بچه های کنکور تجربی99
-
Hasan Taghi zadeh اخراج شدهreplied to به سان خورشید on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید نه دیگه
ممکنه تابع g بوده باشه 2x-
واسه همین باید تو این سوالا کله جوابو بدن
شما ک زیست خوندی باید خوب با این موضوع کنار بیای -
Hasan Taghi zadeh اخراج شدهreplied to به سان خورشید on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید این یکی ام میشه گزینه 4
-
81Sobhan جواب گزینه چند شده؟
-
به سان خورشید اخراج شدهreplied to Hasan Taghi zadeh on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hasan Taghi zadeh در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید این یکی ام میشه گزینه 4
خیر پاسخنامه زده ۳
-
به سان خورشید اخراج شدهreplied to Hasan Taghi zadeh on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید نه دیگه
ممکنه تابع g بوده باشه 2x-
واسه همین باید تو این سوالا کله جوابو بدن
شما ک زیست خوندی باید خوب با این موضوع کنار بیایمسخره بازی های جدید سوالات ریاضیه.
-
Hasan Taghi zadeh اخراج شدهreplied to به سان خورشید on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید خب اشتباه زده چون میشه 4
-
به سان خورشید اخراج شدهreplied to Hasan Taghi zadeh on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تست ۱۳۸ رو دارم میگم یه وقت اشتباه نکرده باشی
-
Hasan Taghi zadeh اخراج شدهreplied to به سان خورشید on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید 148 میگم
-
Hasan Taghi zadeh اخراج شدهreplied to به سان خورشید on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
رفقا تست ۱۴۸ به نظرتون چی میشه
@ریاضیا @تجربیا @راهنما-ریاضیاین
-
به سان خورشید اخراج شدهreplied to Hasan Taghi zadeh on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا پاسخش رو میفرستم ببین میتونی متوجه بشی چی گفته
-
Hasan Taghi zadeh اخراج شدهreplied to به سان خورشید on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید اونو هنوز نرفتم سرش
وایسا ببینم 138 رو -
به سان خورشید اخراج شدهreplied to Hasan Taghi zadeh on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
رفقا تست ۱۴۸ به نظرتون چی میشه
@ریاضیا @تجربیا @راهنما-ریاضیاین
میشه بنویسید؟
خودم پاسخنامه رو دارم توی فهمش مشکل دارم و الا مریض نیستم که سوالو بفرستم -
Hasan Taghi zadeh اخراج شدهreplied to به سان خورشید on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید
میبینی که گزینه 4 تطابق داره -
به سان خورشید اخراج شدهreplied to Hasan Taghi zadeh on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید
میبینی که گزینه 4 تطابق دارهدرسته نه من تست ۱۳۸ رو گفتم ۳ میشه این تسته رو درست گفتی
-
به سان خورشید اخراج شدهreplied to Hasan Taghi zadeh on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید
میبینی که گزینه 4 تطابق دارهبعد توی جواب معادله، ۲کا پی به ۶ تقسیم میشه نه؟
-
Hasan Taghi zadeh اخراج شدهreplied to به سان خورشید on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید اره
-
به سان خورشید اخراج شدهreplied to Hasan Taghi zadeh on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید
میبینی که گزینه 4 تطابق دارهاین شکل رو بدست اوردم اما مونده بودم که چجوری میشه معادله اش رو نوشت.
ممنون ایده جالبی داشت -
به سان خورشید اخراج شدهreplied to Hasan Taghi zadeh on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Hasan Taghi zadeh اخراج شدهreplied to به سان خورشید on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید معمولا تو هندسه کندم
وایسا ببینم حل میشه اگر نشد پاسخ رو بفرست ببینیمش -
به سان خورشید اخراج شدهreplied to Hasan Taghi zadeh on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید معمولا تو هندسه کندم
وایسا ببینم حل میشه اگر نشد پاسخ رو بفرست ببینیمشسوالای هندسه اش واقعا کوفتیه مغزم صبح تاحالا داره میترکه.
9561/10530