برنامه هفتگی سال دوازدهم
-
سلام دوستان الایی من سال دوازدهم والان برای برنامه هفتگی دچار مشکل شدم چون چهر روز میرم مدرسه نمیدونم چطوری برنامه ریزی کنم کسی از الایی ها هست که بتونه کمکم کنه ؟دوازدهمی های عزیز که برنامه دارن میتوین منو هم راهنمایی کنین؟
رتبه-های-انجمن-آلاء
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء
romisa -
سلام دوستان الایی من سال دوازدهم والان برای برنامه هفتگی دچار مشکل شدم چون چهر روز میرم مدرسه نمیدونم چطوری برنامه ریزی کنم کسی از الایی ها هست که بتونه کمکم کنه ؟دوازدهمی های عزیز که برنامه دارن میتوین منو هم راهنمایی کنین؟
رتبه-های-انجمن-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء
romisa@saraa-66 سلام من بودجه بندی درسام بر اساس قلم چیه منتهی بیشتر از بودجه بندی که تعیین شده سعی کنم بخونم و تست بزنم در این مهر ماه یکم بیشتر باید بخونم ولی بعد از مهر دیگه اسونتر میشه.
روز جمعه تعیین میکنم چه مباحثی بخونم و چه مقدار تست باید بزنم و زمانش رو پیش بینی میکنم.
و تقسیم میکنم بین روزها. سعی میکنم فاصله خوندن و تست عمومی حفظ بشه و ...
این برنامه ریزی من و روش من برای برنامه ریختن برای خودمه -
رتبه-های-انجمن-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء
romisa -
رتبه-های-انجمن-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء
romisa@saraa-66 ما که 5 روز میریم
دوازدهم تجربی
-
@saraa-66 ما که 5 روز میریم
دوازدهم تجربی
reza_12tajrobi منم همینطور
-
@saraa-66 ما که 5 روز میریم
دوازدهم تجربی
reza_12tajrobi مافعلا گفتن چهار روز ولی احتمالا همون پنج روز بشه
-
@saraa-66 سلام من بودجه بندی درسام بر اساس قلم چیه منتهی بیشتر از بودجه بندی که تعیین شده سعی کنم بخونم و تست بزنم در این مهر ماه یکم بیشتر باید بخونم ولی بعد از مهر دیگه اسونتر میشه.
روز جمعه تعیین میکنم چه مباحثی بخونم و چه مقدار تست باید بزنم و زمانش رو پیش بینی میکنم.
و تقسیم میکنم بین روزها. سعی میکنم فاصله خوندن و تست عمومی حفظ بشه و ...
این برنامه ریزی من و روش من برای برنامه ریختن برای خودمه -
@saraa-66 نه به نظر من عمومی باید با فاصله دوروز تست زده بشه البته اگر بازه های مطالعاتی مون دو هفته ایه
-
Mahdi2001 میشه تعداد تست های یه مبحث رو تقسیم به تعداد مرور کنیم تا توی هر مرور چند تا از تست ها رو بزنیم؟