بچه های کنکور تجربی99
-
اره.
باب میفرستم کار میکنیمبه سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
اره.
باب میفرستم کار میکنیمدمت گرمه
کلا عربیم خیلی بهم ریخته اس
منسجم نیس هیچیش -
سلام سلام
-
بچه ها اگر حضور دارید اعلام کنید. امشب کارمونو باید زود شروع کنیم
-
به سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
اره.
باب میفرستم کار میکنیمدمت گرمه
کلا عربیم خیلی بهم ریخته اس
منسجم نیس هیچیش@Amin-th امین هستی
-
zahra_yp هستی؟
-
@Amin-th بای بای امین جان خواب های خوب ببینی همشم درسی باشن
دکتر علی ف هستی ؟
-
این منتظری هم احساس خود چیز پنداری بش دست داده ناراحت نباشید.
منتظری همین نیست که هی زور میزنه؟ یادمه یکی رو تو شبکه آموزش اورده بودن با چه ذوق و شوقی فیثاغورس درس میداد -
@Amin-th امین هستی
-
خب امشب رو طبق برنامه نمیریم.
امشب رو توی تاپیک زیست ستارگان من یه جمع بندی قشنگ و نکته دار از گیاهی پایه براتون میزارم. اگر تا ساعت ده و نیم بودم و بودید که هیچی اگر نه بقیه ساعت رو خودتون جلو برید -
-
دکتر علی ف هستی ؟
@به-سان-سلخورشید سلام سعادت جان کاری داری
-
@Amin-th دوست عزیز دینی همایش طلایی رنجبر زاده رو بگیر بخون واقعا خیلی خوبه و عربی اصلا ربطی به خوندن نداره یه دور باید بخونی ببینیچی به چیه بعد باید تمرین زیاد کنی بالای 500 تا فقط درک مطلب تست بزنی
-
@Amin-th دوست عزیز دینی همایش طلایی رنجبر زاده رو بگیر بخون واقعا خیلی خوبه و عربی اصلا ربطی به خوندن نداره یه دور باید بخونی ببینیچی به چیه بعد باید تمرین زیاد کنی بالای 500 تا فقط درک مطلب تست بزنی
zeinabmaghsoudi در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
500 تا درک مطلب از کجا بیارم؟!
-
500 تا درک مطلب از کجا بیارم؟!
@Amin-th تو نت بگیر کتاب کار ازمونای قلمچی گزینه سنجش
-
دکتر علی ف هستی ؟
@به-سان-خورشیدهستم
-
ممنون
-
zahra_yp هستی؟
به سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
zahra_yp هستی؟
حاجی قرار بود ساعت ۱۰ باش همیشه دیگه
-
راستی سعادت من امروز زنگ زدم صحبت کردم با معلم ریاضی ام چون کلا تو کار و کنکور و این چیزاست گفتم خانم شما شنیدی یا نه این خبر رو؟
گفت نه و بعدم گفت اصلا کار نداشته باشید با این حرفا و تو این اوضاع فقط خبر خود وزارت سنجش و آموزش و پرورش رو پیگیری کنید
به احتمال زیاد کنکور بین ۷ تا ۲۰ روز عقب میوفته
ولی حذفیاتی برای سال دوازدهم وجود نداره
چون امتحان نهایی هست -
راستی سعادت من امروز زنگ زدم صحبت کردم با معلم ریاضی ام چون کلا تو کار و کنکور و این چیزاست گفتم خانم شما شنیدی یا نه این خبر رو؟
گفت نه و بعدم گفت اصلا کار نداشته باشید با این حرفا و تو این اوضاع فقط خبر خود وزارت سنجش و آموزش و پرورش رو پیگیری کنید
چون امتحان نهایی هستzahra_yp در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
چون امتحان نهایی هستبه