تست📚
-
بچه ها من الان دارم عربی و ریاضی رو با ویدیوها پیش میرم چون پایم زیاد قوی نیست.فعلا تست نزنم بذارم کامل یادبگیرم یا نه بعد از هر قسمتی که با ویدیوها پیش میرم تستشو بزنم؟
-
بچه ها من الان دارم عربی و ریاضی رو با ویدیوها پیش میرم چون پایم زیاد قوی نیست.فعلا تست نزنم بذارم کامل یادبگیرم یا نه بعد از هر قسمتی که با ویدیوها پیش میرم تستشو بزنم؟
-
Ftmh_ph مخصوصا این دوتا از اونایی هستن که باید قدم قدم که جلو میری تستاشو بزنی تا به تسلط برسی
-
سلام
وقتتون بخیر
بهترین کار اینه، اول درسنامه بخونین. بعد "اون قسمت هایی که متوجه نشدین" رو از روی دیویدی بخونین. و بعدش هم تست بزنین! -
سلام
وقتتون بخیر
بهترین کار اینه، اول درسنامه بخونین. بعد "اون قسمت هایی که متوجه نشدین" رو از روی دیویدی بخونین. و بعدش هم تست بزنین!SacredWicked از رو کمک درسیا؟چون من نظام قدیم بودم و نظام جدید دارم میخونم جزوه ندارم
-
Virus اها مرسی،بعد من ویدیو های استاد حشمتی و ناصح زاده رو میبینم همینا بسه یا مثلا درسنامه ی منبعای دیگه رو بخونم🤔
-
SacredWicked از رو کمک درسیا؟چون من نظام قدیم بودم و نظام جدید دارم میخونم جزوه ندارم
-
Ftmh_ph خب اگه مثلا ریاضیو دبیر توضیح بده کامل توام قشنگ گوش کنی دیگه درسنامه کتاب کمک درسی چی می خواد بگه .. فقط قشنگ گوش بده زیاد فکر کن رو سوال و تمرین و ایده
-
Virus هممم عاره خودمم فکر میکنم بیش از حد که ادم به منابع زیاد رجوع میکنه بیشتر گیج میشه.به نظر هم که کامل میاد توضیحای توی ویدیو=)ولی باز میگم شاید چیزی جا بمونه😰
Ftmh_ph اره ممکنه مثلا یه دبیر یادش بره یه نوع هم ارزی تو ریاضی رو بگه یا مثلا اون هم ارزی اونقدر کم استفاده باشه که از قصد نگه ..همچین چیزی تو کتابای مختلفم هس مثلا من دیدم خیلی از کتابا یه نوعی از هم ارزی تو ریاضی رو نگفتن ولی یه کتاب دیگه اونو گفته..در هر صورت داشتن کتاب کمک درسی خوبه ولی نبودشم اونقدر تاثیر نداره
-
SacredWicked از رو کمک درسیا؟چون من نظام قدیم بودم و نظام جدید دارم میخونم جزوه ندارم
Ftmh_ph اوهوم
از روی کتب کمک درسی، و بعدش هم همون رویه ای که گفتم :)
البته برای عربی! برای بقیه دروس قضیه ممکنهمتفاوت باشه -
Ftmh_ph اوهوم
از روی کتب کمک درسی، و بعدش هم همون رویه ای که گفتم :)
البته برای عربی! برای بقیه دروس قضیه ممکنهمتفاوت باشهSacredWicked ممنون💜
-
SacredWicked ممنون💜
Ftmh_ph وظیفست:)
هرکمکی بود بفرمایین