بچه های کنکور تجربی99
-
به امید موفقیت در کنکور ۹۹
-
zahra_yp لطف دارید
-
-
zahra_yp در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
خب مرسی از حمایت های همتون :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
_وی اعتماد به نفص زیادی دارد در این حوزه..
خب حرفای بیخودی به کنار بنظرتون اولین کار چی باشه؟
الف)تحلیل آزمون 7 تیر قلم چی ب)مشاوره و گفتن طرح درس خوندن پ)... هر آنچه دلتون میخواد ج)گزینه 1و2بچه ها من نه آدم فضایی ام نه 10 سال بزرگ تر از شما :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: تازه هنوز تولدمم نشده پس لطفا کمکم کنید .
ااین تایپیک متعلق به همتونه پس بیاید استفاده مفید ببریم ازش و اتلاف وقت نشهراستیییییییی..به نظرتون چطوره فقط روزهای خاصی آنلاین باشیم ؟؟ مثلا جمعه بعد از هر آزمون..
زمان پیشنهادی خودتون رو بگید..
ئر رابطه با تحلیل آزمون،ما سوالای دام یا خیلی سخت رو بررسی میکنیم..البته به خودتونم بستگی داره یهو دیدی کلشو ترکوندیمگزینه ب
-
@S_Shojaei اگه وقت کردم باز هم تحلیل سوالای امسالو میذارم
-
@S_Shojaei تشکر
اولیت پست
ما میتوانیم.. -
-
بچه ها درسای دهم همه یادم رفته حوصله خوندنشونم ندارم به جز زیستشو چیکار کنم ؟؟
یازدهمو بیشتر دوست دارم بخونم -
من از همین تیربون عذر خواهی میکنم به خاطر غلط املایی هام ...
الان محور اصلی رو بزارید زمان که کی بیایم و همه پایبند باشن بهش..
لطثا -
فقط بچه ها یه لطفی کنن اینجا چس ناله های عاطفی و جو منفی ندن فقط انرژی مثبت(البته با عرض معذرت از حضار*
-
@S_Shojaei در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
فقط بچه ها یه لطفی کنن اینجا چس ناله های عاطفی و جو منفی ندن فقط انرژی مثبت(البته با عرض معذرت از حضار*
:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
بچه ها کسی میدونه کنکور نظام قدیم تا چند سال دیگه هست
-
zahra_yp در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
negnw به نظر من اول مباحثی که برات جذاب تره شروع کن آروم آروم همه کتاب ها رو بخون
مرسی
-
negnw ولی جوری برنامه ریزی کن نظام جدید که هست حالا حالا
ولی فک کنم نطام قدیم 3 سال
-
negnw روی چیزی که بلد نیستی سرمایه گذاری کن ۶۰ درصد سوالای زیست کنکور امسال از متن کتاب بوده اگه چیزی رو بلدی ریویو تست بزن ولی از من بپرسی میگم اولویتت روی چیزی که بلد نیستی
-
خب guys من برم فعلا
زمانم نگفتید یادتون باشه
-
زمان بنظرم روزای پنجشنبه خوبه
21/10530