جزوه زیست دهم
-
Morteza Khodaie سپاس
@پدرام-م شماره ها به ترتیب هستند بازم ببخشید بابت خطم
-
-
سلام داییا...من جزوه اقا موقاریو با همچین دسخط ناجوری از دهم تا فصل دو دوازدهم دارم....اگه خوشتون اومد بگید...با کیفیت عکس میگیرم پی دی اف میکنم میفرستم همینجا..هوم؟
-
سلام داییا...من جزوه اقا موقاریو با همچین دسخط ناجوری از دهم تا فصل دو دوازدهم دارم....اگه خوشتون اومد بگید...با کیفیت عکس میگیرم پی دی اف میکنم میفرستم همینجا..هوم؟
amir ahmadi سلام
هرچیزی که دارین و میخواین بفرستین اینجا میتونید ارسال کنید. -
amir ahmadi خیلم دست خطط خوبه دمت گرم دایی اره بی زحمت از دهم تا دوازدهم همه رو بفرس فصل فصل تشکر
-
سلام داداشا آبجی ها فصل یک تا سه رو هم من تا چند روز آینده میفرستم
-
@m__sadra__b
سلام من تازه وارد سایت شدم و میخام زیستو از ۰ تا ۱۰۰ بخونم اما اقای موقاری خیلی چیزای اضافه تری هم میگه واقعا نیازه اینارو بخونیم؟؟Shaghayegh Soltani
من الان پایه دوازدهمم و از دهم کلیپای آقای موقاری دیدم
و الان تو آزمونا زیست صد میزنم
تدریسشون فوق العادس
و اگ مطلب اضافی هم بگن واقعا به درک خود آدم خیلی کمک میکنه
زیست مفهومیه و اینکه مطالب خود کتاب طوطی وار حفظ کنی اصلا روش جالبی نیست...
سعی کن همه قسمتا رو کامل ببینی
کمکم متوجه میشی چقد تو زیست قوی تر شدی
و علاقمند شدی به زیست
حتی حرفایی که وسط کلیپا میزنه برا من یکی که جنبه مشاوره ای داره و کلییییی بهم انگیزه میده همیشه
یه چیزیم که به خود من خیلی کمک کرد..:
سعی کن چیزایی که یادمیگیری تو زندگی واقعی استفاده کنی
از اتفاقات دور و برت برا خودت فرضیه درس کن
مثلا اینکه میگن کرونا رو بچه ها کمتر تاثیر میزاره رو ربط بده به غده تیموس که تو جنینی و کودکی حداکثر فعالیتشو داره و لنفوسیتا که تو مریضی ویروسی مقابله میکنن بالغ میکنه
حتی اگ نتیجت غلطم باشه یه جوری مطلبا تو ذهنت تثبیت میشن که حال کنی
اصلا موقاری خودش میگه:میخام ماهی گرفتنو یادت بدم نه صرفا ماهی رو بدم دستت
تو هم سعی کن یاد بگیری چجوری زیست بخونی نه یه جزوه خشک و خالی بنویسی که یه ماه روش بره یادت بره چی بود -
amir ahmadi کجا باید پیدا کنم جزوهاتونو
-
amir ahmadi سلام اگه امکانش هست جزوه هاتون رو بذارید لطفا
-
فصل 6 :
__chakisaldva__
دستتون درد نکنه واقعا نیاز داشتم -
amir ahmadi خیلیییم قشنگه لطف کن واس من یاز همشو بفرس ممنونت میشممممممممم
-
سلام رفقا ( :
خوبین خوشین ؟
من در یه حرکت خودپسندانه جزوه نوشتم گفتم شمارو هم با خط خوش خود مستفیض کنم
از ما که گذشت شما یکاریش کنین
زیست دهم
چیزاییه که اقای موقاری گفتن ...
بعضی از توضیحاتی که رو شکل میدادن رو کنار همون شکل نوشتم برا همین تو اینا نیست متاسفانه
در ضمن فصل 4 تا 7 زیست دهم هست فقط
جزوه سه تا فصل اولم مفقود شده خودمم نمیدونم کجاست
کسی داره بفرسته دعاش کنیم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
زیست یازدهم رو هم انشالله سال بعد همین موقعا میفرستم__chakisaldva__ میشه برای من بفرستی
-
@پدرام-م
Morteza Khodaie سلام دوست عزیز مرسی که اینارو فرستادی ولی در حد یک انتقاد اینقدر ریز ننویس چون انگیزه خوندن بهت نمیده⚘
-
amir ahmadi ممنون میشیم بفرستی ⚘
-
Morteza Khodaie سلام دوست عزیز مرسی که اینارو فرستادی ولی در حد یک انتقاد اینقدر ریز ننویس چون انگیزه خوندن بهت نمیده⚘
M Tg چشم تو جزوه زیست 11 یکم بزرگتر نوشتم عادت کردم ولی سعی میکنم خوب بنویسم
-
M Tg چشم تو جزوه زیست 11 یکم بزرگتر نوشتم عادت کردم ولی سعی میکنم خوب بنویسم
Morteza Khodaie هم بزرگ بنویس هم از دو سه تا رنگ استفاده کن خیلی بهت انگیزه میده
بلد نیستم وگرنه از جزوم عکس میگرفتم مال خودمو ببینی -
Morteza Khodaie هم بزرگ بنویس هم از دو سه تا رنگ استفاده کن خیلی بهت انگیزه میده
بلد نیستم وگرنه از جزوم عکس میگرفتم مال خودمو ببینیM Tg چشم حتما ممنون بابت انتقاد و پیشنهادتت
-
@پدرام-م
Morteza Khodaie ممنون بابت نکات دقیق خوبتون . خیلی کارم رو راحت تر کرد
-
Morteza Khodaie ممنون بابت نکات دقیق خوبتون . خیلی کارم رو راحت تر کرد
r sh خواهش میکنم موفق باشید