بچه های کنکور تجربی99
-
-
خب این هم سه تا تست سراسری از بحث استکیومتری شرمنده که دیر وقت فرستادم ولی خب مرد است و قولش -
بچه ها این هفته حضور موثر تری داشته باشید _ ممنون
-
خیلی قشنگه.... دم عکاسش گرم
-
این عکس هم تقدیم که بامرام هایی که همیشه کنارمونن و در همه لحظات زندگیمون چه سختی ها چه خوشی ها ازمون یاد میکنن. این عکس رو بفرستید براشون -
من فکر میکنم اقای موقاری شیمیش ضعیفه#تیز بین
-
سلام آلایی ها چطورید یه سوال خوب از قلم پیچ براتون اماده کردم برید حالشو ببرید
-
به سان خورشید گفته است:
بچه ها توضیحات اولش یه درسنامه مفید مختصره قسمت دوم جواب سوال
-
آزمونی ها، چیکار کردید؟ خوب دادید یا نه؟ اگه خوب دادید، بیشتر تلاش کنید. اگه بد دادید، خیلی شیک بگید: به درک
اما برید ببینید کجای کار اشکال فنی دارید. موفق باشید
-
آزمونی ها، چیکار کردید؟ خوب دادید یا نه؟ اگه خوب دادید، بیشتر تلاش کنید. اگه بد دادید، خیلی شیک بگید: به درک
من عمومی هام بالای 80 هستن ولی هرکاری می کنم اختصاصی هام از 40 بالاتر نمیان! چکار کنم؟؟!!
-
به سان خورشید
دست رو دلم نذاز که خونه ریاضی این آزمون فوق العاده سخت بود و افتضاح.. -
من عمومی هام بالای 80 هستن ولی هرکاری می کنم اختصاصی هام از 40 بالاتر نمیان! چکار کنم؟؟!!
Amin-Mehraji گفته است:
سعی کن واسه درس های حفظی پارت های نیم ساعته و یا 1 ساعته ولی هر روز استمرار داشته باشی خیلی میاد بالا
من خودم واسه درس زیست تمرین کردم روزی 1 ساعت زیست 1 و زیست2
نتیجه اشم گرفتم ..تو امروز تو کل 20تا سوال زیت 1و2 فقط 3 غلط داشتم و 2 تا نزده -
من فکر میکنم اقای موقاری شیمیش ضعیفه#تیز بین
-
بچه ها راستیییییی
شرمنده همتون شدم واقعا این هفته چون کلا خونه نبودم و داشتم جبرانی میخوندم برا آزمونم ...هرچند اونم گلی به سرم نزد..
بیخیال مهم نیست..
این جانب در کمال عذر خواهی اعلام میکنم همه چی سرجاشه..
و من حتی دارم دنبال نمونه سوال های سنجش و این خرتا پرتا میگردم که بفرستم براتون..
فقط یهوویی دیدید یه دو روز نبودم اصلاااحرف مهم یا چیزی داشتید pv بگید
ولی در کل نیستم تو مجازی..پایدار باشید @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
Amin-Mehraji گفته است:
سعی کن واسه درس های حفظی پارت های نیم ساعته و یا 1 ساعته ولی هر روز استمرار داشته باشی خیلی میاد بالا
نتیجه اشم گرفتم ..تو امروز تو کل 20تا سوال زیت 1و2 فقط 3 غلط داشتم و 2 تا نزدهصبح یا عصر فرقی نمیکنه؟
گفتار به گفتار میخونید؟ یعنی مثلا 1ساعت زیست1،فصل4، گفتار1 /1ساعت، زیست2،فصل3، گفتار1 -
Amin-Mehraji گفته است:
ایولا
-
Amin-Mehraji گفته است:
نتیجه اشم گرفتم ..تو امروز تو کل 20تا سوال زیت 1و2 فقط 3 غلط داشتم و 2 تا نزدهzahra_yp گفته است:
Amin-Mehraji گفته است:
نتیجه اشم گرفتم ..تو امروز تو کل 20تا سوال زیت 1و2 فقط 3 غلط داشتم و 2 تا نزدهزیست امروز یه جوری بود
-
به سان خورشید
دست رو دلم نذاز که خونه ریاضی این آزمون فوق العاده سخت بود و افتضاح..zahra_yp گفته است:
به سان خورشید
دست رو دلم نذاز که خونه ریاضی این آزمون فوق العاده سخت بود و افتضاح..البته من حالا تحلیلش کردم بدک نبود انصافا زمانش کافی بود
-
به سان خورشید
دست رو دلم نذاز که خونه ریاضی این آزمون فوق العاده سخت بود و افتضاح..zahra_yp گفته است:
به سان خورشید
دست رو دلم نذاز که خونه ریاضی این آزمون فوق العاده سخت بود و افتضاح..یکی از سوالش کپی سوالای صفر تا صد اقای ثابتی بود
-
ادبیات ادبیات ادبیات....ای خدا این ادبیات رو همیشه توش گیرم شما برا ادبیات چیکار میکنید؟