چرا میگی نمیشه توو هفته های اخر؟؟؟؟؟؟
-
rezaleylizade در چرا میگی نمیشه توو هفته های اخر؟؟؟؟؟؟ گفته است:
سلام ببخشید یه سوال داشتم من واقعا توی درس شیمی ضعیفم 20 درصد بیشتر نمیتونم بزنم شما واقعا شیمی رو خوب زدید لطفا اگه امکانش هست بگید چیکار کنم توی این مدت کم باقی مونده بتونم 40 درصد شیمی بزنم؟
واقعا ممنون میشم کمکم کنیدسلام داداش بشین تک تک صفحات کتاب های درسی رو بخون و کامل حفظ کن و بعد تست بزن. خب چون گفتی شیمی درصدت کمه و میخوای 20 درصد بیشترش کنی پس باید بیشتر رو شیمی وقت بذاری. نمیدونم چقدر مصمم هستی برای بیشتر شدن درصدت ولی اگه واقعا و جدی قصد داری بیشتر بشه کتاب عبارت نامه ی شیمی کنکور انتشارات مهر و ماه رو بگیر و کل متن کتاب درسی رو کامل بخون و بعد تمام عبارت هاشو حل کن. مثلا شاید یه فصل 300 تا عبارت داشته باشه و تو باید همش رو بزنی چون فقط درست نادرسته و باید تک تک جواب های تشریحی رو چک کنی.
این بهترین کاره الان چه برای اونایی که درصدشون پایینه و چه اونایی که درصد شاید بالا بخوان. اگه جایی رو از درس رو متوجه نشدی بالتبع باید فیلم درسی ببینی یا درسنامه بخونی و کامل مسلط بشی بعد.
پس این طوری شد: کتاب درسی کامل خوندن حتی پاورقی ها و .... شروع به حل کردن تمام عبارت های فصل به فصل. تا جایی که تونستی ادامه بده ولی با کیفیت بخون. مثلا اگه چند تا فصل رو کامل کار کنی درصد میره بالا. رو حفظیات زوم کن همین عبارت نامه شیمی کنکور مهر و ماه عالیه.
amir bahrami سلام خیلی ممنونم دوست عزیز مرسی که وقت گذاشتید واقعا لطف کردید
-
rezaleylizade در چرا میگی نمیشه توو هفته های اخر؟؟؟؟؟؟ گفته است:
خواهش داداش
-
romisa من که افسردگی و استرس گرفتم وقتی میبینم روزای آخرم مثل روزای آخر ت نیس
خدایاااااا منو بکش لعنتی
mriaw دوست عزیز اینو بدون که الان همه پشت کنکوریا وضع شما رو دارن خیلی داری زندگیو برای خودت سخت میگیری میدونی بدترین حالت بد دادن کنکور چیه اینه که اون رشته ای رو که میخای قبول نشی همین!!خیلی هم سخت نیست
-
سلام ببخشید یه سوال داشتم من واقعا توی درس شیمی ضعیفم 20 درصد بیشتر نمیتونم بزنم شما واقعا شیمی رو خوب زدید لطفا اگه امکانش هست بگید چیکار کنم توی این مدت کم باقی مونده بتونم 40 درصد شیمی بزنم؟
واقعا ممنون میشم کمکم کنیدrezaleylizade
سلام
برای شیمی پیشنهاد میشه حتما روی حفظیات و متون کتاب درسی وقت بذارید
تستای اشتباهی که توو کتاب تست حل کردید و تستای نشاندارو برگردین حل کنید
مورد بعد اینکه حتما شیمی کنکورهای اخیر رشته ریاضی و تجربی سال ۹۶ و ۹۷ داخل و خارج کشور رو حل کنید فک کنم بشه ۸ تا کنکور(۴ تا ریاضی ۴ تا تجربی)
یادتون باشه تعادل تووی درصدا خیلی مهمه و میتونه خیلی باعث تغییر رتبه بشه
اگه توو طول سال با فیلما یا کلاس استادی پیش رفتین الان میتونید از جزوش استفاده کنید و میتونه منبع خوبی باشه -
rezaleylizade
سلام
برای شیمی پیشنهاد میشه حتما روی حفظیات و متون کتاب درسی وقت بذارید
تستای اشتباهی که توو کتاب تست حل کردید و تستای نشاندارو برگردین حل کنید
مورد بعد اینکه حتما شیمی کنکورهای اخیر رشته ریاضی و تجربی سال ۹۶ و ۹۷ داخل و خارج کشور رو حل کنید فک کنم بشه ۸ تا کنکور(۴ تا ریاضی ۴ تا تجربی)
یادتون باشه تعادل تووی درصدا خیلی مهمه و میتونه خیلی باعث تغییر رتبه بشه
اگه توو طول سال با فیلما یا کلاس استادی پیش رفتین الان میتونید از جزوش استفاده کنید و میتونه منبع خوبی باشهromisa خیلی ممنون مرسی که وقت گذاشتید
-
هفته آخر مهم ترین چیزی که باید داشته باشید آرامشه
از همه مهمتر رو این کار کنید که استرس نداشته باشید
نرمال بخونید
شب قبل کنکور خوب بخوابید
حتما لازم نیست همه چیزو خونده باشید فقط استرس و اضطرابی که ممکنه کارو خراب کنه دور باشید و معتدل درس بخونید
نتایج ازمون ها هم چیزی رو مشخص نمی کنهتقدیم به گل رنگین و بقیه آلایی ها
@دانش-آموزان-آلاء -
-
ارزش خوندن داره
@دانش-آموزان-آلاء -
ارزش خوندن داره
@دانش-آموزان-آلاء -
romisa
ببخشید شما سهمیه جانبازی و اینا هم داشتید؟ -
romisa سلام از نظر شما تراز قلمچی برای الان باید چقدر باشه الانم سطح تقلبا خیلی رفته بالا از نظر شما چه نتیجه ای براش خوبه؟!
Hesam Mohammadi در چرا میگی نمیشه توو هفته های اخر؟؟؟؟؟؟ گفته است:
romisa سلام از نظر شما تراز قلمچی برای الان باید چقدر باشه الانم سطح تقلبا خیلی رفته بالا از نظر شما چه نتیجه ای براش خوبه؟!
واقعیتش من همیشه به درصدای خودم بیشتر اهمیت می دادم و دنبال پیشرفت شخصی بودم
میتونید حتی خودتون واسه خودتون ازمون بسازید و حل کنید سایتای مختلفی هم فک کنم باشه -
romisa
ببخشید شما سهمیه جانبازی و اینا هم داشتید؟Amin-Mehraji در چرا میگی نمیشه توو هفته های اخر؟؟؟؟؟؟ گفته است:
romisa
ببخشید شما سهمیه جانبازی و اینا هم داشتید؟نه هیچ سهمیه ای
کارنامه ۹۷ رو هم گذاشتم توو مصاحبه -
Amin-Mehraji در چرا میگی نمیشه توو هفته های اخر؟؟؟؟؟؟ گفته است:
romisa
ببخشید شما سهمیه جانبازی و اینا هم داشتید؟نه هیچ سهمیه ای
کارنامه ۹۷ رو هم گذاشتم توو مصاحبهromisa این لنگ هست آوردم بندازم جلوی شما
ولی یکم تعجب بر انگیزه با اون درصد فیزیک و زبان چجوری آخه رتبه زیر 2000 شدید؟
-
romisa این لنگ هست آوردم بندازم جلوی شما
خب ۹۶ بود
البته که با همون رتبه هم موندم پشت کنکور و ۱۹ نفر با پزشکی شاهرود فاصله داشتم توو کارنامه سبز -
خب ۹۶ بود
البته که با همون رتبه هم موندم پشت کنکور و ۱۹ نفر با پزشکی شاهرود فاصله داشتم توو کارنامه سبزromisa
ببخشید یه سوال
اگه دینی و عربی و ریاضی و شیمی رو بالای 90 بزنیم و زیست رو 50 ، اون کم بودن زیست رو جبران میکنه؟ -
romisa
ببخشید یه سوال
اگه دینی و عربی و ریاضی و شیمی رو بالای 90 بزنیم و زیست رو 50 ، اون کم بودن زیست رو جبران میکنه؟Amin-Mehraji در چرا میگی نمیشه توو هفته های اخر؟؟؟؟؟؟ گفته است:
romisa
ببخشید یه سوال
اگه دینی و عربی و ریاضی و شیمی رو بالای 90 بزنیم و زیست رو 50 ، اون کم بودن زیست رو جبران میکنه؟آره خب خیلی خوبه
فقط ممکنه دانشگاش فرق کنه
ولی مشکلتون با زیست کجاس؟
خیلی راه حلا هست این همه فیلمای استاد موقاری و جزوه خوب و نگاه کردن به تصاویر و تستای خوب
تا ۶۰ ۷۰ شو میشه -
romisa
ببخشید یه سوال
اگه دینی و عربی و ریاضی و شیمی رو بالای 90 بزنیم و زیست رو 50 ، اون کم بودن زیست رو جبران میکنه؟آره خب خیلی خوبه
فقط ممکنه دانشگاش فرق کنه
ولی مشکلتون با زیست کجاس؟
خیلی راه حلا هست این همه فیلمای استاد موقاری و جزوه خوب و نگاه کردن به تصاویر و تستای خوب
تا ۶۰ ۷۰ شو میشهromisa
من چون رشته ام ریاضی بوده ، چندان فازی با زیست نمیگیرم. فقط حفظ میکنم تو خون و جونم نمیره. با آقای موقاری هم زیاد مچ نمیشم. از نیم ساعت فیلمش 10 دقیقه اش حاشیه هست، میره رو منبر لامصب پایین هم نمیاد :))))))
بابا من دانشگاه آزاد تبریز هم قبول بشم راضی ام. -
romisa
من چون رشته ام ریاضی بوده ، چندان فازی با زیست نمیگیرم. فقط حفظ میکنم تو خون و جونم نمیره. با آقای موقاری هم زیاد مچ نمیشم. از نیم ساعت فیلمش 10 دقیقه اش حاشیه هست، میره رو منبر لامصب پایین هم نمیاد :))))))
بابا من دانشگاه آزاد تبریز هم قبول بشم راضی ام.Amin-Mehraji در چرا میگی نمیشه توو هفته های اخر؟؟؟؟؟؟ گفته است:
romisa
بابا من دانشگاه آزاد تبریز هم قبول بشم راضی ام.به شما پیشنهاد می کنم درسنامه های کتاب خیلی سبز رو مطالعه کنید
اتفاقا یه کاربر داشتیم با اسم ویکتورککه
ایشونم همین شرایط شما رو داشت ولی به هدفش رسید -
واقعیتش من همیشه به درصدای خودم بیشتر اهمیت می دادم و دنبال پیشرفت شخصی بودم
میتونید حتی خودتون واسه خودتون ازمون بسازید و حل کنید سایتای مختلفی هم فک کنم باشه -
romisa خب درصدا توی قلمچی باید چطور باشه؟
romisa خب درصدا توی قلمچی باید چطور باشه؟
واقعیتش قلم چی تعیین کننده هیچی نیست
ممکنه توو یه درس درصدتون بالا باشه توو کنکور بالا بمونه یا پایین بیاد
بیشتر ازمون جامع هایی که تو خونه از خودتون می گیرید میتونه ملاک باشه از موسسات مختلف
ولی باید جامع باشه نه یه مبحث خاص
مثلا این هفته مبحث قلم چی، ژنتیک باشه و من درصدم پایین باشه نشون دهنده این نیست که زیستم ضعیفه