حداقل خیالت راحت ترهه .... مداد آزمون گاج بگیر گزینه زود پر میشه.

پ K99_DrK S 3 پاسخ آخرین پاسخ
                      3
                      • ElimoonE Elimoon

@sh-kh من یادمه کنکور سال پیش ، بغل دستیم گزینه هارو کامل پر نکرده بود زمانی که متوجه شد آزمون تموم شد نشست ب پر رنگ کردن گزینه ها ... خدا بش رحم کرد مراقبه بهش اجازه داد وگرنه یکی دیگه بود ازش میگرفت! اینکارو اصلا نکن .... همون موقع که به جواب رسیدی گزینه رو پر کن حداقل خیالت راحت ترهه .... مداد آزمون گاج بگیر گزینه زود پر میشه.

پ آفلاین
                        پ آفلاین
                        پشمک

Elimoon مداد ازمون گاج چیه؟
                        مدادی هست که یه بار روش بکشی کامل پر بشه؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • ElimoonE Elimoon

K99_DrK آفلاین
                          K99_DrK آفلاین
                          K99_Dr

Elimoon اخه با مداد گاج نمیشه سوال حل کرد...من یه مدت داشتم خیلی باهاش مشکل داشتم

پ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • K99_DrK K99_Dr

Elimoon اخه با مداد گاج نمیشه سوال حل کرد...من یه مدت داشتم خیلی باهاش مشکل داشتم

پ آفلاین
                            پ آفلاین
                            پشمک

@moosavi21 با اتد حل کن با اون علامت بزن ...میتونی یه عکس از این مداده اپ کنی؟
                            من با همون اتد پر میکردم اخر جلسه ولی خوب خیلی کارِ فرسایشیِ

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2
                            • S sh.kh

سلام

A آفلاین
                              A آفلاین
                              AMIR_HOSSEIN1378
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط AMIR_HOSSEIN1378 انجام شده

@sh-kh بهترین راه فک کنم همون موقع باشه
                              به دو دلیل:1اخر وقت نیاری دیگه...
                              2-وقتی یکجا بشه بخوای پر کنی ممکنه سوال 2 جوابش بری تو 3 پر کنی
                              این اتفاقات زیاد پیش اومده!

بازم با تجربه های کنکور بگن مرسی@ادمین

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              3
                              • ElimoonE آفلاین
                                ElimoonE آفلاین
                                Elimoon
                                دانش آموزان آلاء
                                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Elimoon انجام شده

@پشمک2 @moosavi21 ببینید من این دو تا رو سر آزمون میبرم ... تو خونه هم بخوام تست بزنم با این دو تا کار میکنم! از الان باید عادت کنین تو فضای کم محاسبات و وقت محدود باهاشون کار کنین
                                مداد آزمون رو هم دو بار به صورت چب ب راست رو گزینه بکشید پر میشه ... وسواس داشته باشین رو قسمت وسط گزینه با یخورده فشار بیشتر بکشین

IMG_20190408_163412.jpg

پ S K99_DrK 3 پاسخ آخرین پاسخ
                                3
                                • ElimoonE Elimoon

@پشمک2 @moosavi21 ببینید من این دو تا رو سر آزمون میبرم ... تو خونه هم بخوام تست بزنم با این دو تا کار میکنم! از الان باید عادت کنین تو فضای کم محاسبات و وقت محدود باهاشون کار کنین
                                  مداد آزمون رو هم دو بار به صورت چب ب راست رو گزینه بکشید پر میشه ... وسواس داشته باشین رو قسمت وسط گزینه با یخورده فشار بیشتر بکشین

IMG_20190408_163412.jpg

پ آفلاین
                                  پ آفلاین
                                  پشمک

Elimoon مرسی آجی ^_^ ❤

ElimoonE 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  2
                                  • پ پشمک

Elimoon مرسی آجی ^_^ ❤

ElimoonE آفلاین
                                    ElimoonE آفلاین
                                    Elimoon
                                    دانش آموزان آلاء

@پشمک2 در علامت زدن پاسخنامه گفته است:

Elimoon مرسی آجی ^_^ ❤

خواهش میشه عزیزم ☺

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    • ElimoonE Elimoon

S آفلاین
                                      S آفلاین
                                      sh.kh

Elimoon تشکرررر فراوان ان شاالله ک همیشه و در همه لحظات زندگیتون موفق باشین

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • A AMIR_HOSSEIN1378

@sh-kh بهترین راه فک کنم همون موقع باشه
                                        به دو دلیل:1اخر وقت نیاری دیگه...
                                        2-وقتی یکجا بشه بخوای پر کنی ممکنه سوال 2 جوابش بری تو 3 پر کنی
                                        این اتفاقات زیاد پیش اومده!

بازم با تجربه های کنکور بگن مرسی@ادمین

S آفلاین
                                        S آفلاین
                                        sh.kh

AMIR_HOSSEIN1378 مرسی از شما

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • ElimoonE Elimoon

IMG_20190408_163412.jpg

S آفلاین
                                          S آفلاین
                                          sh.kh

Elimoon چ جالب من تاحالا ندیده بودم ممنون ک گفتین

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه