بچه های کنکور تجربی99
-
zeinabmaghsoudireplied to nazi.salehi on ۱۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazi.salehi در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
81Sobhan در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
nazi.salehi من وقتی به زیست میرسم انرژیم خیلی کم میشه یکی از مشاورا بهم پیشنهاد هایپ رو داد این دو آزمونه که استفاده میکنم واقعا موثر بوده
و در ضمن چینش دفترچه اختصاصی رو عوض کردمهایپ چیست؟:|
نوشابه انرژی زا
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to zeinabmaghsoudi on ۱۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinabmaghsoudi دوستمون پاسخ داد
-
zeinabmaghsoudireplied to 81Sobhan on ۱۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinabmaghsoudi مال ما هنو معلوم نیست پارسال هم دانشگاه ملی حوزه بود هم آزاد ولی امسال معلوم نی
مال ما مدرسمون حوزست
-
zeinabmaghsoudi مگ حوزه ها معلوم شد؟
سلام نازی
ماله مشهد که معلومه یکی از حوزه هاش مدرسه ی خودمونه -
zeinabmaghsoudireplied to 81Sobhan on ۱۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خب مدرسه ها ک هست
ولی خب اگ بخوان فاصله هارو زیاد کنن طبیعتا تعداد حوزه ها زیاد میشه -
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to zeinabmaghsoudi on ۱۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinabmaghsoudi چه باحال قبلش برو مدرسه ی چندتا تقلبی تو جا مخفی ها مدرسه قایم کن
-
zeinabmaghsoudireplied to nazi.salehi on ۱۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب مدرسه ها ک هست
ولی خب اگ بخوان فاصله هارو زیاد کنن طبیعتا تعداد حوزه ها زیاد میشهمال ما پخشمون میکنن تو کلاسا کلن 50 نفر دختریم تو شهرمون
-
zeinabmaghsoudireplied to 81Sobhan on ۱۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinabmaghsoudi چه باحال قبلش برو مدرسه ی چندتا تقلبی تو جا مخفی ها مدرسه قایم کن
-
AMH سلام
خب دیگ مدرسه ها هس ولی اگ بخوان رعایت کنن زیاد میشه -
zeinabmaghsoudireplied to 81Sobhan on ۱۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چنتا رو بنویسم اخه
-
nazi.salehireplied to zeinabmaghsoudi on ۱۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinabmaghsoudi من آشنایی ندارم
یبار پارسال گرفتم چیزی متوجه نشدم -
AMH سلام
خب دیگ مدرسه ها هس ولی اگ بخوان رعایت کنن زیاد میشهاره دیگه من شنیدم سپاه داره همه جا رو ضدعفونی میکنه برا کنکور
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to nazi.salehi on ۱۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazi.salehi مدارس رو بعید میدونم ولی الان چک کردم مال شهر خودمون رو قراره سالن ورزشی ها اکثرشون حوزه باشه
امتحان نهایی هم اکثرا سالن ورزشی بودن -
nazi.salehireplied to zeinabmaghsoudi on ۱۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinabmaghsoudi بدرد نمیخوره تا بخوای بگردی اصن کجا نوشتی کدوم سواله وقت میره
-
zeinabmaghsoudireplied to nazi.salehi on ۱۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinabmaghsoudi من آشنایی ندارم
یبار پارسال گرفتم چیزی متوجه نشدمچیو؟
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to zeinabmaghsoudi on ۱۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinabmaghsoudi چی هایپ ؟
-
nazi.salehireplied to zeinabmaghsoudi on ۱۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinabmaghsoudi همون انرژی زا ک میگین
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to nazi.salehi on ۱۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazi.salehi ی گوشی ببر قایم کن ریدینگ زبان و بزنی
-
zeinabmaghsoudireplied to nazi.salehi on ۱۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinabmaghsoudi همون انرژی زا ک میگین
اهان منم فک نمیکنم تاثیر داشته باشه
9733/10530