چرا غلطه
-
-
سلام
این گزینه2 تست161کنکور95 داخل کشور هستش..جواب درست گزینه4هستش ولی لطفا غلط این گزینه رو بگین
هر هورمون گیاهی که مانع رشد و جوانه زنی دانه ها می شود در باز شدن روزنه های گیاه دخالت دارد!
(بخش دوم سوال که تابلویه منظورش آبسزیک اسید؛واسه بخش اول آیا باید اتیلن رو هم علاوه بر آبسزیک اسید در نظر بگیریم یا نه؟چون اتیلن توی خفتگی موثر هستش..amirhossein 0 الان یه لحظه جوابتون میدم
-
سلام
این گزینه2 تست161کنکور95 داخل کشور هستش..جواب درست گزینه4هستش ولی لطفا غلط این گزینه رو بگین
هر هورمون گیاهی که مانع رشد و جوانه زنی دانه ها می شود در باز شدن روزنه های گیاه دخالت دارد!
(بخش دوم سوال که تابلویه منظورش آبسزیک اسید؛واسه بخش اول آیا باید اتیلن رو هم علاوه بر آبسزیک اسید در نظر بگیریم یا نه؟چون اتیلن توی خفتگی موثر هستش..amirhossein 0 ببخشیدمن منطورشما رونگرفتم . شما دقیقا کجاش نفهمیدین گ2 رونفهمیدی؟؟
-
سلام
(بخش دوم سوال که تابلویه منظورش آبسزیک اسید؛واسه بخش اول آیا باید اتیلن رو هم علاوه بر آبسزیک اسید در نظر بگیریم یا نه؟چون اتیلن توی خفتگی موثر هستش..amirhossein 0 من تک تک گزینه روتحلیل میکنم واستون.
گ1:هورمونی که مانع رشدجوانه های جانبی ساقه میشه ،*اکسینهست . واکسین درخفتگی دانه نقشی نداره. پس گ1 قسمت دومش غلطه. چون آبسیزیک اسیددرخفتگی دانه نقش داره.
گ2:***آبسیزیک اسیدمانع جوانه زنی دانه وبستن روزنه های خوایی میشه... نه بازشدن روزنه های هوایی. پس گ2 هم قسمت دومش غلطه.
**گ3:اتیلن موجب تسریع رسیدن میوه ها میشه درحالی که اکسین موجب نورگرایی وخمیدگی گیاه به سمت نورمیشه. 👆👆👆 -
سلام
(بخش دوم سوال که تابلویه منظورش آبسزیک اسید؛واسه بخش اول آیا باید اتیلن رو هم علاوه بر آبسزیک اسید در نظر بگیریم یا نه؟چون اتیلن توی خفتگی موثر هستش..amirhossein 0 **این یادتون باشه که:: روزنه های هوایی بازوبسته میشن وروزنه های ابی همیشه بازندوآبسیزیک اسید باروزنه های *هوایی گیاه ونه روزنه های گیاه سروکارداره. *
-
amirhossein 0 من تک تک گزینه روتحلیل میکنم واستون.
گ1:هورمونی که مانع رشدجوانه های جانبی ساقه میشه ،*اکسینهست . واکسین درخفتگی دانه نقشی نداره. پس گ1 قسمت دومش غلطه. چون آبسیزیک اسیددرخفتگی دانه نقش داره.
گ2:***آبسیزیک اسیدمانع جوانه زنی دانه وبستن روزنه های خوایی میشه... نه بازشدن روزنه های هوایی. پس گ2 هم قسمت دومش غلطه.
**گ3:اتیلن موجب تسریع رسیدن میوه ها میشه درحالی که اکسین موجب نورگرایی وخمیدگی گیاه به سمت نورمیشه. 👆👆👆@Mahed در چرا غلطه گفته است:
amirhossein 0 من تک تک گزینه روتحلیل میکنم واستون.
**گ3:اتیلن موجب تسریع رسیدن میوه ها میشه درحالی که اکسین موجب نورگرایی وخمیدگی گیاه به سمت نورمیشه. 👆👆👆@shining-way @Amir-Bernousi
-
سلام
(بخش دوم سوال که تابلویه منظورش آبسزیک اسید؛واسه بخش اول آیا باید اتیلن رو هم علاوه بر آبسزیک اسید در نظر بگیریم یا نه؟چون اتیلن توی خفتگی موثر هستش..amirhossein 0 اصلا جایی ازکتاب نگفتهاتیلن درخفتگی موثره😕😕.
واشتباه دارین فک میکنین چون بخش دوم گ2:منظورش آبسیزیگ اسیدنیست چون آبسیزیگ اسید موجب بسته شدن روزنه های خوایی میشه .. نه بازشدن روزنه های هویی که درخودگ2 گفته.
👆👆** -
amirhossein 0 اصلا جایی ازکتاب نگفتهاتیلن درخفتگی موثره😕😕.
واشتباه دارین فک میکنین چون بخش دوم گ2:منظورش آبسیزیگ اسیدنیست چون آبسیزیگ اسید موجب بسته شدن روزنه های خوایی میشه .. نه بازشدن روزنه های هویی که درخودگ2 گفته.
👆👆**@Mahed در چرا غلطه گفته است:
👆👆**@Amir-Bernousi @shining-way
-
👆👆**@Mahed ممنون..بله وقتی دوباره رفتم سر سوال متوجه شدم..
مرسی از تحلیل قشنگت..
متشکر.موفق باشید -
@Mahed ممنون..بله وقتی دوباره رفتم سر سوال متوجه شدم..
مرسی از تحلیل قشنگت..
متشکر.موفق باشیدamirhossein 0 خواهش میکنم