بچه های کنکور تجربی99
-
به امید موفقیت در کنکور ۹۹
-
zahra_yp لطف دارید
-
حقیقتش این سوالو دو روز پیش تحلیل کردم خواستم بذارم گفتم خریدار نداره حوصله هم نیست ولی خب اینجا میزارم
-
خب مرسی از حمایت های همتون :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
_وی اعتماد به نفص زیادی دارد در این حوزه..
خب حرفای بیخودی به کنار بنظرتون اولین کار چی باشه؟
الف)تحلیل آزمون 7 تیر قلم چی ب)مشاوره و گفتن طرح درس خوندن پ)...هر آنچه دلتون میخواد ج)گزینه 1و2
بچه ها من نه آدم فضایی ام نه 10 سال بزرگ تر از شما :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: تازه هنوز تولدمم نشده پس لطفا کمکم کنید .
ااین تایپیک متعلق به همتونه پس بیاید استفاده مفید ببریم ازش و اتلاف وقت نشهراستیییییییی..به نظرتون چطوره فقط روزهای خاصی آنلاین باشیم ؟؟ مثلا جمعه بعد از هر آزمون..
زمان پیشنهادی خودتون رو بگید..
ئر رابطه با تحلیل آزمون،ما سوالای دام یا خیلی سخت رو بررسی میکنیم..البته به خودتونم بستگی داره یهو دیدی کلشو ترکوندیمzahra_yp در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
خب مرسی از حمایت های همتون :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
_وی اعتماد به نفص زیادی دارد در این حوزه..
خب حرفای بیخودی به کنار بنظرتون اولین کار چی باشه؟
الف)تحلیل آزمون 7 تیر قلم چی ب)مشاوره و گفتن طرح درس خوندن پ)...هر آنچه دلتون میخواد ج)گزینه 1و2
بچه ها من نه آدم فضایی ام نه 10 سال بزرگ تر از شما :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: تازه هنوز تولدمم نشده پس لطفا کمکم کنید .
ااین تایپیک متعلق به همتونه پس بیاید استفاده مفید ببریم ازش و اتلاف وقت نشهراستیییییییی..به نظرتون چطوره فقط روزهای خاصی آنلاین باشیم ؟؟ مثلا جمعه بعد از هر آزمون..
زمان پیشنهادی خودتون رو بگید..
ئر رابطه با تحلیل آزمون،ما سوالای دام یا خیلی سخت رو بررسی میکنیم..البته به خودتونم بستگی داره یهو دیدی کلشو ترکوندیمگزینه ب
-
حقیقتش این سوالو دو روز پیش تحلیل کردم خواستم بذارم گفتم خریدار نداره حوصله هم نیست ولی خب اینجا میزارم
@S_Shojaei اگه وقت کردم باز هم تحلیل سوالای امسالو میذارم
-
-
-
بچه ها درسای دهم همه یادم رفته حوصله خوندنشونم ندارم به جز زیستشو چیکار کنم ؟؟
یازدهمو بیشتر دوست دارم بخونم -
فقط بچه ها یه لطفی کنن اینجا چس ناله های عاطفی و جو منفی ندن فقط انرژی مثبت(البته با عرض معذرت از حضار
*
-
فقط بچه ها یه لطفی کنن اینجا چس ناله های عاطفی و جو منفی ندن فقط انرژی مثبت(البته با عرض معذرت از حضار
*
@S_Shojaei در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
*
:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
یازدهمو بیشتر دوست دارم بخونم -
بچه ها کسی میدونه کنکور نظام قدیم تا چند سال دیگه هست
-
zahra_yp در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
negnw به نظر من اول مباحثی که برات جذاب تره شروع کن آروم آروم همه کتاب ها رو بخون
مرسی
-
بچه ها کسی میدونه کنکور نظام قدیم تا چند سال دیگه هست
-
یازدهمو بیشتر دوست دارم بخونمnegnw روی چیزی که بلد نیستی سرمایه گذاری کن ۶۰ درصد سوالای زیست کنکور امسال از متن کتاب بوده اگه چیزی رو بلدی ریویو تست بزن ولی از من بپرسی میگم اولویتت روی چیزی که بلد نیستی
-
zahra_yp در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
negnw به نظر من اول مباحثی که برات جذاب تره شروع کن آروم آروم همه کتاب ها رو بخون
مرسی
-
زمان بنظرم روزای پنجشنبه خوبه