زیست نظام قدیم
-
من قبل این که پاسخ رو دکتر دادن @Amir-Bernousi فکر میکردم گزینه ۴ هست چون در هر دونقطه حفره ها درحال استراحتن تو گزینه سه به نظرم غلطه . و گزینه چهار دونقطه B فشار خون زیاد میشه تو رگ آئورت .
حالا چرا سه درسته ؟؟؟ -
@moosavi21 در زیست نظام قدیم گفته است:
mriaw البته تا امروز...امروز رو منتظر کارنامه ام
خودت بررسی نکردی جوابو؟
-
امروز یه تست از سنجش اومده و بنظرم جوابو اشتباه دادن..اگه میشه توضیح بدین...
تست ۲۰۳..که طبق پاسخنامه گزینه ۳ درسته..ولی گزینه سه غلطه چون طبق متن کتاب ۳ سیاهرگ زیرین و زبرین و کرونر وارد دهلیز راست میشن...
@alihoseini دقیقا سر همین منم این تست رو نزدم گرچه تو قلمچی یا نشرالگو دیدم دو سیاهرگ گرفته ولی پارسال هم معلمم گفته بود کرونری هم حساب میشه...حالا منم موندم این رو چیکار کنیم؟ولی صد در صد وقتی سنجش میگه کرونر حساب نشه کنکور هم همینو میگه دیگه؟نه؟
-
-
امروز یه تست از سنجش اومده و بنظرم جوابو اشتباه دادن..اگه میشه توضیح بدین...
تست ۲۰۳..که طبق پاسخنامه گزینه ۳ درسته..ولی گزینه سه غلطه چون طبق متن کتاب ۳ سیاهرگ زیرین و زبرین و کرونر وارد دهلیز راست میشن...
@alihoseini :|
دقیقا سر همین تست موندم
گزینه 4 بهترین گزینس
چون میتونه عروق کرونر رو درنظر بگیره که خون روشنو به یکی از حفره های قلب برای خون رسانی میرسونن
فکر نمیکردم 3 رو درست بگیره -
دقیقا سر همین تست موندم
گزینه 4 بهترین گزینس
چون میتونه عروق کرونر رو درنظر بگیره که خون روشنو به یکی از حفره های قلب برای خون رسانی میرسونن
اصلا وقتی سوال میگه حفرات قلب
منظورش فقط با کرونریاست -
اصلا وقتی سوال میگه حفرات قلب
منظورش فقط با کرونریاستآسمان ِ آبی منظورش دهلیز و بطناس دیگه
-
دقیقا سر همین تست موندم
گزینه 4 بهترین گزینس
آسمان ِ آبی منظورش دهلیز و بطناس دیگه
@alihoseini میدونم من اینجوری تعبیر کردم واسه خودم که منظورش رگاییه که به خود حفرات خون رسانی میکنن
یعنی فقط کرونریا یعنی گزینه 4 -
@alihoseini میدونم من اینجوری تعبیر کردم واسه خودم که منظورش رگاییه که به خود حفرات خون رسانی میکنن
یعنی فقط کرونریا یعنی گزینه 4آسمان ِ آبی شایدم منظورش ۴ تا سیاهرگیه ک به دهلیز راست وارد میشن
-
سوال 166 سنجش مشکل نداره؟آخه گزینه 2 نوشته آخرین بخش نفرون...آخرین بخش نفرون لوله پیچ خورده دوره که بازجذب آب نداره!!!که ADH روش اثر بذاره!!!چرا غلط میشه؟البته گزینه 4 رو هم قبول دارم درسته ولی این گزینه هم اینطوریه!!
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء -
سوال 166 سنجش مشکل نداره؟آخه گزینه 2 نوشته آخرین بخش نفرون...آخرین بخش نفرون لوله پیچ خورده دوره که بازجذب آب نداره!!!که ADH روش اثر بذاره!!!چرا غلط میشه؟البته گزینه 4 رو هم قبول دارم درسته ولی این گزینه هم اینطوریه!!
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء@moosavi21 بهش دقت نکردم اصلا :|
اینم احتمالا منظور لوله ادراری بوده :|