زیست سوال؟
-
Mashhadi ممنون بچه ها ولی میشه توی کتاباتون اگه به جز نشر الگو دارین یه نگاهی کنین ببینین که سلول های رشته ای رو گفته رشته ای هستن یانه چون نشرالگو چن جا گفته نیستن
-
Mashhadi من تو نت سرچ کردگم هیچ جا نگفته بود سلول های بافت پیوندی رشته ای, رشته ای اند فقط نوشته بود بافت پیوندی دارای رشته های بهم فشرده و کشسان هستند
-
Mashhadi من تو نت سرچ کردگم هیچ جا نگفته بود سلول های بافت پیوندی رشته ای, رشته ای اند فقط نوشته بود بافت پیوندی دارای رشته های بهم فشرده و کشسان هستند
-
Virus توی شکل کتاب زیست دهم سلول ها دوکی شکلن تقریبا ولی توی کتاب ما این جور نیست دقیقا برعکس نام گذاری کرده
ایشالا که این نکته مهم نیست
اگه نکته شو فهمیدم میگم ممنون -
سلام دوستان. هر دوی اشکال زیر ، شکل های کتاب هستن. منتها توی یکی رنابسپاراز روی هر دو رشته ی دنا قرار گرفته ولی توی اون یکی روی یک رشته. حالا کدوم درسته؟
-
سلام دوستان. هر دوی اشکال زیر ، شکل های کتاب هستن. منتها توی یکی رنابسپاراز روی هر دو رشته ی دنا قرار گرفته ولی توی اون یکی روی یک رشته. حالا کدوم درسته؟
Amin-Mehraji نظام قدیمم شکلش مثه بالاییه هس حالا نمیدونم مولف چرا دو تا شکل مخالف هم داده :| ولی خب همون بالایی قابل اعتماد تره
-
Amin-Mehraji
بالایی درست تره..
البته شکل پایینه منظورش اینه ک رشته ی پایینی درحال رونویسی هستش..وچون رشته ی پایینی مدنظرش هستش اینطور نشونش داده(رنابسپاراز رو)..
(فک کنم منطقش این بوده..)
-
Amin-Mehraji
شکل پایینی شماتیک زده ک کامل نشون بده از روی یک رشته انجام میگیره نه هردو،وگرنه شکلای دیگ کامل نشون داده دو رشته رو میگیره(چون باید طوری باشه ک بتونه دو رشته رو باز کنه و پیش بره) مثل عکس زیر