اطلاعات جالب خود را به اشتراک بگذارید
-
جهت بالا بردن اطلاعات خودتون هر چی میدونیدو بگید
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
جهت بالا بردن اطلاعات خودتون هر چی میدونیدو بگید
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
اگه آب رو بجوشونیم و بعد بزاریم فریزر تا یخ ببنده شفاف میشه
در غیر این صورت بخاطر وجود املاح و اکسیژن تو آب ممکنه رنگش سفید بشه- انصافا کی اینو میدونست!
- انصافا کی اینو میدونست!
-
-
میدونستید سلول های مغزی حتی بعد از بلوغ در بزرگسالی تولید میشن؟
که غذاهای ترد
آنتی اکسیدان ها
اکسیژن خون بالا
ویتامین ها
و مهم ترینش ورزش که خیلی تشدیدش میکنه
یادگیری چیزهایی جدید هر صبح
این عمل و تشدید میکنه و حافظه و تمرکز بالا میره -
نوزاد زمانیکه شیرمادرش رو میخوره میکروب های مضر خودش رو به بدن مادر منتقل میکنه تو بدن مادر پادتن درست میشه و دوباره از طریق شیر به نوزاد انتقال داده میشه واسه ی دفاع
اینجاست که باید گفت دنیا بدون مادر قشنگ نیست -
این پست پاک شده!
-
نوزاد زمانیکه شیرمادرش رو میخوره میکروب های مضر خودش رو به بدن مادر منتقل میکنه تو بدن مادر پادتن درست میشه و دوباره از طریق شیر به نوزاد انتقال داده میشه واسه ی دفاع
اینجاست که باید گفت دنیا بدون مادر قشنگ نیست -
یه جایی خوندم که هر چه قدر هوش ای کیو میره بالا، هوش اجتماعی( فکر کنم PQ شک دارم) میره پایین. مثلا یارو خدای ریاضیاته ولی وقتی باهاش حرف میزنی احساس میکنی یارو می خواد که خدا تو رو از رو زمین برداره!! روابط اجتماعی شون بده
-
یه جایی خوندم که هر چه قدر هوش ای کیو میره بالا، هوش اجتماعی( فکر کنم PQ شک دارم) میره پایین. مثلا یارو خدای ریاضیاته ولی وقتی باهاش حرف میزنی احساس میکنی یارو می خواد که خدا تو رو از رو زمین برداره!! روابط اجتماعی شون بده
-