بچه های کنکور تجربی99
-
دکتر علی ف چون بیر دیلدییخ و زنجاندان خوشوم گلییر چون عاشق ماه محرم زنجانم اونا گوره گفتم مشکلی نداره مینویسم ولی درکتونم میکنم ک از درس و مدرسه عقب موندین و حال و حوصله نوشتن ازتون افتاده
-
shakoreh ممنون
-
shakoreh ممنون
دکتر علی ف خواهش بابا خواهش بابا این چ حرفیه
-
@من-منم من هم کم خوندم ولی میخوام بخونم زیاد هم سخت نیستا //لامصب 2 تا 3 تست ازش میاد
دکتر علی ف ممنون
-
@من-منم در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
سلام
نماز ، روزه هاتون قبول
خسته نباشید
نمیدونم دقیقا این سوالم رو باید کدوم تاپیک بپرسم ، ولی میخواستم نظرتون رو بدونم که با توجه به زمان باقی مانده ، خوندن هندسه یازدهم (تجربی) برای کسی که پارسال هم برای کنکور نخونده و تا حدودی هم فراموشش شده ، ارزشش رو داره که بخونه و وقت بذاره ، البته با استفاده از فیلم های آلا ؟ یا نه وقتم رو بذارم روی بقیه فصل ها ؟؟؟پیشاپیش ممنونم بابت راهنمایی هاتون
سلام منم پشت کنکوری نظام جدیدم ولی واس هندسه تصمیم دارم فقط فیلم اقای ثابتی رو نگا کنم صفرتاصدشون رو
-
سلام
نماز ، روزه هاتون قبول
خسته نباشید
نمیدونم دقیقا این سوالم رو باید کدوم تاپیک بپرسم ، ولی میخواستم نظرتون رو بدونم که با توجه به زمان باقی مانده ، خوندن هندسه یازدهم (تجربی) برای کسی که پارسال هم برای کنکور نخونده و تا حدودی هم فراموشش شده ، ارزشش رو داره که بخونه و وقت بذاره ، البته با استفاده از فیلم های آلا ؟ یا نه وقتم رو بذارم روی بقیه فصل ها ؟؟؟پیشاپیش ممنونم بابت راهنمایی هاتون
سلام
نماز ، روزه هاتون قبول
خسته نباشید
به نظر من که زمان اونقدری کم نیست که نشه خوندش
میشه یه جورایی سر و تهشو هم آورد -
shakoreh ممنون ، ولی من نگاه کردم انگار آ قای ثابتی برای هندسه صفر تا صد ندارن و دبیر یکی دیگست
-
بچه ها کسی جواب این سوال رو میدونه:
اندازه ی زاویه ی محاطی مقابل به قطر..... درجه است
از بچه های ریاضی ممنون میشم اگه کسی بلده جواب بده
-
shakoreh ممنون ، ولی من نگاه کردم انگار آ قای ثابتی برای هندسه صفر تا صد ندارن و دبیر یکی دیگست
توی صفر تا صد های کنکور اقا ثابتی،3 قسمت اخر مربوط به هندسه پایه اس
-
shakoreh ممکنه به منم بدینش عزیزم؟؟
-
Hannah Najibi در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
جلو چت رو باز کن گلم منظورم فالوم کن
-
عزیزان دل سلام مجدد امید وارم حالتون خوب باشه. سرحال پر انرژی و خلاصه توپ توپ.....
امشب ساعت ۱۰ و نیم در انجمن حضور داشته باشید.
یک سری صحبت هایی هست که باید بزنم و دوست دارم هم تون(هر کسی که باهاش صحبتی داشتم)
امشب حضور پیدا کنه.
دارم یه یادگاری قشنگ براتون تهیه میبینم خب کار میبره و امروز دربین تون نیستم.
امشب رو اینجا باشید.
شب جالبی خواهد بود -
عزیزان دل سلام مجدد امید وارم حالتون خوب باشه. سرحال پر انرژی و خلاصه توپ توپ.....
یک سری صحبت هایی هست که باید بزنم و دوست دارم هم تون(هر کسی که باهاش صحبتی داشتم)
امشب حضور پیدا کنه.
امشب رو اینجا باشید.
شب جالبی خواهد بود -
-
امشب حضور پیدا کنه.
امشب رو اینجا باشید.
شب جالبی خواهد بود@The-Phoenix در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
امشب حضور پیدا کنه.
امشب رو اینجا باشید.
شب جالبی خواهد بود
shakoreh zahra_yp uu @Amin-th -
@The-Phoenix در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
zahra_yp در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
@The-Phoenix همه ی همه؟
بله همه
@دکتر_علی_ف