مشاوره/ با خوندن زیاد چرا نتیجه خوب نشه
-
@Mah-s من خودم تو ادبیات قرابت ارایه تو یه روز و لغت و تاریخ که حفظی هستن رو تو یه روز دیگه میذارم
-
@Mah-s الگو ک خوب توضیح داده اگه نفهمیدی از استاد سبطی استفاده کن البته من ندیدم دلی تعریف میکنن
خب شروع کن از الان بخون تا خوده شب بجنب -
Amin-Mehraji در مشاوره/ با خوندن زیاد چرا نتیجه خوب نشه گفته است:
مهارت رو به شما یاد بده.
خب اگه این مهارت ها رو بلدین به بقیه بچه ها هم عمومی یاد بدین
@M-an در مشاوره/ با خوندن زیاد چرا نتیجه خوب نشه گفته است:
مهارت رو به شما یاد بده.
میخوام یه مجموعه بزنم به اسم " راه ابریشم2" بفروشم شون.
-
@M-an در مشاوره/ با خوندن زیاد چرا نتیجه خوب نشه گفته است:
مهارت رو به شما یاد بده.
میخوام یه مجموعه بزنم به اسم " راه ابریشم2" بفروشم شون.
طبق مواردی که تو تاپیک حقیقت گفته بودین چندتا نکته بگم:
آلاء برای انتخاب استادهاش خیلی با وسواس عمل می کنه
چه برای استادی که سابقه تدریس زیادی داره چه برای استادهای جوان تر
در مورد اینکه گفته بودین فکر می کنین آلاء داره پولی میشه بیاین منصفانه تر نگاه کنیم آلاء خدمات اصلی آموزشی رو رایگان داره عرضه میده اوایل آلاء فقط کلاس های درس رو به رایگان رو سایت میزاشت
بعد 0تا 100 ها چندین مورد جمع بندی رایگان شب امتحان و شبیه ساز
امسال هم که کارگاه های نکته و تست رایگان هست
بهتر نیست بگین آلاء داره رایگان تر میشه ؟!آلاء که چیزی از خدمات اصلی آموزشیش کم نکرده !
گفتین راه ابریشم بیاین راه ابریشم رو یکم بیشتر بازش کنیم تو راه ابریشم علاوه بر فیلم های مرور کلی تست و پیش آزمون و تحلیل آزمون هست همین چند روز پیش با یهکنکوری برای خرید کتاب رفته بودم تنها هزینه کتاب برای 1 درس مبلغ کمی نبود که با راه ابریشم دیگه کتاب تست هم لازم نیست چون تست زیادی تو این مجموعه هست -
سلام.. لطفا تاپیک قفل شود
@M-an -
طبق مواردی که تو تاپیک حقیقت گفته بودین چندتا نکته بگم:
آلاء برای انتخاب استادهاش خیلی با وسواس عمل می کنه
چه برای استادی که سابقه تدریس زیادی داره چه برای استادهای جوان تر
در مورد اینکه گفته بودین فکر می کنین آلاء داره پولی میشه بیاین منصفانه تر نگاه کنیم آلاء خدمات اصلی آموزشی رو رایگان داره عرضه میده اوایل آلاء فقط کلاس های درس رو به رایگان رو سایت میزاشت
بعد 0تا 100 ها چندین مورد جمع بندی رایگان شب امتحان و شبیه ساز
امسال هم که کارگاه های نکته و تست رایگان هست
بهتر نیست بگین آلاء داره رایگان تر میشه ؟!آلاء که چیزی از خدمات اصلی آموزشیش کم نکرده !
گفتین راه ابریشم بیاین راه ابریشم رو یکم بیشتر بازش کنیم تو راه ابریشم علاوه بر فیلم های مرور کلی تست و پیش آزمون و تحلیل آزمون هست همین چند روز پیش با یهکنکوری برای خرید کتاب رفته بودم تنها هزینه کتاب برای 1 درس مبلغ کمی نبود که با راه ابریشم دیگه کتاب تست هم لازم نیست چون تست زیادی تو این مجموعه هست@M-an
ببخشید آلا پارسال که اولین کنکور نظام جدید بود و به نسبت کنکور آسونی هم بود و حتی در بعضی درس ها عین تمرینات کتاب درسی بدون حتی تغییر عدد داده شده بود چند تا رتبه دورقمی داد؟
-