برنامه تحصیلی
-
من رشتم تجربی سال یازدهم و تموم کردم از حالا میخوام شرو کنم الا دیره برا شروع یا اصلا از کجا شروع کنم برنامه خوب از کجا میتونم تهیه کنم
-
fatemeh81 پس من که مدرسه عادی مننننطقه 3 هستم چی بگم
-
DoctorRaha یازدهم رو تست هم زدی یا فقط برای امتحان ترم فولی؟
-
@moosavi21 منم دقیقا همین شرایط مشابه و دارم نمیدونم چیکار کنم دهم واقعا خیلی از وقتامو بیهوده گذروندم ولی یازدهم درس های تخصصی فولم به نظر شما بهتر نیست دهم که توش بیشتر مشکل دارم بخونم بعد یازدهم یا با هم پیش برم
-
Masuod Saniee منم نمیدونم خودم واقعا چیکار کنم
باشه بهتون میگم با هم برنامه ریزی میکنیم
ولی خب قراره واسه درسای تخصصی مون کلاس بزارن فک نکنم واسه برنامه ریزی چیزی کمک کنن چون همه بچها مشاور خصوصی دارن -
Masuod Saniee خواهش میکنم..همچنین
-
fatemeh81 میتونم برنامه ک واس تابستون بهتون داده رو بگی ببینم چطوریه تا ببینم مشابهش بتونم برنامه ریزی کنم
-
@moosavi21 دستت درد نکنه ایشالا کنکور موفق بشی
-
Masuod Saniee عمومیا ادبیات موضوعی بخونید..لغت و تاریخ ادبیات رو اگر میتونید با تصویر سازی...عربی آقای ناصح زاده فوق العاده بود برای نظام قدیم اگر هم میتونید کلاس برید..من خودم کلاس هم رفتم ولی آقای ناصح زاده بهتر بودن بنظرم...دینی آیات رو کاملا حفظ کنید ولی خوندن متنش باید قلقشو بلد باشید
زبان هم بستتگی داره کلاس زبان رفته باشید یا نه -
@moosavi21 خب حالا دیر نیس واسه تخصصیا میشه کلاس رفت ولی واس عمومیا چطوری بخونم اول چه سالی شرو کنم اصلا چه برنامه ریزی کسی نمیتونه تو برنامه ریزی کمک کنه
-
@moosavi21 الان برای تابستونمون برنامه دارن و این هفته قراره ک بگن قضیع از چ قراره...
-
@moosavi21 من نمونه دولتی درس میخونم (ولی خب در تقریبا مث تیزهوشانه و دست کمی نداره)
-
@moosavi21 اصلا ب ازمونام اهمیت ندادم دهم ک میرفتم قلم چی و یازدهمم رفتم گزینه دو میخوندم ترازم خوب بود ولی در کل اهمیت نمیدادم چون مدرسه خیلی روم فشار بود و همش امتحان و پرسش(( در کل خیلی زجرمون میدن برخلاف بقیه مدرسه ها ))نمیرسیدم ک بخونم و ترجیح میدادم درسای مدرسه رو بخونم تا حداقل نمره هام خیلی کم نشه ولی خب ن دهم و ن یازهمو هم ب شکل کنکوری نخوندم اصلااااااااااااااا
-
بچها اگ میشه کمک کنید من واقعا نمیدونم از کجا شرو کنم
من دهم و یازدهم و اصلاااا کنکوری نخوندم
و بگی نگی بازم ریاضیو و فیزیکو بهتر بلدم نسبت به زیست و شیمی ولی خب همه چی رو میخوام از صفر شرو کنم
بچها گفتن ک اقای پویان نظر برای شیمی خیلی خوبه چون پایه عالی ندارم
فیزیک رو هم بنظرتون چ استادی واسه دهم و یازدهم خوبه
ممنون میشم راهنمایی کنید ب کمکتون واقعا نیاز دارم -
@moosavi21 عزیزم انشاالله که موفق باشی
حتما جواب زحماتت و تلاش های شبانه روزیتو خدا میده مطمئن باش
چشم عزیزم حتما دعا میکنم برات
ممنون میشم کمک کنی چون اصلا نمیدونم از کجا شرو کنم چیکار کنم -
پست 1 از 24