تغییر اطلاعات
-
سلام
امکان عوض کردن شماره تلفن و کد ملی برای ورود وجود داره؟؟ -
سلام نه
یعنی نمی تونید ویرایش بزنید تو پروفایلتون
اما می تونید با شماره موبایل و کد ملی دیگه ای وارد بشین که خب دیگه اطلاعت مربوط به اکانت قبلی تون رو نخواهید داشت@M-an در تغییر اطلاعات گفته است:
سلام نه
اما می تونید با شماره موبایل و کد ملی دیگه ای وارد بشین که خب دیگه اطلاعت مربوط به اکانت قبلی تون رو نخواهید داشتحذف اکانت چی اون امکان داره؟
-
@M-an در تغییر اطلاعات گفته است:
سلام نه
اما می تونید با شماره موبایل و کد ملی دیگه ای وارد بشین که خب دیگه اطلاعت مربوط به اکانت قبلی تون رو نخواهید داشتحذف اکانت چی اون امکان داره؟
-
-
-
@parsa_aj
خواهش می کنمولی این به ضرر آلاِ چون همکلاسی ها اکثرا شماره و شماره ملی همو دارن راحت می تونن از همایش های بقیه استفاده کنن
-
@parsa_aj
خواهش می کنمولی این به ضرر آلاِ چون همکلاسی ها اکثرا شماره و شماره ملی همو دارن راحت می تونن از همایش های بقیه استفاده کنن
-
@parsa_aj
ممنون که گفتین
پیش وجدانشون هم راحتن ؟!
درآمد حاصل از این همایش ها صرف بقا و حیات آلاء میشه و با همین ها هست که آلاء رشد میکنه و می تونه خدمات بهتر و بیشتری رو رایگان ارائه بده این کار در نهایت به ضرر خودشون هست@M-an در تغییر اطلاعات گفته است:
@parsa_aj
ممنون که گفتین
پیش وجدانشون هم راحتن ؟!
درآمد حاصل از این همایش ها صرف بقا و حیات آلاء میشه و با همین ها هست که آلاء رشد میکنه و می تونه خدمات بهتر و بیشتری رو رایگان ارائه بده این کار در نهایت به ضرر خودشون هستشاید اگه الا هم مثل بقیه سایت ها برای ورود یوزرنیم و پسوورد قابل تعریف داشته باشه بهتر بشه
-
@parsa_aj
ممنون که گفتین
پیش وجدانشون هم راحتن ؟!
درآمد حاصل از این همایش ها صرف بقا و حیات آلاء میشه و با همین ها هست که آلاء رشد میکنه و می تونه خدمات بهتر و بیشتری رو رایگان ارائه بده این کار در نهایت به ضرر خودشون هستشاید اگه الا هم مثل بقیه سایت ها برای ورود یوزرنیم و پسوورد قابل تعریف داشته باشه بهتر بشه
-
-
سلام نه
اما می تونید با شماره موبایل و کد ملی دیگه ای وارد بشین که خب دیگه اطلاعت مربوط به اکانت قبلی تون رو نخواهید داشت -
@M-an سلام
ببخشید چرا امکان ویرایش وجود نداره؟؟
به خدا من شماره هامووو ندارم
یه طوری بشه چجوری میخوین منو پیدوو بکنین؟؟!!! -
@shiima در تغییر اطلاعات گفته است:
@M-an مثلا رتبه برتری بشیم...
چیزی...@shiima در تغییر اطلاعات گفته است:
چیزی...می خوای نیای این جا بهم بگی ؟
پس قراره بورسیه آلاء بشی -
@shiima در تغییر اطلاعات گفته است:
چیزی...@shiima در تغییر اطلاعات گفته است:
چیزی...می خوای نیای این جا بهم بگی ؟
پس قراره بورسیه آلاء بشی -
@M-an یه سوال وقتی تو پروفایلم میرم ادرس ایمیل من زیر قسمت پروفایلم نوشته شده ایا قابل دیدن برای همه هست اگه هست چه جوری میتونم پاکش کنم اخه وقتی وارد پروفایل دیگران میشم برای اونا نوشته نیست
-
@M-an یه سوال وقتی تو پروفایلم میرم ادرس ایمیل من زیر قسمت پروفایلم نوشته شده ایا قابل دیدن برای همه هست اگه هست چه جوری میتونم پاکش کنم اخه وقتی وارد پروفایل دیگران میشم برای اونا نوشته نیست
-