راه ابریشم
-
سلام به آلایی ها
راه ابریشم امسال ویژه درس ریاضی تجربی هست و توسط استاد ثابتی ارائه میشه در سایت آلاء
تفاوت این مجموعه با فیلم های رایگان در این هست که راه ابریشم فقط فیلم نیست کلی تست و آزمون داره
آلاء همیشه فکر می کنه که چطور بتونه نیازهای دانش آموزها رو برطرف کنه
حتما در جریان هستید که هزینه های کلاس و تست و کتاب و آزمون برای فقط یه درس چقدر سنگینه و هزینه های میلیونی برای خانواده ها داره
برای همین آلاء کلی فکر کرد که چطور میشه این هزینه ها رو کاهش بده و همین طور خدمتی ارائه بده که تا حالا کسی ارائه نداده و همین شد که راه ابریشم به دنیا اومدتو راه ابریشم یه سری فیلم تحت عنوان پیله داریم که این پیله ها پایه ای ترین مباحث ریاضی رو آموزش میدن شاید برای شما ام پیش اومده باشه که مباحث سنگین رو یاد گرفتین تست ها رو حل کردین و تو مراحل آخر که یه سری کارهای ساده هست موندین
پیله اینجا میاد کمکتون
همین طور تو راه ابریشم برنامه هست فیلم های تورق سریع هست کلی تست و آزمون هم هست که دیگه لازم نیست کتاب تست هم تهیه بشه
همه ی اینا هزینه ی خیلی زیادی داشت اما آلاء اومد با یه هزینه خیلی کم راه ابریشم رو برای دانش آموزها تهیه کرد.باز آلاء هوای مخاطب هاش رو داره برای همین:
و تا 19 ام مهر ماه که اولین آزمون گزینه دو هست تخفیف 45 درصدی گذاشته شده و شما از این تخفیف فوقالعاده به مناسبت رونمایی از این محصول میتونید استفاده بکنید
و همین طور امکان خرید قسطی رو هم فراهم کرده که همه بتونن استفاده کنندر راه ابریشم شما حتما باید صفرتاصد هارو مشاهده کرده باشید، یعنی برنامه مشاهده صفرتاصد های ریاضی تجربی رو خدمتتون اعلام میکنیم
درسته که راه ابریشم برای کنکور نظام جدید هست اما کنکوری های نظام قدیم هم می تونن استفاده کنن چرا که ۲۵ تست از ۳۰ تست کنکورشون رو شامل میشه
لینک دوره: https://alaatv.com/product/347
پ ن : (تو تاپیک های دیگه در این مورد صحبت شده بود بزارید پای درگیری که فکر می کردم تاپیک رو زدم )
-
ادیسهی راه ابریشم
فرسنگ به فرسنگ هیجان و لذت یادگیری؛ سه فرسنگ در راه ابریشم پیش اومدیم و کلی رکورد شکستیم. انبوهی از سنگ و صخره و سنگلاخ و کوه و رود و دره رو پشت سر گذاشتیم و هفت فرسنگ دیگه پیش رو داریم. تا این مرحله بیش از 1000 تست بررسی شده و هر فرسنگ راه ابریشم یک دوره درسی شش دانگ و تمام عیار برای بچه های ریاضی تجربیه؛
12 ساعت تدریس و 32 ساعت تست زنی، به همراه پیش آزمون و پس آزمون.
همایش گدار ریاضی تجربی ویژه راه ابریشم هم کاملا زیر تیغ تخفیف قرار گرفته و مخصوص خود راه ابریشمی هاست.
تهیه دوره:️ https://alaatv.com/product/347
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
-
@Hasti-Soleimani
سلام قطع بود که درست شد
-
@M-an
سلام
آیا درحال حاضر سایت الا قطع هست؟؟
من میخواستم قسمت های بعدی راه ابریشم رو دانلود کنم اما ظاهرا قطعه..
