ریاضی 2/ جایگشت
-
Flight در ریاضی 2/ جایگشت گفته است:
@dr-es78 خب چرا مخرج رو ساده نمیکنیم تا باصورت بزنیم؟؟
الان این تست رو برات با مثال مینویسم صبر کن جایی نرو
-
Flight
اصن مخرج که کوچیک تره ، نمیشه!
باید عدد بزرگترو به عددای کوچیک تر تقسیم بندی کرد و بعد خطش زد نه اینکه کوچیکرو باز کوچیک تر کنی !@dr-es78 در ریاضی 2/ جایگشت گفته است:
Flight
باید عدد بزرگترو به عددای کوچیک تر تقسیم بندی کرد و بعد خطش زد نه اینکه کوچیکرو باز کوچیک تر کنی !عدد کوچیکرو من کوچیک نکردمااا
بزرگش کردم..
n_3رو رسوندم ب n ینی بزرگش کردم.. -
@dr-es78 در ریاضی 2/ جایگشت گفته است:
Flight
باید عدد بزرگترو به عددای کوچیک تر تقسیم بندی کرد و بعد خطش زد نه اینکه کوچیکرو باز کوچیک تر کنی !عدد کوچیکرو من کوچیک نکردمااا
بزرگش کردم..
n_3رو رسوندم ب n ینی بزرگش کردم..Flight در ریاضی 2/ جایگشت گفته است:
Flight
بزرگش کردم..
n_3رو رسوندم ب n ینی بزرگش کردم..الان عکسو میفرستم ولی یه چیز بهت بگم اینکه ما حق نداریم یه عبارت رو بزرگ یا کوچیک کنیم
فقط میتونیم به صورت دیگه که ارزشش تغییری نکنه بنویسیمش این قانونه ریاضیه -
Flight
بزرگش کردم..
n_3رو رسوندم ب n ینی بزرگش کردم..الان عکسو میفرستم ولی یه چیز بهت بگم اینکه ما حق نداریم یه عبارت رو بزرگ یا کوچیک کنیم
فقط میتونیم به صورت دیگه که ارزشش تغییری نکنه بنویسیمش این قانونه ریاضیه -
Flight
بزرگش کردم..
n_3رو رسوندم ب n ینی بزرگش کردم.. -
Flight
مثلا ما از 5 تا سیب می تونیم 5 تا برداریم بعد 12 تا دیگه برامون بمونه؟!
اگه به n بدیم 5 ، !n-3 میشه !2 ، بعد چه جوری از دل این n-3 یه n-2 بیرون بکشیم که میشه !3 !!؟ -
Virus اوکی مرسی
متوجه شدماگه نشدی بهترم میتونم توضیح بدم تعارف نکن
-
لطفا این تست روحل کنید
Elimoon Mashhadi Flight Virus @dr-es78 اکالیپتوس dlrm دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-آلاء
Virus