منبع .محاسبات سریع شیمی .ریاضی
-
سلام .خوبین ؟امیدوارم که حالتون خوب باشه و کنوریای امسالم تو کنکورشون بترکونن .
و اما سوال من .بچه ها کسی منبع خوبی از جمله دی وی دی ؛جزوه؛کتابیو...که بتونه تو محاسبات سریع ریاضی واسه درس هایی که محاسبات دارند کمکم کنه و تکنیک هارو بهم یاد بده برای کنکور سراغ دارید ؟اگه جزوه و...دارید ممنون میشم کمکم کنین و تجربه هاتونو در اختیارم قرار بدین .ممنونم .مچکر.موفق باشید -
یه برنامه ای هست تو play store به اسم math tricks (حیله های ریاضی)
که اموزش میده ترفند های خیلی یچیده رو قسمت مسابقه جهانی و اموزش مبحثی و ماراتون 20 ثانیه ای هم داره و همچنین مسابقه ی دو نفره !...من حدودا دو سال یش داشتم و تقریبا سرعت و اعتماد به نفسم رو هم خیلی بالا برد ..اولاش یکم ضعیفید ولی رفته رفته بهتر میشینولی برا کنکور بنظرت چرا اموزش محاسبات باید بدرد بخوره مثلا؟...فوقش ما باید زیاد تست حل کنیم تا مسلط شیم همین!
-
@پسر-شجاع
خو محاسباتم مشکل دارم .سرعتم خیلی میاد پایین. -
یه برنامه ای هست تو play store به اسم math tricks (حیله های ریاضی)
که اموزش میده ترفند های خیلی یچیده رو قسمت مسابقه جهانی و اموزش مبحثی و ماراتون 20 ثانیه ای هم داره و همچنین مسابقه ی دو نفره !...من حدودا دو سال یش داشتم و تقریبا سرعت و اعتماد به نفسم رو هم خیلی بالا برد ..اولاش یکم ضعیفید ولی رفته رفته بهتر میشینولی برا کنکور بنظرت چرا اموزش محاسبات باید بدرد بخوره مثلا؟...فوقش ما باید زیاد تست حل کنیم تا مسلط شیم همین!
@پسر-شجاع
ممنونم ولی خیلی میتونه کمک کنه .نمیدونم دیگه. -
هرکسی تست زیاد بزنه بخصوص فیزیک و ریاضی و شیمی به مرور خودبخود محاسباتش عالی میشه
باید خودت دست به قلم شی و به جواب آخر برسی نه اینکه نگای پاسخ نامه کنی
با تکرار و تست زنی تسلط کافی برای محاسبات کنکور بدست میاری
من خودم اوایل خیلیییییییی کند بودم ولی تست زیاد حل کردم طوری که الان خیلی سریع تر حل میکنم
تکنیک هارو خودبخود یاد میگیری مثلا اینکه ممیز هارو باهم بزنی و خیلی از اعداد معروف که به راحتی باهم میزنی و...بعضی افراد هم برای شیمی از روش تقریبی استفاده میکنن که به نظر من تا وقتی به تسلط کافی نرسیدی نمیتونی بری سراغ تقریبی رند کردن اعداد
موفق باشید -
@پسر-شجاع
میشه ینی؟نمیدونم .فعلا که دارم همین پیش میرم با حل کردنش .انشاءالله بتونم .مرسی مچکرم از کمکت. -
هرکسی تست زیاد بزنه بخصوص فیزیک و ریاضی و شیمی به مرور خودبخود محاسباتش عالی میشه
باید خودت دست به قلم شی و به جواب آخر برسی نه اینکه نگای پاسخ نامه کنی
با تکرار و تست زنی تسلط کافی برای محاسبات کنکور بدست میاری
من خودم اوایل خیلیییییییی کند بودم ولی تست زیاد حل کردم طوری که الان خیلی سریع تر حل میکنم
تکنیک هارو خودبخود یاد میگیری مثلا اینکه ممیز هارو باهم بزنی و خیلی از اعداد معروف که به راحتی باهم میزنی و...بعضی افراد هم برای شیمی از روش تقریبی استفاده میکنن که به نظر من تا وقتی به تسلط کافی نرسیدی نمیتونی بری سراغ تقریبی رند کردن اعداد
موفق باشید@sbr-abasi
ممنونم .مچکرم.چشم حتما.ادامه میدم ان شاءالله نتیجه بگیرم. -
روش های زیادی وجود داره که مجبوری همه رو حفظ کنی که همه جا جواب نمیدن و استثنا دارن. اون وقت باید وقت بذاری فقط واسه روش حفظ کردن ، بعدش حفظ کردن استثنا ها. بعد باید حفظ کنی کدوم استثنا مال کدوم روش بود! بیچاره میشی
-
من از جمله کسایی بودم ک دوران دبیرستان حتی ساده ترین محاسبات رو با ماشین حساب انجام میدادم
ی سال حلقه.اموزشی واسه ریاضی نگاه کردم(مسعودی)اینقدر ک محاسبات رو ذهنی انجام داد منم دیگه ی جورایی مجبور شدم انجام بدم
محاسبات سنگین رو هم رو برگه خیلی سریع انجام میدم
حتی روش هایی ک گاهی اوقات مسعودی(ریاضی)وربیعیان(شیمی) میگن رو انجام نمیدم چون معتقدم ی کنکوری سرجلسع بایدذهنش خالی باشع از مسائل اضافی
فقط وفقط تمرین زیاد ویکم اعتماد داشتن ب خودت میتونه کمکت کنه -
من از جمله کسایی بودم ک دوران دبیرستان حتی ساده ترین محاسبات رو با ماشین حساب انجام میدادم
ی سال حلقه.اموزشی واسه ریاضی نگاه کردم(مسعودی)اینقدر ک محاسبات رو ذهنی انجام داد منم دیگه ی جورایی مجبور شدم انجام بدم
محاسبات سنگین رو هم رو برگه خیلی سریع انجام میدم
حتی روش هایی ک گاهی اوقات مسعودی(ریاضی)وربیعیان(شیمی) میگن رو انجام نمیدم چون معتقدم ی کنکوری سرجلسع بایدذهنش خالی باشع از مسائل اضافی
فقط وفقط تمرین زیاد ویکم اعتماد داشتن ب خودت میتونه کمکت کنه@MaryaM-_-Sh
همینکارو دارم انجام میدم فعلا .ان شاءالله که بتونم .مرسی مچکرم. -
روش های زیادی وجود داره که مجبوری همه رو حفظ کنی که همه جا جواب نمیدن و استثنا دارن. اون وقت باید وقت بذاری فقط واسه روش حفظ کردن ، بعدش حفظ کردن استثنا ها. بعد باید حفظ کنی کدوم استثنا مال کدوم روش بود! بیچاره میشی
Amin-Mehraji
آره درسته استثنا زیاد دارن و ادم قاطی میکنه .سخته برام ولی همینور پیش برم ببینم چی میشه .ان شاءالله که بتونم.مرسی ممنونم. -
faaa31 حواهش عزیزم موفق باشی