بچه های کنکور تجربی99
-
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: تیکه تو گرفتم
ب نظر من فقط الف چون کار هرکی مشاوره نیس ی مشاوره ی اشتباه زندگی ها ب باد میده
پنج شنبه ها برای انلاینی همه عالیه -
ما که توی تاپیک هامون شانس نداشتیم باز اینجا استقبالش بد نیست
-
@__3BI__ :sweat_smile: اونکه صحیح ولی منظور من از مشاوره گفتن اون اشتباه هایی که ازش درس گرفتیم مگه در اون مقام اینجانب هیشکیو قبول نداره
-
منم اگه تونستم روش تستی فیزیک یا تحلیل سوال میذارم اگر عمری بود و لطفی
-
ما که توی تاپیک هامون شانس نداشتیم باز اینجا استقبالش بد نیست
-
@__3BI__ :sweat_smile: اونکه صحیح ولی منظور من از مشاوره گفتن اون اشتباه هایی که ازش درس گرفتیم مگه در اون مقام اینجانب هیشکیو قبول نداره
-
به امید موفقیت در کنکور ۹۹
-
zahra_yp لطف دارید
-
حقیقتش این سوالو دو روز پیش تحلیل کردم خواستم بذارم گفتم خریدار نداره حوصله هم نیست ولی خب اینجا میزارم

-
خب مرسی از حمایت های همتون :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :relieved_face:
_وی اعتماد به نفص زیادی دارد در این حوزه..:face_without_mouth:
خب حرفای بیخودی به کنار بنظرتون اولین کار چی باشه؟
الف)تحلیل آزمون 7 تیر قلم چی ب)مشاوره و گفتن طرح درس خوندن پ)...:neutral_face: هر آنچه دلتون میخواد ج)گزینه 1و2بچه ها من نه آدم فضایی ام نه 10 سال بزرگ تر از شما :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: تازه هنوز تولدمم نشده پس لطفا کمکم کنید .
ااین تایپیک متعلق به همتونه پس بیاید استفاده مفید ببریم ازش و اتلاف وقت نشه:smiling_face:راستیییییییی..به نظرتون چطوره فقط روزهای خاصی آنلاین باشیم ؟؟ مثلا جمعه بعد از هر آزمون..:upside_down_face: :blush:
زمان پیشنهادی خودتون رو بگید..
ئر رابطه با تحلیل آزمون،ما سوالای دام یا خیلی سخت رو بررسی میکنیم..البته به خودتونم بستگی داره یهو دیدی کلشو ترکوندیم:expressionless: :heart_eyes: :laughing: :smiling_imp:zahra_yp در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
خب مرسی از حمایت های همتون :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :relieved_face:
_وی اعتماد به نفص زیادی دارد در این حوزه..:face_without_mouth:
خب حرفای بیخودی به کنار بنظرتون اولین کار چی باشه؟
الف)تحلیل آزمون 7 تیر قلم چی ب)مشاوره و گفتن طرح درس خوندن پ)...:neutral_face: هر آنچه دلتون میخواد ج)گزینه 1و2بچه ها من نه آدم فضایی ام نه 10 سال بزرگ تر از شما :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: تازه هنوز تولدمم نشده پس لطفا کمکم کنید .
ااین تایپیک متعلق به همتونه پس بیاید استفاده مفید ببریم ازش و اتلاف وقت نشه:smiling_face:راستیییییییی..به نظرتون چطوره فقط روزهای خاصی آنلاین باشیم ؟؟ مثلا جمعه بعد از هر آزمون..:upside_down_face: :blush:
زمان پیشنهادی خودتون رو بگید..
ئر رابطه با تحلیل آزمون،ما سوالای دام یا خیلی سخت رو بررسی میکنیم..البته به خودتونم بستگی داره یهو دیدی کلشو ترکوندیم:expressionless: :heart_eyes: :laughing: :smiling_imp:گزینه ب
-
حقیقتش این سوالو دو روز پیش تحلیل کردم خواستم بذارم گفتم خریدار نداره حوصله هم نیست ولی خب اینجا میزارم

@S_Shojaei اگه وقت کردم باز هم تحلیل سوالای امسالو میذارم
-

-
@S_Shojaei تشکر :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
اولیت پست
ما میتوانیم..:face_with_tears_of_joy: :clapping_hands_light_skin_tone: :victory_hand_light_skin_tone:zahra_yp 🙏🤞
-
بچه ها درسای دهم همه یادم رفته حوصله خوندنشونم ندارم به جز زیستشو چیکار کنم ؟؟
یازدهمو بیشتر دوست دارم بخونم :expressionless_face: -
فقط بچه ها یه لطفی کنن اینجا چس ناله های عاطفی و جو منفی ندن فقط انرژی مثبت(البته با عرض معذرت از حضار😁*
-
فقط بچه ها یه لطفی کنن اینجا چس ناله های عاطفی و جو منفی ندن فقط انرژی مثبت(البته با عرض معذرت از حضار😁*
@S_Shojaei در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
بچه ها درسای دهم همه یادم رفته حوصله خوندنشونم ندارم به جز زیستشو چیکار کنم ؟؟
یازدهمو بیشتر دوست دارم بخونم :expressionless_face: