زیست نظام قدیم
-
نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط Kordgirl* انجام شده
@Mahed بله دیگ ...جز موارد گفته شده اس...مورد دو گفته شده
-
@ASMA-MORADI لیزوزومشان نسبت به لیزومی که گرانولیست ها دارن چجور؟؟ کمتره یا یکسان یا بیشتره؟؟@moosavi21 @Amir-Bernousi
-
@ASMA-MORADI لیزوزومشان نسبت به لیزومی که گرانولیست ها دارن چجور؟؟ کمتره یا یکسان یا بیشتره؟؟@moosavi21 @Amir-Bernousi
@Mahed در زیست نظام قدیم گفته است:
@moosavi21
-
نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mahed در زیست نظام قدیم گفته است:
نمیدونم اونشو والا ...
-
نمیدونم اونشو والا ...
@ASMA-MORADI در زیست نظام قدیم گفته است:
نمیدونم اونشو والا ...
@moosavi21 ..
-
نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط Amirbernosi انجام شده@Mahed
تقریبا همه ی سلولای هسته دار جانوری لیزوزوم دارنلیزوزوم فاگوسیتا کلا نسبت به بقیه سلولای عادی، بزرگتره و تعدادشونم بیبشتره
-
@ASMA-MORADI در زیست نظام قدیم گفته است:
نمیدونم اونشو والا ...
@moosavi21 ..
نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط K99_Dr انجام شده@Mahed فکر نمیکنم ربطی به گرانولوسیت یا آگرانولوسیت بودنشون داشته باشه...چون لنفوسیت بخاطر این که فقط پادتن ترشح میکنه به لیزوزوم خیلی نیاز نداره(البته داره بالاخره) ولی مونوسیت لیزوزوم زیاد داره چون فاگوسیته و ماکروفاژ میشه
-
@Mahed
تقریبا همه ی سلولای هسته دار جانوری لیزوزوم دارنلیزوزوم فاگوسیتا کلا نسبت به بقیه سلولای عادی، بزرگتره و تعدادشونم بیبشتره
@Amir-Bernousi ممنون ازکمکتون... @moosavi21 @ASMA-MORADI
-
سلام الایی ها... آگرانولوسیت ها لیزوزوم دارن یا نه؟؟@moosavi21 @Amir-Bernousi @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @ASMA-MORADI فااطمه @فارغ-التحصیلان-آلاء
نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط sh.kh انجام شده@Mahed
همه ی فاگوسیتوز کننده ها لیزوزوم دارند (فصل 1 زیست2) پس مونوسیت ها لیزوزوم دارن
سلول های جانوری لیزوزوم دارند(فصل 2 زیست1) پس لنفوسیت با اینکه فاگوسیتوز نداره ولی لیزوزوم داره
این نظر منه -
نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط K99_Dr انجام شده
در دستگاه تنفس پرندگان هنگام دم هوا عمدتا (70درصد)به کیسه های هوادار عقبی می رود
خب 30درصد بقیه به شش میره؟ یا تو نای باقی میمونه؟
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi
-
در دستگاه تنفس پرندگان هنگام دم هوا عمدتا (70درصد)به کیسه های هوادار عقبی می رود
خب 30درصد بقیه به شش میره؟ یا تو نای باقی میمونه؟
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلانوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@moosavi21 میره تو شش
-
نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sh-kh
آخه فکر کنم تو نشرالگو یا قلمچی دیده بودم که نوشته بود در بازدم تهویه هوا درون شش ها انجام نمیشه...حالا اگه پیدا کنمش میفرستم -
@sh-kh
آخه فکر کنم تو نشرالگو یا قلمچی دیده بودم که نوشته بود در بازدم تهویه هوا درون شش ها انجام نمیشه...حالا اگه پیدا کنمش میفرستمنوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۸، ۲۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@moosavi21 خب چ ربطی ب 30 درصده داره
-
@sh-kh
آخه فکر کنم تو نشرالگو یا قلمچی دیده بودم که نوشته بود در بازدم تهویه هوا درون شش ها انجام نمیشه...حالا اگه پیدا کنمش میفرستمنوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۸، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@moosavi21 شاید اون مال انسانو گفته
در انسان تهویه هنگام دمه و در بازدم هوای تهویه شده خارج میشه -
@moosavi21 شاید اون مال انسانو گفته
در انسان تهویه هنگام دمه و در بازدم هوای تهویه شده خارج میشهنوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۸، ۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sh-kh نه مطمئنم درباره پرندگان بود
-
نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@moosavi21 ولی خب اون 30 درصده ب این جمله ربط نداره