سلام
شروع فرایند آزمون کنکور ساعت 8 است و 7:۳۰ داوطلبان باید در حوزه ازمون حاضر باشن
من اولش که کارت ورود جلسه ام رو نگاه کردم ۷:۳۰ زده بود شروع فرایند رو اما صبحش وقتی دوستام گفتن براشون ۸ زده رفتم چک کردم مال منم ۸ شده بود اونایی که براشون ۷:۳۰ زده الان اگه برن چک کنن میبینن که عوض شده(به احتمال ۹۰٪)
چرا؟!
چون سنجش!!
همینجوری گفتم گفته باشم:)
سلام. خب هممون بر اهمیت ازمون دادن واقفیم.. این تاپیکو زدم تا هرکی هر چقدر میتونه ازمونای منطبق با بودجه بندی قلمچیو از هر موسسه و هر سالی (دیگه 99 یا 1400 به قبل نه 🙂 ) با جواب بزاره تا هممون بهره ببریم..
لطفا اگه جزو کسایی هستین که میخواین از آزمونایی که ان شاء الله در اینده قرار داده میشه استفاده کنین لطفا خودتونم اینجا فعالیت کنین و ازمون بزارین:)
درمورد بودجه بندی قلمچیم والا مطمئنا شاید نشه ازمونیو پیدا کرد که دقیقا بودجش مثل قلمچی پیش رو باشه ولی همینکه تا حد زیادی شبیهش باشه تا بشه استفاده کرد عالیه
و اگه میشه وقتی ازمونو قرار دادین اسم موسسه و تاریخ ازمون قلمچی که باهاش هماهنگه رو بنویسین خیلی خوب میشه.
و بازم میگم که لطفا همکاری کنین.. ممنون💙
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
تگ ویژه @kosar-ab 💙
سلام. من به تلگرام دسترسی ندارم. میشه ازمون جمعبندی نیمسال اول دوازدهم برای موسسه های قلمچی، گزینه دو، ماز، سنجش و ... (هر موسسه ای که میتونین) برای امسال (اگه تا الان برگزار شده) و یا پارسالو با جواب بفرستین. ممنون
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
سلام. امروز اولین بار بود که آزمون قلمچی دادم و خب سر جلسه که رفتم تو هیچ کلاسی اسمم نبود و تهشم یه پاسخبرگ خالی به من (و چند نفر دیگه که اوناهم اسمشون نبود) دادن و من مشخصاتمو رو پاسخبرگ نوشتم و ازمونمو دادم. الانم که هنوز کارنامم نیومده میگه تاریخ ازمونی موجو نمیباشد. معمولا تا ساعت چند کارنامه میاد؟ نکنه اصن بهم کارنامه ندن...
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
سلام بچه ها یه سوال دارم
مثلا فرض کنید بودجه بندی آزمون فلان x , y , z بوده
حالا خیلی اوقات پیش میاد مثلا نصف بودجه بندی y و بودجه بندی x باقی میمونه و آزمون هم میگذره و درگیر بودجه بندی آزمون های بعدی میشیم این بودجه بندیو چجوری براش برنامه میریختید ؟ چون کلا این حرف نشدنیه که کل مباحث بودجه بندیو کامل تست بزنی تمرین کنی تکرار کنی به هر حال اصلا وقت نمیذاره محدوده
سلام سلام به همه کنکوری های گل 🌺
همه میدونیم که آزمونهای جمعبندی چقد مهمن و حل کردنشون چقد به مرور و تثبیت و رفع اشکالمون کمک میکنه
پسسسسس
تو این تاپیک تصمیم دارم آزمونهای جمعبندی موسسات مختلف در سالهای اخیر رو قرار بدم و به عنوان کسی که خودش این مسیر رو طی کرده ، پیشنهاد میکنم حتما حتما و تا جایی که میتونین سوالات کنکور سالهای اخیر رو کار کنین و بهشون مسلط باشین👌
۲تا نکته هم عرض کنم خدمتتون
۱.لطفا اینجا چیزی نفرستید ، اگه کاری داشتین تو چت میتونین بفرمایین
۲. اگه شما هم فایل مناسب جمعبندی داشتین ، خوشحال میشیم به اشتراک بزارین 🤩🌹
به امید موفقیت تک تکتون ❤️
@بچه-های-تجربی-110
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
کارنامه آزمونهای آزمایشی
-
- زبانمو دوس دارم
-
آقا این اختصاصی های ما نمیاد بالا! چه باید کرد؟
-
آقا تراز من رفت بالا ، رتبه ام اومد پایین
-
اینم آزمون امروز
-
بابا بذارید دیگه کارنامه هاتونو چرا ادا درمیارید
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
Amin-Mehraji عجب! من که کلا تاحالا کارنامه نذاشتم تو الا ولی خب این دفعه کلا کارنامه نیمده برام گفتن مشکلات انفورماتیک پیش اومده
-
تو رو خدا بگین چیکار میکنین اینجوری تراز میارین؟
مناز 5400 بالا تر نرفتم تا حالا -
@hosein-ghorbonalizadeh در کارنامه آزمونهای آزمایشی۹9 گفته است:
تو رو خدا بگین چیکار میکنین اینجوری تراز میارین؟
مناز 5400 بالا تر نرفتم تا حالاسلام
باید دنبال دلیل باشی بدون دلیل که نمیشه پیشرفت نکنی اینکه من ندونم چی باعث درصد کمم شده خیلی اشباهه مشکلات و ضعفتو بشناس و سعی کن رفعش کنی مثلا حتی تو اومدی 80 درصد رو زدی بیا ببین چی شده که اون بیست درصد رو نزدی اشتباه زدی بیا خوب تحلیل و برسی کن مشکلات و بفهم
تو هم مثل بقیه ای چرا یکی پیشرفت کنه تو نکنی
اما این یهویی نیس پس بیا بگرد دنبال مشکل
تا زمانی که ساعت مطالعت به حد نرمال نرسیده بقیه چیزا هم حل نمیشه وقتی تایمت پایینه نمیتونی مرور انجام بدی بعضیا میگن ساعت مطالعم کافیه به مرور نمیرسم این افتضاحه حتما باید مرور بشه و گرنه تموم کارات از بین میره
مرور نکردن هم ینی اون مطلب تو ذهنت تثبیت نمیشه مثلا یه فصل زیست برای دور اول شیش هفت بار حداقل باید مرور بشه
و اینکه باید مطالعه و درک عمیقی از کتاب داشته باشی که نقش دی وی دی و معلم و... هم کمک به همینه مرحله ی اول یادگیری کامل رو که طی کردی این همون مرحله ی فهمیدنِ
قسمت بعدی تعداد تسته که میرسیم به تسلط هر چه قدر کم باشه
تعداد غلطات میره بالا میری سر جلسه ازمون شک دارات زیاده چون این شک دارا رو تو خونه باید میزدی تیپ تست مختلف میدیدی ولی ندیدی
تستارو سر سری بزنی و کامل تحلیل و برسی نکنی هم کار خیلی اشتباهیه میای سر ازمون تو دام تستی میوفتی و ...
و مهم تر از همه مطالعت باید پیوسته باشه و اینارو رعایت کنی
یه مورد دیگه اینکه شب قبل ازمون بعضیا هستن تا شب ازمونم میخونن و فرداش خراب میکنن و میگن این همه خوندم چرا خراب کردم خب این اشتباهه شب ازمون رو درست باید سپری کرد و سرحال و با انرژی رفت سر جلسه پنج شنبه رو هم میشه به مرور یا حل ازمون غیر حضوری گذروند
و اینکه سعی کن هر روز نسبت به روز قبل خودت بهتر باش و توجهت به خودت باشه استرس و نگرانی رو هم بزار کنار چون فقط تاثیر منفی داره کیفیت خونده هاتو میاره پایین درستش اینه تلاش بی وقفه بدون نگاه کردن به عقبه ی خودمون و باور کردن خودمون .
امیدوارم مفید باشه براتون ... موفق باشید -
- کارنامه ازمون 25 بهمن :|
-
@M-dall-S عااااالیههههه
-
- 9 اسفند
پوف :|
- 9 اسفند
-
این پست پاک شده!