نتیجه کنکور بر خلاف امتحان قلم چی؟
-
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما می خواستم ببینم امکان داره نتیجه کنکور 98 من برخلاف آزمون های قلم چی باشه (ترازم در قلم چی خیلی ضعیف است)ولی واقعا برای قلم چی زیاد محکم نمی خوندم.ممنون-تراز من:4800
-
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما می خواستم ببینم امکان داره نتیجه کنکور 98 من برخلاف آزمون های قلم چی باشه (ترازم در قلم چی خیلی ضعیف است)ولی واقعا برای قلم چی زیاد محکم نمی خوندم.ممنون-تراز من:4800
-
پزشکی
-
پزشکی
@sepehr79
دقیقا حکایت تو شبیه یکی از دوستامه .اونم همین ترازو حدودا میاره هر دفعه .اما ببین اگه خونیدیو اینجوری شده بدون وقتی نتونی سوالای سختو حل نکنی شاید نتونی موفق بشی شاید .ناامیدت نمیکنم چون خیلیا هم بودن تو این ازمونا بهترین نتیجه رو داشتن ولی رتبهی کنکورشون افتضاح به بار اوردن .ناامید نشو و سعی کن نقاط ضعفتو برطرف کنی و نقاطی که قوی هستیو قوی تر .تلاش کن هیچ تلاشی بدون نتیجه نمیمونه.موفق باشی. -
-
@sepehr79 قلم چی کلا روحیه تضعیف میکنه اصانم استاندارد نیس ب تراز زیاد توجه نکن بگیر سفت محکم بخون ایشالا نتیجه میگیری
-
بزار خیلی رک بگم اگه میخوای همین راهو ادامه بدی بعد به خودت بهانه بیاری که من چون واسه قلم چی نمیخوندم کم میاوردم بدون راهت اشتباهه با این تراز متاسفانه ممکن نیست قبول بشید(البته من تجربه ای ندارم ولی طبق تجربیات نزدیکان اینو میگم)
ولی توی این مدت میتونید خودتونو به قبولی برسونید ولی نه با این روش -
ممنون از همه دوستان با حرف هاتون هم بهم امید دادید و هم انگیزه سخت کوشی
-
پزشکی
-
ممنون از همه دوستان با حرف هاتون هم بهم امید دادید و هم انگیزه سخت کوشی
-
بزار خیلی رک بگم اگه میخوای همین راهو ادامه بدی بعد به خودت بهانه بیاری که من چون واسه قلم چی نمیخوندم کم میاوردم بدون راهت اشتباهه با این تراز متاسفانه ممکن نیست قبول بشید(البته من تجربه ای ندارم ولی طبق تجربیات نزدیکان اینو میگم)
ولی توی این مدت میتونید خودتونو به قبولی برسونید ولی نه با این روش -