زیست نظام قدیم
-
@moosavi21 در زیست نظام قدیم گفته است:
@fatemeh_banoo من حفظیشو نمیدونم که مادر و دختر بیمار چی میشه...ولی گزینه 3 احتمال سالم فکر میکنم بشه 25 درصد
ممنونم از توجه و جواب تون
-
خانوم فارغ التحصیلان آلاءreplied to Amirbernosi on ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi در زیست نظام قدیم گفته است:
@fatemeh_banoo
کلا من بدون توجه به اینکه دودمانه چه نوع بیماری ای هست گزینه ها رو بررسی کردم که فقط 4 میتونس درست باشه
طبق فرض سوال، فرد 13 زن بیماره ناخالصه، چون مادرش سالمه و یه کروموزوم X سالم رو قطعا از مادرش میگیره و الل بیماری رو از پدرش میگیره. همسرش هم که سوال گفته بیماره و چون مرده یه الل بیماری بیشتر نداره، در کل این خانواده میتونن فقط پسر سالم داشته باشن، همه ی دختراشون مریض و به احتمال 1/4 پسر سالم دارن و 1/4 هم پسر بیماردرسته از این زاویه نگاه نکرده بودم .. خیلی سپاس
ی سوال دیگه ( واقعا شرمنده) شما جزوه خوب برای دودمانه ندارید . من تازه شروع کردم رو دودمانه کار کردن -
@fatemeh_banoo
کلا من بدون توجه به اینکه دودمانه چه نوع بیماری ای هست گزینه ها رو بررسی کردم که فقط 4 میتونس درست باشه
طبق فرض سوال، فرد 13 زن بیماره ناخالصه، چون مادرش سالمه و یه کروموزوم X سالم رو قطعا از مادرش میگیره و الل بیماری رو از پدرش میگیره. همسرش هم که سوال گفته بیماره و چون مرده یه الل بیماری بیشتر نداره، در کل این خانواده میتونن فقط پسر سالم داشته باشن، همه ی دختراشون مریض و به احتمال 1/4 پسر سالم دارن و 1/4 هم پسر بیمار -
-فاگوسیت ها کلا شامل کدوم گلبول سفید ها میشن؟
-کدوم گلبول سفیدها در التهاب نقش دارن؟
-کدوم گلبول سفیدها توانایی دیاپدز دارن؟
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء -
خانوم فارغ التحصیلان آلاءreplied to Amirbernosi on ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi در زیست نظام قدیم گفته است:
اینطوری میشه؟
بله گزینه ۴ هست ولی ی سوال داشتم مرد شماره ۹ مادر و دختر بیمار داره نمیتونیم گزینه سه رو بگیریم ؟؟
و این که چرا پنجاه درصد غلطع تو گزینه سه من نفهمیدم میشه توضیح بدید ممنون میشم -
-
متن لینک
سلام دوستان ببخشید کسی میدونه جواب این سوال چی میشه ؟؟
اگر توضحیح بدید ک خیلی ممنون میشم@دانش-آموزان-آلاء
@Amir-Bernousi
@حامیان-آلاء-جزوات
@خیرین-کوچک-دریا-دل -
-
کسی نمیدونه اینا رو؟؟؟؟
-
-
این پست پاک شده!
-
علاوه بر سوال قبلیم
-فاگوسیت ها کلا شامل کدوم گلبول سفید ها میشن؟
-کدوم گلبول سفیدها در التهاب نقش دارن؟
-کدوم گلبول سفیدها توانایی دیاپدز دارن؟
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء -
@Amir-Bernousi
-
جواب این سوال گفنه "زیگوت هیچ گاه هوموزیگوس نخواهد بود"...هیچ گاه اشتباه نیست؟یعنی ممکن نیست دو تا هسته های قبلی شبیه هم باشن؟اینا که خودناسازگار و ... نیستن!؟!
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء دانش آموز کنکوری -
@Amir-Bernousi خیلی ممنونم
پست 481 از 510