زيست يازدهم
-
ممكنه كه لنفوسيت b هم پادتن ترشحي و هم پادتن متصل به غشا داشته باشه؟
-
ممكنه كه لنفوسيت b هم پادتن ترشحي و هم پادتن متصل به غشا داشته باشه؟
-
@Amir-helli1 خود لنفوسیت bکه پادتن ترشح نمیکنه بعد از اینکه آنتی ژن بیگانه رو شناسایی کرد تمایز یافت شروع به پادتن درست کردن و ترشحش میکنه و گیرنده ها شو از دست میده،در نتیجه خیر امکان ندارد
zahra_yp كتاب گفته:پادتن ها ٢نوع تستند. يك نوع به غشاي لنفوسيتb متصل است نقش گيرنده را داردونوع ديگر ترشحي است
منظور م اين كه هردوتاش ممكنه در يك لنفوسيت باشه -
zahra_yp كتاب گفته:پادتن ها ٢نوع تستند. يك نوع به غشاي لنفوسيتb متصل است نقش گيرنده را داردونوع ديگر ترشحي است
منظور م اين كه هردوتاش ممكنه در يك لنفوسيت باشه -
@Amir-helli1 نه ممکن نیست،شکل زیر متن رو ببنید لنفوسیت هایی که دارن پادتن ترشح میکنند گیرنده ندارند.
zahra_yp هرلنفوسيت{ بي } توانايي ترشح پادتن را دارد وحتما درسطح خود هم ميتواند ازنوع يك داشته باشه پس ميتونه درست باشه
-
@Amir-helli1 نه ممکن نیست،شکل زیر متن رو ببنید لنفوسیت هایی که دارن پادتن ترشح میکنند گیرنده ندارند.
zahra_yp شكل گفته يك نوع گيرنده دارد
نگفته يك نوع پادتن داره كه -
zahra_yp هرلنفوسيت{ بي } توانايي ترشح پادتن را دارد وحتما درسطح خود هم ميتواند ازنوع يك داشته باشه پس ميتونه درست باشه
@Amir-helli1 لنفوسیت تمایز یافته توانایی ترشح داره نه هر لنفوسیتی b
بابا انقدر که مانور میدی رو خط به خط کتاب شکلاشم نگاه کن لطفا
و کتاب نگفته لنفسوسیت عوض میشه ولی تو شکل پایین اول گفتار میبینی اون لنفوسیتی که آنتی ژنش چفت شده شروع به تقسیم میکنه و بعد تمایز یاخته تمایز یافته ترشح میکنه لنفوسیت رو -
@Amir-helli1 لنفوسیت تمایز یافته توانایی ترشح داره نه هر لنفوسیتی b
بابا انقدر که مانور میدی رو خط به خط کتاب شکلاشم نگاه کن لطفا
و کتاب نگفته لنفسوسیت عوض میشه ولی تو شکل پایین اول گفتار میبینی اون لنفوسیتی که آنتی ژنش چفت شده شروع به تقسیم میکنه و بعد تمایز یاخته تمایز یافته ترشح میکنه لنفوسیت روzahra_yp چي
چفت -
zahra_yp شكل گفته يك نوع گيرنده دارد
نگفته يك نوع پادتن داره كه -
zahra_yp چي
چفت -
@Amir-helli1 حاجییییی هر لفنوسیت b فقط توانایی شناسایی یه آنتی ژن رو داره
اگه اینجوری بود که تموم لنفوسیتا میشناختن اون بیگانه رو دیگه تقسیم و تمایزی نبود همشونم کیلویی پادتن تر شح میکردنzahra_yp مگه من گفتم توانايي شناسايي چند نوع آنتيژن رادارد
-
zahra_yp مگه من گفتم توانايي شناسايي چند نوع آنتيژن رادارد
-
@Amir-helli1 لنفوسیت زمانی توانایی درست کردن و کپی پادتن رو داره که بتونه اونو شناسایی کنه
zahra_yp ببين منو حسابي گيج كردي
الان شكل رو ول كن طبق متن درسته ديگه -
zahra_yp ببين منو حسابي گيج كردي
الان شكل رو ول كن طبق متن درسته ديگه -
@Amir-helli1 با توجه به کتابه بیش تر مطالب کتاب تو متن نیومده باید از شکل های کتاب استنباط کنی
zahra_yp نپيچون
حرف من درسته يا نه -
zahra_yp نپيچون
حرف من درسته يا نه