راهنمایی از جنس فیزیک!
-
سلام یه سوال داشتم به نظرتون جزوه اقای رفیعی کاملتره یا اقای رمضانی لطفا کسایی که از این جزوات استفاده کردن نظر بدن چون میخوام پرینت بگیرم نمیشه 2تاشونو بگیرم هم اینکه هزینش بالا میره و هم اینکه اصلا وقت نمیکنم 2 جزوه ای باشم...یه سوال دیگه هم داشتم به نظرتون اصلا جزوه ها رو دانلود کنم یا منتظر کتابای خیلی سبز احمد مصلایی بمونم
-
اگه خودت میخوای بخونی خیلی سبز یا آموزش الگو رو بگیر
ولی اگه با فیلما میخوای پیش بری فقط استاد رفیعی -
[QUOTE=atusa-63;15839]سلام یه سوال داشتم به نظرتون جزوه اقای رفیعی کاملتره یا اقای رمضانی لطفا کسایی که از این جزوات استفاده کردن نظر بدن چون میخوام پرینت بگیرم نمیشه 2تاشونو بگیرم هم اینکه هزینش بالا میره و هم اینکه اصلا وقت نمیکنم 2 جزوه ای باشم...یه سوال دیگه هم داشتم به نظرتون اصلا جزوه ها رو دانلود کنم یا منتظر کتابای خیلی سبز احمد مصلایی بمونم[/QUOTE]
خوشبختانه براي فيزيك همه دبيران اينجا كامل تدريس مي كنند اما من به شخصه تدريس و جزوه اقاي رمضاني را بيشتر پسنديدم خيلي علمي و با جزئيات درس مي دهند اما در مورد مباحث ديگر از دبيران ديگر نيز استفاده كرده ام مثلا نور رفيعي عاليه -
[QUOTE=arsalan76;15842]اگه خودت میخوای بخونی خیلی سبز یا آموزش الگو رو بگیر
ولی اگه با فیلما میخوای پیش بری فقط استاد رفیعی[/QUOTE]خب به نظرت خودم با خیلی سبز بخونم بهتره یا اینکه کلاسای اینجا رو دنبال کنم؟؟؟؟؟؟