@دانش-آموزان-آلاء
-
جلسه 0 ( تابلوی راهنمای ) فرسنگ 4 راه ابریشم ریاضی تجربی رو براتون قرار دادیم
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
@Laynad
بهترین روش استفاده از راه ابریشم اینه با برنامش جلو رفته بشه آزمون ها و تست هایی هم که داخلش هست هر ۳پایه هست
اگه می خوایین جلو بیافتین امسال رو ۰تا ۱۰۰ دهم و یازدهم خوب مسلط بشین چون تو برنامه راه ابریشم هم میگیم اگه قبلا آموزش ندیدی اونا رو ببین
بعد برای شما هم ممکنه سال بعد به روزرسانی و ... داشته باشه
برای همین موارد هست که توصیه نمیشه غیر کنکوری ها تهیه کنن
-
@M-an چرا پیشنهاد میکنید که فعلا تهیه نکنم؟ بهتر نیست از همین الان تهیه کنم تا سال کنکور جلوتر باشم؟
-
@Laynad
سلام فعلا تخفیف نداریم آینده رو هم نمیدونم اگه باشه اطلاع میدیم
اما دوست خوب شما که یازدهمی هستین پیشنهاد می کنم تهیه نکنید راه ابریشم مناسب کنکوری ها هست
شما امسال از ۰تا ۱۰۰ ها و کارگاه نکته و تست ها استفاده کنید
-
سلام. من میخوام راه ابریشم رو بخرم و فعلا پایه یازدهم هستم و اگه بعد ها مثلا زمستان و یا عید تخفیف بخوره میخوام بخرم. اگر هم که کلا برنامتون به این شکل باشه که دیگه تخفیفی براش نزارین خب چکاریه الان میخرمش. فقط خواستم از شما بپرسم که آیا تا عید هیچ امکان تخفیفی نیست؟
-
@M-an چهل و پنج درصد که بود. منطورم همون مقداره...
-
عزیزانی که راه ابریشم ریاضی تجربی آلاء رو تهیه کردند
کل کاری که باید برای ریاضی تجربی بکنند همون برنامه راه ابریشمه، وقت بیشتر نذارند و بقیه وقت رو به درس های دیگه برسند.راه ابریشم هفته ای ۶ تا ۱۰ ساعت وقت می گیره از شما[برنامه هر هفته متفاوته]،
اگر می خواهید زمان کمتری بذارید به ادمین تلگرام پیام بدید و راه نمایی بگیرید، ولی توصیه می کنیم حتما این وقت رو بذارید،
ان شاءالله از نتیجهای که حاصل میشه خوشنود خواهید بود
آیدی ادمین: @sanati_sharif (در تلگرام)@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
@Laynad
سلام از اولش هم تخفیف ۵۰ درصدی نداشتیم که
-
سلام. آیا امکان داره که به مناسبت میلاد پیامبر (ص) ، از مدیریت درخواست کنید تا دوباره برای راه ابریشم یک تخفیف نزدیک 50 درصد بگذارند؟!
-
@Laynad
اونا رو میگن
-
اما صفر تا صد بعضی مباحث رو پوشش نمیده. مثلا دنباله ها توش تدریس نشدن
-
اموزشی برای کنکور ریاضی ریاضی فیزیک تو برنامتون نیست
-
@حسین-بهارلو
سلام هنوز خیلی مونده برای برنامه های سال آینده به وقتش اطلاع داده میشه
-
@Laynad
سلام راه ابریشم هر ۳ پایه رو پوشش میده اما آموزش رو باید از ۰تا ۱۰۰ ها ببینید هر فرسنگ پیله و فیلم مرور و تست و ... دارهتخفیف ۴۵ درصدی هم برای رونمایی بود فکر نمی کنم دیگه این همه تخفیف داشته باشه
-
@M-an سلام برای ریاضی هم در سال اینده راه ابریشم برگزار میکنید
-
سلام. میخواستم بدونم که آیا تو راه ابریشم تمام مباحث هرسه پایه آموزش داده میشه؟ و اینکه کی یه تخفیف 40 45 درصدی دوباره اعمال خواهد شد؟
-
مسیر مطالعاتی برای شمایی که همین امروز از فرسنگ سوم وارد راه ابریشم شده اید
راه ابریشم مسیری برای موفقیت شماست.
-
هفته اول از فرسنگ سوم راه ابریشم منتشر شد.
دبیر: صادق ثابتی
با فرسنگ به فرسنگ راه ابریشم، مسیر موفقیت در ریاضی تجربی را طی کنید.
-
@Parham-Fatemi
سلام ممنون
شما که تازه راه ابریشمی شدین از جدید ترین فرسنگ که الان فرسنگ 3 هست شروع کنید
قبلی ها رو هم به مرور برسونید
اگه تو نحوه استفاده هم مشکل دارین بگین که راهنمایی کنم
موفق باشید
-
سلام خسته نباشید.
کسایی که تازه راه ابریشم رو تهیه کردند و از برنامه عقب موندند چیکار کنن؟
اگه بخوایم از اول ببینیم خیلی وقت میگیره.
-
پاسخ به سوالات و معرفی بیشتر راه ابریشم ریاضی تجربی در فیلم زیر
https://www.instagram.com/tv/B3XamUzp-Gfتهیه راه ابریشم از لینک زیر
https://alaatv.com/product/347@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا