مطالعه دروس حفظی
-
sandiiii به این زودی؟!😐
ایول باو😂
اینم یواش یواش عادت میکنی
درضمن تستارو مثلا امروز۲تا درمیون بزن بلافاصله بعد خوندن
فردا دوباره یکی از اون ۲تایی که نزدیو بزن بعد ۲ روز یه تست باقی مونده از اون ۳تا رو بزن اوکی میشی
منم تازه این روشو برا زیست شرو کردم خیلی خوبه 😎
#از سری روش های romisa -
@Sahil خیلی ممنون از راهنماییتون🌹
ولی مشکل من چیز دیگه ست
مثلا برای یادگیری یه پاراگراف از هر درسی من اونو مینوشتم
و این باعث میشد اون قسمتو یاد بگیرم
ولی خب الان من وقت ندارم که همه درسا مثل دینی و قسمت های خوندنی فیزیک و شیمی
روهم بتونم کامل بخونم و هم از روی اون بنویسم -
sandiiii به نظرم خلاصه نویسی بهتره؟
از هردرسی که تموم کردید با زبان خودتون بگین وبنویسین. درحد 3صفحه@Sahil آخه میدونید مشکل چیه؟!
من توی یکی از تاپیکا خوندم که خلاصه نویسی باید وقتی مطالب رو کامل خوندی انجام بشه
تقریبا میشه گفت از مراحل آخر خوندن
ولی مثلا من اگه فقط تونستم قسمت کمی از یه مبحث رو بخونم بعد بخوام خلاصه نویسی کنم درست اجرا نمیشه!!
اینجوری فقط نوشته های کتاب رو دوباره نوشتم -
sandiiii در مطالعه دروس حفظی گفته است:
@Saahaar ممنون از نظرات و پیشنهادات کاربردیت عزیزمم😍
😎
۴کریم😊 -
sandiiii در مطالعه دروس حفظی گفته است:
@Saahaar ممنون از نظرات و پیشنهادات کاربردیت عزیزمم😍
😎
۴کریم😊 -
@Sahil آخه میدونید مشکل چیه؟!
من توی یکی از تاپیکا خوندم که خلاصه نویسی باید وقتی مطالب رو کامل خوندی انجام بشه
ولی مثلا من اگه فقط تونستم قسمت کمی از یه مبحث رو بخونم بعد بخوام خلاصه نویسی کنم درست اجرا نمیشه!!
سلام دوستان آلایی
من تو نحوه مطالعه دروس حفظی مشکل دارم
همیشه از این روش استفاده میکردم که همه ی مطالبی که خوندم رو دوباره باید مینوشتم و خیلی هم موثر بود ولی وقت زیاد میگیره
ولی امسال چون دوازدهمم و وقت ندارم نمیتونم ازاین روش استفاده کنم
لطفا روش های جایگزین رو معرفی کنید
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاءsandiiii
سلام بنظر منم بخونین و تست بزنین.از هایلایت کردن با رنگای مختلف یا با خودکارای رنگی رنگی میتونین استفاده کنین
من اینجوری حفظ میکنم. بعدم خب دور اول دوم نمیشه هنه مطلبو یاد گرفت. یه مصاحبه ای خوندم. نمیدونم کجا. ولی رتبه برتر بود. میگفت من اون یکی دو درس دینی رو که برای هر ازمون بود. هر روز یه رب الی بیست دیقه میخوندم. روزای اول و دومشم اصلا پافشاری زیادی نمیکردم که حفظ بشم حتما. ولی بعد از دو سه بار خوندن. کم کم برام جامیفتاد و بعد تست هم میزدم. هر روزم میخوندم(حالا من شاید یجاهاییشو یادم نباشه ولی اصل خوندنش اینجوری بود اونچیزی که یادمه)
موفق باشین🌹 -
sandiiii
سلام بنظر منم بخونین و تست بزنین.از هایلایت کردن با رنگای مختلف یا با خودکارای رنگی رنگی میتونین استفاده کنین
من اینجوری حفظ میکنم. بعدم خب دور اول دوم نمیشه هنه مطلبو یاد گرفت. یه مصاحبه ای خوندم. نمیدونم کجا. ولی رتبه برتر بود. میگفت من اون یکی دو درس دینی رو که برای هر ازمون بود. هر روز یه رب الی بیست دیقه میخوندم. روزای اول و دومشم اصلا پافشاری زیادی نمیکردم که حفظ بشم حتما. ولی بعد از دو سه بار خوندن. کم کم برام جامیفتاد و بعد تست هم میزدم. هر روزم میخوندم(حالا من شاید یجاهاییشو یادم نباشه ولی اصل خوندنش اینجوری بود اونچیزی که یادمه)
موفق باشین🌹 -
سلام پیشنهاد میکنم منحنی فراموشی رو نگاه کنید. به نظر من اگر ادم مرور مطالب رو براساس اون منحنی قراره بده راحتتره. من خودم برای دینی برای این دفعه اینک کارو کردم روز اول فرداش و سه روز بعدش مرور کردم