انتخاب 99 برای منابع کمک کنید دوستان
-
سلام عزیزان برای 99 منبع میخواستم خودتون از چ کتاب هایی نتیجه گرفتید
خیلی ممنونم وقتم برای انتخاب متبع و خرید کتاب محدوده تا 20 ممنون میشم کمک کنیدرتبه-های-انجمن-آلاء
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
یه منبع رو عالی بخونید تموم کنید بعد برید سراغ یکی دیگه البته اگه وقت داشتید و درسای دیگه مشکلی نداشت !
اما من منابعی که خودم استفاده کردم رو مینویسم و باز هم تاکید میکنم که اینا بهترین منابع نیست و متناسب با اینکه توو اون درس چه وضعیتی داریم علاقمون چقده بهش و اینکه قبلا چقد مطالعه کردیم فرق میکنه
اگه میبینید منابعم زیاد بوده تعجب نکنید چون دوسال خوندم واسه کنکور.....
هر دوسال گرچه عالی نبود ولی خوب بود....امیدوارم به دردتون بخورهبرای %(#ff0000)[ادبیات] بیشتر از کتابای موضوعی استفاده میکردم
قرابت نشرالگو ، آرایه خیلی سبز ، املا و لغت نشرالگو و تاریخ ادبیات و زبان فارسی لقمه
**املا لغت لقمه
داشتم ولی لغاتش برام خیلی زیاد بود و اگه یکی میخواد استفاده کنهحتما مرور زیاد داشته باشه
براش**از
جامع خیلی سبز
برای پیش رفتن با آزمونا استفاده میکردم چون درس به درس بود وهمایش استاد سبطی
رو اون آخرا توو جمع بندی یکم خوندم+در استفاده از کتابای مبحثی از
تستای جامعی که آخر کتابا
هست غافل نشید که ضرر کردید اونا مهمترین تستاشن مخصوصا تستای جامع آرایه+برای قرابت
هرشب 20 یا 30 تست قرابت
تا یه مدت حل میکردم برای آرایه هم جواب میدهبرای عمومی ها کلا
تستای کنکور
کفایت میکنه چون هر سال 6 تا کنکور هنر ، زبان ، ریاضی ، تجربی ، انسانی و خارج دارنش
اگه خیلی مسلط شدین تستای تالیفی هم بزنیدبرای %(#ff0000)[عربی] سال اول
قلم چی آبی
حل کردم سال دومنشرالگو
البته نشرالگو رو برای اونایی که عربی زیاد نخوندن توصیه نمیکنم چون ممکنه زده شن ،تعریف عربی خیلی سبز خانوم موسوی و درسنامه های عربی مبتکران آقای ایاد فیلی رو شنیدم اما به شخصه استفاده نکردمبرای واژه های %(#ff0000)[زبان] از
لقمه
استفاده میکردم ،از متن نترسیم انتشارات شیقره
برای متنا خوبه متنای کنکورا هم کفایت میکنه .من گاج نقره ای داشتم امامبتکران آقای شهاب اناری
به نظرم بهترهبرای %(#ff0000)[شیمی] اول فیلمای
استاد آقاجانی
بعد مطالعه و حل تمرینای جزوشون و بعددرسنامه ی مبتکران
...سال دومتستای آی کیو
...+یکم از
موج آزمون برای جمع بندی زیست و شیمی
تست زدمبرای %(#ff0000)[زیست]
جزوه استاد عمارلو
(توو نت هست) سال اولمیکرو گاج
(سطحش متوسط بود ) سال دومآی کیو
( خیلی ریز شده بود و اشتباه هم داشت )
برای نکات شکلا ازتصویرنامه مهروماه
هم استفاده کردم
یه فصلی مثل شارش وچن تا فصل دیگه رو ازفیلمای استاد رحیمی
استفاده کردم
اگه به عقب برگردم برای زیست از نشرالگو استفاده میکنمبرای %(#ff0000)[ریاضی] سال اول
قلم چی آبی
سال دومریاضی خیلی سبز
خیلی سبز درسنامش روونتره و اینکه اول هر مبحث پیش نیازا رو گفته ولی بعضا تستای آسونی داره
یادمه اولا واسه ریاضی مهروماه داشتم اما فصل تابع بعضی از راه حلا رو متوجه نمیشدم وکتابشو به یکی از دوستام دادم تا آخر بخونهبرای %(#ff0000)[فیزیک] هم متناسب با فصلش
گاج نقره ای و قلم چی آبی
استفاده میکردم اما اگه برگردم نشرالگو استفاده میکنم با اینکه کتابش برای منی که فیزیکم ضعیف بود اراده میخواست...اگه فک میکنید زده نمیشید ازش استفاده کنیدبرای %(#ff0000)[زیست و شیمی]
مطالعه کتاب درسی
ریزشدن رو جملات کتاب درک کردن کتاب حتی فعالیتا آزمایشا خودآزمایی ها و به ویژه شکل های کتاب و دقت به همه چیزاش خیلی فوق العادست
درکل سعی کنید توو همه درسا از کتاب درسی غافل نشید حتی توو درس حلیاتی مثل فیزیک ، تعاریف و حفظیات و مفهومای کتاب لازمه
به خصوص برای نظام جدیدا که دیگه واو به واو کتاب مهمه چون سالای اول تالیف کتابه به احتمال زیاد حتی از خط کتاب درسی هم سوال بدن توو همه درساخب برای سال اول لقمه ها رو توو راه مدرسه و زنگ تفریح و... میخوندم نه به خاطر وقت......بلکه به این خاطر که انگیزم برا درس خوندن توو خونه و کتابخونه بیشتر میشد با این کار...
بازم ممکنه کتابی رو جا انداخته باشم ولی اکثریت همینا بود -
یه منبع رو عالی بخونید تموم کنید بعد برید سراغ یکی دیگه البته اگه وقت داشتید و درسای دیگه مشکلی نداشت !
اما من منابعی که خودم استفاده کردم رو مینویسم و باز هم تاکید میکنم که اینا بهترین منابع نیست و متناسب با اینکه توو اون درس چه وضعیتی داریم علاقمون چقده بهش و اینکه قبلا چقد مطالعه کردیم فرق میکنه
اگه میبینید منابعم زیاد بوده تعجب نکنید چون دوسال خوندم واسه کنکور.....
هر دوسال گرچه عالی نبود ولی خوب بود....امیدوارم به دردتون بخورهبرای %(#ff0000)[ادبیات] بیشتر از کتابای موضوعی استفاده میکردم
قرابت نشرالگو ، آرایه خیلی سبز ، املا و لغت نشرالگو و تاریخ ادبیات و زبان فارسی لقمه
**املا لغت لقمه
داشتم ولی لغاتش برام خیلی زیاد بود و اگه یکی میخواد استفاده کنهحتما مرور زیاد داشته باشه
براش**از
جامع خیلی سبز
برای پیش رفتن با آزمونا استفاده میکردم چون درس به درس بود وهمایش استاد سبطی
رو اون آخرا توو جمع بندی یکم خوندم+در استفاده از کتابای مبحثی از
تستای جامعی که آخر کتابا
هست غافل نشید که ضرر کردید اونا مهمترین تستاشن مخصوصا تستای جامع آرایه+برای قرابت
هرشب 20 یا 30 تست قرابت
تا یه مدت حل میکردم برای آرایه هم جواب میدهبرای عمومی ها کلا
تستای کنکور
کفایت میکنه چون هر سال 6 تا کنکور هنر ، زبان ، ریاضی ، تجربی ، انسانی و خارج دارنش
اگه خیلی مسلط شدین تستای تالیفی هم بزنیدبرای %(#ff0000)[عربی] سال اول
قلم چی آبی
حل کردم سال دومنشرالگو
البته نشرالگو رو برای اونایی که عربی زیاد نخوندن توصیه نمیکنم چون ممکنه زده شن ،تعریف عربی خیلی سبز خانوم موسوی و درسنامه های عربی مبتکران آقای ایاد فیلی رو شنیدم اما به شخصه استفاده نکردمبرای واژه های %(#ff0000)[زبان] از
لقمه
استفاده میکردم ،از متن نترسیم انتشارات شیقره
برای متنا خوبه متنای کنکورا هم کفایت میکنه .من گاج نقره ای داشتم امامبتکران آقای شهاب اناری
به نظرم بهترهبرای %(#ff0000)[شیمی] اول فیلمای
استاد آقاجانی
بعد مطالعه و حل تمرینای جزوشون و بعددرسنامه ی مبتکران
...سال دومتستای آی کیو
...+یکم از
موج آزمون برای جمع بندی زیست و شیمی
تست زدمبرای %(#ff0000)[زیست]
جزوه استاد عمارلو
(توو نت هست) سال اولمیکرو گاج
(سطحش متوسط بود ) سال دومآی کیو
( خیلی ریز شده بود و اشتباه هم داشت )
برای نکات شکلا ازتصویرنامه مهروماه
هم استفاده کردم
یه فصلی مثل شارش وچن تا فصل دیگه رو ازفیلمای استاد رحیمی
استفاده کردم
اگه به عقب برگردم برای زیست از نشرالگو استفاده میکنمبرای %(#ff0000)[ریاضی] سال اول
قلم چی آبی
سال دومریاضی خیلی سبز
خیلی سبز درسنامش روونتره و اینکه اول هر مبحث پیش نیازا رو گفته ولی بعضا تستای آسونی داره
یادمه اولا واسه ریاضی مهروماه داشتم اما فصل تابع بعضی از راه حلا رو متوجه نمیشدم وکتابشو به یکی از دوستام دادم تا آخر بخونهبرای %(#ff0000)[فیزیک] هم متناسب با فصلش
گاج نقره ای و قلم چی آبی
استفاده میکردم اما اگه برگردم نشرالگو استفاده میکنم با اینکه کتابش برای منی که فیزیکم ضعیف بود اراده میخواست...اگه فک میکنید زده نمیشید ازش استفاده کنیدبرای %(#ff0000)[زیست و شیمی]
مطالعه کتاب درسی
ریزشدن رو جملات کتاب درک کردن کتاب حتی فعالیتا آزمایشا خودآزمایی ها و به ویژه شکل های کتاب و دقت به همه چیزاش خیلی فوق العادست
درکل سعی کنید توو همه درسا از کتاب درسی غافل نشید حتی توو درس حلیاتی مثل فیزیک ، تعاریف و حفظیات و مفهومای کتاب لازمه
به خصوص برای نظام جدیدا که دیگه واو به واو کتاب مهمه چون سالای اول تالیف کتابه به احتمال زیاد حتی از خط کتاب درسی هم سوال بدن توو همه درساخب برای سال اول لقمه ها رو توو راه مدرسه و زنگ تفریح و... میخوندم نه به خاطر وقت......بلکه به این خاطر که انگیزم برا درس خوندن توو خونه و کتابخونه بیشتر میشد با این کار...
بازم ممکنه کتابی رو جا انداخته باشم ولی اکثریت همینا بود -
@researcher من فیزیک نخوندم تا الان و خیلیییییی ازش میترسم،درسنامه ی گاجو بخونم و بعدش تست بزنم خوبه؟
-
سلام عزیزان برای 99 منبع میخواستم خودتون از چ کتاب هایی نتیجه گرفتید
خیلی ممنونم وقتم برای انتخاب متبع و خرید کتاب محدوده تا 20 ممنون میشم کمک کنیدرتبه-های-انجمن-آلاء
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا