بچه های کنکور تجربی99
-
دکتر علی فreplied to به سان خورشید on ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید چطور؟
-
دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید چطور؟
به سان خورشید چطور؟
تستای شیمی امسال فقط وقت گیر بود همین
بابا لامصب اخه تست حفظی میخوای بدی چرا همش رو مورد شماری میذاری؟ -
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to به سان خورشید on ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید
داداش چی شده ؟
چرا اعصابت داغونه ؟ -
شب قبل از کنکور حدس میزدم زیستش نسزتا سخت باشه خدا میدونه چند نفر توی زیست گیر افتادن
-
دکتر علی فreplied to به سان خورشید on ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید زیست رو چطور دادی //
-
دکتر علی فreplied to به سان خورشید on ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید امسال طراحا آخرین زورشونو گذاشته بودن
-
81Sobhan هیچی یه گفتگوی حال به هم زن دیدم و اینکه ذاتا وقتی یکی یه چیزی میگه من زود متوجه منظور و قصد طرف میشم.
برای همین حالم بهم خورد -
-
دکتر علی فreplied to به سان خورشید on ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید هرچی امین راد گفته بود از اونا اومده بود
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to به سان خورشید on ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید
زیاد سخت نگیر -
دکتر علی فreplied to به سان خورشید on ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید تو اینجا یا جای دیگه ؟
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to به سان خورشید on ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید
به قول یکی از دبیرا مدرسمون سخت نبود نفس گیر بود -
به سان خورشید هرچی امین راد گفته بود از اونا اومده بود
نه سخت تر بود ا
بعضی سوالاش ایهام داشت -
به سان خورشید تو اینجا یا جای دیگه ؟
ولش کن بابا فقط دارم هر روز به نتایج جالب تری میرسم
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to به سان خورشید on ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط 81Sobhan انجام شده
به سان خورشید با این ایهام موافقم بشدت
دوسه سوال رو ایهامش من به شک افتادم -
دکتر علی فreplied to به سان خورشید on ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید دیدی مورد شماری ها همش تو گزینه ها یه جوری بود گزینه 1 دو مورد گزینه دو 1 مورد
-
به سان خورشید دیدی مورد شماری ها همش تو گزینه ها یه جوری بود گزینه 1 دو مورد گزینه دو 1 مورد
مورد شماری ها رو اولین بار بود نمیزدم از بس کوفتی بود
-
درصدای امسال پایینه
اما تراز مهمه. اگر کسی زمین شناسی زده باشه، کلاه ش رو باید بندازه هوا چون زمین خیلی تراز میده -
دکتر علی فreplied to به سان خورشید on ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید دینی 10 تاش مثل کنکور ریاضی و هنر بود
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to به سان خورشید on ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید
من 4 تا زدم
ی فصل کلا خونده بودم
10512/10530