رفع محرومیت
-
سلام
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
من امسال روزانه قبول شدم اما انصراف دادم
حالا میخوام برای رفع محرومیتم از سنجش تقاصا کنم
چیکار کنم؟چجوری؟خودسایت گفته مستندات رو فکس کنین
چه مستندات مکتبوبی و فکس کنم؟ -
romisa
راهم ک خیلی دوره
اما اگه با رفتن به سازمان سنجش میشه کاری کرد میرم حتما
ولی میترسم برم بگن نباید میومدی
شما اطلاعی ندارین در این مورد؟ -
سلام
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
afmmh799
مدارکی که میخواید باهاش رفع محرومیت کنید دیگه
دلیل منطقی و موجهی باید دیگه داشته باشه
درسته؟ -
afmmh799
مدارکی که میخواید باهاش رفع محرومیت کنید دیگه
دلیل منطقی و موجهی باید دیگه داشته باشه
درسته؟romisa کنکور سراسری سال 98 به دلیل فشار خانواده برای انتخاب رشته دانشگاهی و همچین دوره دبیرستان که مجبور به انتخاب رشته تجربی شده ام . من در رشته فناوری اطلاعات سلامت در دانشگاه علوم پزشکی شیراز پذیرش شدم اما پس از حدود دو هفته به دلیل نداشتن علاقه و همچین سختی، طولانی بودنو هزینه بر بودن مسیر راه و همچین نوع فرهنگ و جو دانشگاه ک در یک کلان شهر بود برای من ک در شهرستان کوچیکی زندگی میکردم بسیار دشوار بود . اینکه من به دلیل نداشتن علاقه ازاین رشته انصراف داده ام . من به رشته ی ریاضی و مهندسی علاقه دارم اما به دلیل اجبار خانواده در رشته تجربی شرکت کردم حال میخواهم در کنکور سراسری سال 1399 در رشته ریاضی شرکت کنم
اینا دلایلمه
-
romisa کنکور سراسری سال 98 به دلیل فشار خانواده برای انتخاب رشته دانشگاهی و همچین دوره دبیرستان که مجبور به انتخاب رشته تجربی شده ام . من در رشته فناوری اطلاعات سلامت در دانشگاه علوم پزشکی شیراز پذیرش شدم اما پس از حدود دو هفته به دلیل نداشتن علاقه و همچین سختی، طولانی بودنو هزینه بر بودن مسیر راه و همچین نوع فرهنگ و جو دانشگاه ک در یک کلان شهر بود برای من ک در شهرستان کوچیکی زندگی میکردم بسیار دشوار بود . اینکه من به دلیل نداشتن علاقه ازاین رشته انصراف داده ام . من به رشته ی ریاضی و مهندسی علاقه دارم اما به دلیل اجبار خانواده در رشته تجربی شرکت کردم حال میخواهم در کنکور سراسری سال 1399 در رشته ریاضی شرکت کنم
اینا دلایلمه
-
afmmh799
چه می دونم بیماری...
یا یه دلیل خیلی موجه....
واقعیتش دقیق نمی دونم اما نداشتن علاقه فک نکنم دلیل کارسازی باشه -
romisa
اها مرسی ازتونبعد هیچ شماره ای از سازمان سنجش ک پاسخگو باشه ندارین؟
هر چی شماره داخل سایت ها هستن ک پاسخگو نیستن
-
afmmh799
یه شماره دارن اونم زیاد گویا نیست به سختی میشع باهاشون حرف زد
البته من تایم انتخاب رشته بود که این دردسرو داشتم
الان شاید بهتر شده باشه