تراز پایین قلم چی
-
سلام .شما کسی رو دیدین که تا سال آخر ترازش بد باشه بعد سال آخر بخونه پزشکی بیاره؟ممکنه آیا؟:disappointed_relieved:
mary big سلام. من یه چیزی میگم کلیه حالا دیگه برداشت خودتون. من خودم به شخصه دوستی داشتم که سال یازدهم اولین ازمون ترازش ۵۰۰۰ و ازمون فرموردین ماه رسید به ۵ کشوری . هردفعه تلاششو کرد تا بهتر بشه. چندین نفر دیگه هم مثل همین ایشون میشناسم. هیچ کاری نشد نداره. اگر تلاشتون در مسیر صحیح درست باشه به امید خدا حتما نتیجه دلخواه رو میگیرد. فقط تلاش واقعی.
-
mary big سلام. من یه چیزی میگم کلیه حالا دیگه برداشت خودتون. من خودم به شخصه دوستی داشتم که سال یازدهم اولین ازمون ترازش ۵۰۰۰ و ازمون فرموردین ماه رسید به ۵ کشوری . هردفعه تلاششو کرد تا بهتر بشه. چندین نفر دیگه هم مثل همین ایشون میشناسم. هیچ کاری نشد نداره. اگر تلاشتون در مسیر صحیح درست باشه به امید خدا حتما نتیجه دلخواه رو میگیرد. فقط تلاش واقعی.
-
سلام .شما کسی رو دیدین که تا سال آخر ترازش بد باشه بعد سال آخر بخونه پزشکی بیاره؟ممکنه آیا؟:disappointed_relieved:
-
mary big
سلام چرا نشه
من خودم سوم دبیرستان که بودم ترازام ۴۰۰۰ قلم چی بود
شما علت یابی کردین تا حالا؟
ریشه یابی؟ -
من خیلی بی دقتم استرس زیادیم دارم ولی از هر مشاوری یا هرکی میپرسم چه کنم میگ بی دقتی نکن یا استرس نداشته باش هیشکی یه راه حل درست و حسابی تا حالا بم نداده:disappointed:
-
mary big در تراز پایین قلم چی گفته است:
romisa بله بی دقتی و استرس بیش از حد
باید برطرفش کنید حتما تا کنکور
ازمون غیرحضوری رو حل می کنید توو خونه به صورت زماندار و با شرایط ازمون؟ -
romisa بله دقیقا فقط سر آزمون تو خونه زماندار حل میکنم تازه جالب اینه تو خونه سه سطحی و هرچی کتابه سخته تو زمان مناسب حل میکنم ولی تو آزمون زمان کمم میارم
-
mary big
شما کدوم آزمون شرکت می کنید
قلم چی؟
آزمون غیرحضوری چی؟
اونو همیشه حل می کنید با شرایط شبیه ازمون؟ -
romisa بله دقیقا فقط سر آزمون تو خونه زماندار حل میکنم تازه جالب اینه تو خونه سه سطحی و هرچی کتابه سخته تو زمان مناسب حل میکنم ولی تو آزمون زمان کمم میارم
mary big در تراز پایین قلم چی گفته است:
چجوری تست می زنید؟
مثلا ۵۰ تا تست زیست میذارید و سعی می کنید توو ۳۵ دقه بهش جواب بدین؟