-
مخلوطی به جرم ۲۵گرم شامل سدیم هیدروکسید وسدیم هیدروژن کربنات در شرایط مناسب حرارت داده میشود وسدیم هیدروژن کربنات موجود در مخلوط تجزیه میشود.اگر درمخلوط اولیه ۱۲درصد باشد و واکنش با بازده ۸۰ درصد انجام شود ؛جرم مخلوط جامد پس از واکنش چند گرم است؟(Na=23g/mol،O=16،C=12،H=1)"گزینه دو ۹۸/۳/۳۱"
-
مخلوطی به جرم ۲۵گرم شامل سدیم هیدروکسید وسدیم هیدروژن کربنات در شرایط مناسب حرارت داده میشود وسدیم هیدروژن کربنات موجود در مخلوط تجزیه میشود.اگر درمخلوط اولیه ۱۲درصد باشد و واکنش با بازده ۸۰ درصد انجام شود ؛جرم مخلوط جامد پس از واکنش چند گرم است؟(Na=23g/mol،O=16،C=12،H=1)"گزینه دو ۹۸/۳/۳۱"
گزینه ها رو بزارید
-
عدداتون درسته ؟
12 درصد برا سدیم هیدروژن کربناته ؟
1397 -
یدونه دیگه تاپیک زدن متن رو درست کردن
12 درصد جرم کربن تو مخلوطه
pariaaa -
یدونه دیگه تاپیک زدن متن رو درست کردن
12 درصد جرم کربن تو مخلوطه
pariaaa -
دلیل دومی و چهارمی و پنجمی رو میگید:folded_hands:

-
-
اینم حل میکنید:hugging_face: :backhand_index_pointing_down: :backhand_index_pointing_down: :backhand_index_pointing_down:

-
اینم حل میکنید:hugging_face: :backhand_index_pointing_down: :backhand_index_pointing_down: :backhand_index_pointing_down:

@marziyeh-bano سوال کنکور97 هست؟
من هم بلد نیستم😕😑😅 -

@marziyeh-bano در شیمی قدیم گفته است:

اگه میشه کلا توضیح بدین. ممنون. رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @Amir-Bernousi pariaa فااطمه @MM-zahed
-
سوال 247:folded_hands: -

-
@marziyeh-bano از اونجای که انتالپی فروپاشی بیشتر از انتالپی اب پوشیه بنابراین انتالپی واکنش منفی ومساعده
-

-
1397 ببخشید متوجه نشدم...
-
262 قسمت دوم سوال رو حل کنید و263:folded_hands: :folded_hands: :folded_hands: :folded_hands:
: -
262 قسمت دوم سوال رو حل کنید و263:folded_hands: :folded_hands: :folded_hands: :folded_hands:
:262 :
ثابت تعادل واکنش رو بدست میاریم (قسمت اول سوال) که میشه 0.05
حالا گفته از هر ماده دو مول داشته باشیم واکنش کدوم وری میره
غلظتارو حساب میکنیم (ظرف 5 لیتری هه) خارج قسمت واکنش هم حساب میکنیم
اینجوری میشه 2**(0.4) /[1**(0.4)][4**(0.4)] = 0.016
که از خارج قسمت واکنش تو این دما (0.005) بیشتره پس باید مخرج کسر (غلظت واکنش دهنده) بیشتر بشه تا عدد 0.016 کمتر بشه تا برسه به 0.005 و واکنش به تعادل برسه
پس در جهت برگشت واکنش انجام میشه
@marziyeh-bano -
:263 :
ثابت تعادل تو این سوال بصورت [X2]*[A] بدست میاد از اونجا که ضریباشون برابره غلظتاشونم برابره پس دو تا عدد مثل هم در هم ضرب میشن تا ثابت تعادل بدست بیاد
ثابت تعادل تو دمای 100 درجه برابره با 0.0001 ینی دو تا عدد مثل هم ضربدر هم شدن شده این عدد که عددمون که همون غلظت X2 هه میشه 0.01
ثابت تعادل تو دمای 300 درجه 0.1 هه که اینجا هم از ضرب دو عدد مثل هم بدست میاد که به تقریب میشه 0.316
پس غلظت X2 تو دمای 300 درجه تقریبا 31.6 برابره غلظت X2 تو 100 درجس
@marziyeh-bano
سلام سلاااام🤩
بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌
هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗
پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁
دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝
خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤
راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
:date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire:
موفق باشید :rose: :heart:
:information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down:
:male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها
@دوازدهم
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی