رسم ساختار شیمی
-
@Dr-Mahbube ممنون فهمیدم چی شد فقط استئارات باید از کدوم سرش به عامل هیدروکسیلی گلیسیرین بچسبه ؟؟ چجوری میچسبهههه اینجاشو بلد نیسم
-
@Dr-Mahbube سلام اتفاقا منم هنوز تو فکر این سوالم ولی درمورد این نکته ای ک شما گفتین استاد اقا جانی توی جلسه 103 رسم ساختارها گفتن در واکنش الکل با اسید ، الکل H از دست میده و اسید OH
-
pariaaa
اره درست میگین ببخشید اشتباه تایپی بود ...
خب درست درمیاد...ینی اسید OH از دست بده و الکل H -
@Dr-Mahbube خب تو نیتروگیلیسرین الکل OH از دست میده استاریک اسید هم H از دست میده درست در نمیاد ک من که بیخیالش شدم گفتم حفظ کنم
pariaaa
ببینید وقتی گلیسرین H از دست بده در ساختارش یه اکسیژن داریم درسته؟و الکل هم یه CO قراره ماده که تولید میشه درنهایت دارای گروه عاملی استری باشه این O و CO رو کنار هم طوری قرار بدین که گروه عاملی استری تولید بشه.
ببخشید من فعلا نمیتونم عکس بفرستم از حلش براتون.امیدوارم که متوجه شده باشین.چون یکم گنگه اینجوری :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
pariaaa
ببینید وقتی گلیسرین H از دست بده در ساختارش یه اکسیژن داریم درسته؟و الکل هم یه CO قراره ماده که تولید میشه درنهایت دارای گروه عاملی استری باشه این O و CO رو کنار هم طوری قرار بدین که گروه عاملی استری تولید بشه.
ببخشید من فعلا نمیتونم عکس بفرستم از حلش براتون.امیدوارم که متوجه شده باشین.چون یکم گنگه اینجوری :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: