مهم - ویرایش انتخاب رشته
-
نوشتهشده در ۷ شهریور ۱۳۹۸، ۱۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فرصت مجدد سازمان سنجش به داوطلبانی که قصد ویرایش انتخاب رشته کنکور سراسری 98 را دارند
داوطلبانی که در زمان مقرر اعلام شده انتخاب رشته خود را ثبت نموده اند ، هم می توانند با مراجعه به سایت رسمی سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org لیست انتخاب رشته خود را مشاهده و یا نسبت به تغییر آن اقدام کنند.
لازم به ذکر است که برای ویرایش اطلاعات انتخاب رشته محدودیتی وجود ندارد و داوطلبان می توانند به تعداد دلخواه لیست انتخابی خود را ویرایش نمایند.
پیشنهاد میکنیم حتی داوطلبانی که از انتخاب رشته ی خود اطمینان دارند حتما یکبار دیگر لیست وارد شده را مشاهده کنند در تجربه ی چند ساله ی خود کم ندیده ایم داوطلبانی را که به علت وارد کردن کد رشته محل یک دانشگاه توسط کافینت ها یا سهل انگاری خود داوطلب تمام زحمات یکساله شان بر باد رفته و سرنوشتشان تغییر کرده.
برای سرنوشت تحصیلیتان وقت بگذاریدمنبع : کانال دکتر افشار
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار
@ادمینromisa ممنون که خبر دادی بهم ((: یه تاپیک زدم براش تا بچه های بیشتری ببین ((:
-
نوشتهشده در ۷ شهریور ۱۳۹۸، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من چند ساعت پیش تو اون قسمت رفتم ولی امکان ویرایش وجود نداره فقط برای چاپ رشته هایی که قبلا انتخاب کردیمه .. یه چیز چرتیه.....
-
من چند ساعت پیش تو اون قسمت رفتم ولی امکان ویرایش وجود نداره فقط برای چاپ رشته هایی که قبلا انتخاب کردیمه .. یه چیز چرتیه.....
نوشتهشده در ۷ شهریور ۱۳۹۸، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmarziye bano در مهم - ویرایش انتخاب رشته گفته است:
قسمت ویرایش باید سمت راست باشه
دیدی اون قسمت رو ؟ -
marziye bano در مهم - ویرایش انتخاب رشته گفته است:
قسمت ویرایش باید سمت راست باشه
دیدی اون قسمت رو ؟نوشتهشده در ۷ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@D-fateme-r اصلااون قسمت ویرایش وجود نداره
-
فرصت مجدد سازمان سنجش به داوطلبانی که قصد ویرایش انتخاب رشته کنکور سراسری 98 را دارند
داوطلبانی که در زمان مقرر اعلام شده انتخاب رشته خود را ثبت نموده اند ، هم می توانند با مراجعه به سایت رسمی سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org لیست انتخاب رشته خود را مشاهده و یا نسبت به تغییر آن اقدام کنند.
لازم به ذکر است که برای ویرایش اطلاعات انتخاب رشته محدودیتی وجود ندارد و داوطلبان می توانند به تعداد دلخواه لیست انتخابی خود را ویرایش نمایند.
پیشنهاد میکنیم حتی داوطلبانی که از انتخاب رشته ی خود اطمینان دارند حتما یکبار دیگر لیست وارد شده را مشاهده کنند در تجربه ی چند ساله ی خود کم ندیده ایم داوطلبانی را که به علت وارد کردن کد رشته محل یک دانشگاه توسط کافینت ها یا سهل انگاری خود داوطلب تمام زحمات یکساله شان بر باد رفته و سرنوشتشان تغییر کرده.
برای سرنوشت تحصیلیتان وقت بگذاریدمنبع : کانال دکتر افشار
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار
@ادمینromisa ممنون که خبر دادی بهم ((: یه تاپیک زدم براش تا بچه های بیشتری ببین ((:
@D-fateme-r
@دانش-آموزان-آلاء
همچین امکانی وجود نداره
منم دیروز الکی امیدوار شدم
امکان ویرایش وجود نداره. فقط بچه ها میتونن با ارسال از طریق فکس درخواست کتبی به سازمان سنجش، کد رشته هایی رو که مایل باشن حذف کنن. فقط همین. نه جا به جا. نه چیزی دیگه. برای این کار هم فقط تا ۹ شهریور فرصت هست. این سوالو تو سیستم پرسش و پاسخ سنجش دیروز پرسیدم و امروز اینطوری جواب دادن. -
@D-fateme-r
@دانش-آموزان-آلاء
همچین امکانی وجود نداره
امکان ویرایش وجود نداره. فقط بچه ها میتونن با ارسال از طریق فکس درخواست کتبی به سازمان سنجش، کد رشته هایی رو که مایل باشن حذف کنن. فقط همین. نه جا به جا. نه چیزی دیگه. برای این کار هم فقط تا ۹ شهریور فرصت هست. این سوالو تو سیستم پرسش و پاسخ سنجش دیروز پرسیدم و امروز اینطوری جواب دادن.نوشتهشده در ۷ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Milad91 خسته نباشن
-
@D-fateme-r
@دانش-آموزان-آلاء
همچین امکانی وجود نداره
امکان ویرایش وجود نداره. فقط بچه ها میتونن با ارسال از طریق فکس درخواست کتبی به سازمان سنجش، کد رشته هایی رو که مایل باشن حذف کنن. فقط همین. نه جا به جا. نه چیزی دیگه. برای این کار هم فقط تا ۹ شهریور فرصت هست. این سوالو تو سیستم پرسش و پاسخ سنجش دیروز پرسیدم و امروز اینطوری جواب دادن.نوشتهشده در ۷ شهریور ۱۳۹۸، ۱۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Milad91 ممنون ((: