بچه های کنکور تجربی99
-
اقا بس میکنید یا نه ؟میخواد هر چی بشه به قول اقای موقاری به درک /ما فقط وظیفه مون اینه که با تمام وجود درس بخونیم
-
اقا بس میکنید یا نه ؟میخواد هر چی بشه به قول اقای موقاری به درک /ما فقط وظیفه مون اینه که با تمام وجود درس بخونیم
دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
|: برادر من تحلیل موضعی بود
بعدم شما که کنکورت بیمه است حساس نشو -
بعدم شما که کنکورت بیمه است حساس نشوzahra_yp سلام /میخوای به بچه های بالا بگم امسال رو یکم جدی نگیرن /
-
zahra_yp سلام /میخوای به بچه های بالا بگم امسال رو یکم جدی نگیرن /
دکتر علی ف نه شما تا همون 2 نصفه شب تو شاد تست میزنی با رفقات برا ما انگیزس ادامه بده
-
بعدم شما که کنکورت بیمه است حساس نشوzahra_yp آرش چطوره؟
-
zahra_yp آرش چطوره؟
-
دکتر علی ف نه شما تا همون 2 نصفه شب تو شاد تست میزنی با رفقات برا ما انگیزس ادامه بده
zahra_yp بابا شاد چیه /یک ماه پیش دلتش کردم
-
سلام
-
این کنکور س ساعته چیه دوسان!
-
سلام
-
zahra_yp شب خوش
-
zahra_yp اقای موقاری هم میگفتن که ظرفیت رو میبرن بالا به خاطر نیاز مملکت ولی تو اخبار مربوط به کنکور نمیدونم کدوم از این وزیرا گفته بودن که ظرفیت پذیرش با پارسال فرقی نکرده
ye Alaaei در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
zahra_yp اقای موقاری هم میگفتن که ظرفیت رو میبرن بالا به خاطر نیاز مملکت ولی تو اخبار مربوط به کنکور نمیدونم کدوم از این وزیرا گفته بودن که ظرفیت پذیرش با پارسال فرقی نکرده
شهریور معلوم میشه،احتمالش خیلی کمه نبرن بالا اگرم نبردن فدای اندام رییس جمهور محترم که وزارشون امسال مارو به ققرا بردند
-
سیلامون
-
دکتر علی ف 7 دقیقه پیش
اقا بس میکنید یا نه ؟میخواد هر چی بشه به قول اقای موقاری به درک /ما فقط وظیفه مون اینه که با تمام وجود درس بخونیم -
دانشگامونم ک مجازی شد رف
آرزوهامون پر شد -
دکتر علی ف 7 دقیقه پیش
اقا بس میکنید یا نه ؟میخواد هر چی بشه به قول اقای موقاری به درک /ما فقط وظیفه مون اینه که با تمام وجود درس بخونیم -
کسی نی
-
zahra_yp در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
milad mhmdn در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
سلام
جهت صبحت مسرت بخش به تودلی 4 مراجعه کنین
اهم
milad mhmdn